s8300jpic5
این فریمور منه این مشکلات رو هم نداره .. اگه میتونی ببر یک نمایندگی برات این فریمور رو بریزه تنظیمات هم فکر کنم درست بشه
s8300jpic5
این فریمور منه این مشکلات رو هم نداره .. اگه میتونی ببر یک نمایندگی برات این فریمور رو بریزه تنظیمات هم فکر کنم درست بشه
سلام مبارکت باشه ... اگه بتونی نظرتو بگی ممنونت میشم معایب مزایا و اینکه میرزه یا نه![]()
سلام
1-ايرانسل انداختم رو گوشيم گوگل مپ حل شد موقعيتم رو نشون داد اما اينكه جي پي اس نيست اين جي پي آر اسه اگه جايي بودم گم شدم hصلا مبايلم آنتن نداشت چكار كنم؟من دنبال اونم اون طول وعرض جغرافيايي را كه از طريق جي پي اس پيدا ميكنه رو نقشه بياره.كاملا درسته اين هزينه را شركت مخابرات بايد بگيره چون از طريق خود سيمكارت اينكار انجام ميشه
2-در مورد دوربينش براي اينكه عكس بهترين كيفيت را داشته باشه چه تنضيماتي لازمه چون هنوز نتونستم در حالت لرزش عكس درست حسابي بگيرم
3-نميشه مثل سوني اريكسون تاريخ عكسو روي خود عكس حك كنه؟
4-نميشه شماره عكسا رو بعد از خالي كردن ادامه عكساي قبلي بزنه؟سوني اريكسون حتي اگه تمام فولدر كليپ وعكس را كامل خالي ميكرديم باز شماره عكساي جديد را ادامه شماره قبلي ميزد وموقع انتقال به كامپيوتر ميشد عكساي جديد را يه جا خاليش كني نيازي به تغيير نام عكساي قبلي نبود
5-ميكروفن براي ضبط با كيفيت صدا موقع فيلمبرداري نداره؟
خب خدا رو شکر که حل شد.
2-در مورد تنظیمات دوربین هم خودت باید باهاش ور بری و تو موقعیت های مختلف عکس بندازی تا قلقش دستت بیاد.
3-نه نمیشه ولی توی قسمت جزئیات عکس میزنه.
4-نه این هم نمیشه
5-اینو نمیدونم.
1- تا اونجایی که میدونم gps بدون gprs کار نمیکنه شما برای اینکه بتونید موقعیتتون رو بدونید حتما باید انلاین بشید اونم از طریق نت ...
2-جواب دادن ... ولی شما اگه ورژن رو عوض کردی بزار رو حالت فارسی ... برو تو منوی دوربین همه چی دستت میاد تو محیطای بسته .. اشباع رو یکی زیاد کن ... و تو محیط های باز هم دست نزن
3-جواب داده شد
4-فکر نمیکنم ولی تغییر نام اتوماتیک داره که همرو اتوماتیک عوض میکنه و وقت گیر نیس
5-مگه میشه نداشته باشه !پس چجوری صدارو ضبط میکنه!
نمونه ای از فیلم 8300 ... به نظرتون کدوم گوشی میتونه روشو کم کنه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رنگاش قرمز و آبی و گلد هست که به نظر من گلد از همش قشنگتره![]()
سلام
ممنونم . من که خیلی دوستش دارمببینین کلا به نظر من اگه گوشی کاملاً تاچ باشه و کیبرد نداشته باشه برای اس ام اس کار سخت میشه یه کم از این نظر این گوشی مشکلی نداره .
معایبش یکی اینه که دوربین 8 بیشتر اسمیه تا اینکه واقعاً 8 باشه در مقایسه با نوکیا میگم . و اینکه وقتی مکالمه روی اسپیکر میذارم صداش خیلی کمه یعنی عملاً چندان تفاوتی با غیر اسپیکر نداره . البته ممکنه اشکال از گوشی من باشه که با توجه به اینکه گوشی رو نو گرفتم بعید میدونم . راستی من 330000 خریدم بدون گارانتی قیمتش چطوره ؟
برای 1 ماه پیش خوبه ...
فکر کنم فریمورتو باید عوض کنی .. چون 8 اش عالیه ... اسپیکر هم صداش بلنده و واقعا فرق میکنه .. احتمالا باید مشکل از فریمورت باشه ببر نمایندگی بگو فارسیش کنه و بی نقص ترینشو بریزه .. مال من بالاییه مشکلای شمارو نداره
ضبط ميكروفنش با كيفيت نيست با توجه به كيفيت فيلمش حيفه صداش...
تا اونجايي كه من ميدونم جي پي اس از طريق ماهواره كار ميكنه مثل ديشاي ماهواره خونه هامون توي هر بر وبيابوني بايد كمك كنه كه گم نشيم!!!!جي پي اس اين گوشي فقط طول وعرض جغرافيايي را ميده نميبره روي نقشه؟
ضمنا جي پي اس زير سقف كار نميكنه ميتونين امتحان كنين درست مثل ماهواره كه حتما بايد ديش در فضاي باز باشه وگرنه همه ديشاشون رو ميكردن تو كمداشون هر روز نيان جمش كنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)