عکسی که میذاری یه جعبه شیرینی هم رو کاپوتش بذار![]()
عکسی که میذاری یه جعبه شیرینی هم رو کاپوتش بذار![]()
حتما شتابش رو با ال 90 مقايسه كن
صددرصد شتابش پایینتره
مبارکه....از هر جاییش که میتونی عکس بگیر.....در ضمن خداییش نظر واقعیت رو بگو . راضی هستی قلباً یا فکر میکردی بهتر باشه ؟
نه همون سفيد عادي متاليك هست
اگر شماره شاسي ماشينتون رو بديد ميتونم تمام مراحل مونتاژ ماشينتون تا ارسال و بارگيري به تهران رو براتون ليست كنم
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
متاسفانه اولين ماشيني كه تو مشهد تحويل شده تصادف از روبرو كرده و الان به مدت 1 ماه هست تو نمايندگي به علت نبود قطعات مونده سايپا يذدك داره براش قطعات جور ميكنه قطعات بدنه شامل گلگير ها و كاپوت رو بهشون داديم ولي تو قطعات جلو پنجره و رادياتور و مخصوصا چراغ ها گير كردن خيلي خيلي مراقب ماشينتون باشيد كه قطعات به هيچ وجه نيست
من ماشین و گرفتم ! شتاب و اینجور چیزاش که کلا بد نبود ! صدای موتور به نظر زیاد میاد تو ماشین ! باز از پراید کمتره ! کیفیت قطعات به کار رفته توش هم که یکمی از پراید بهتره به نظرم ! درجا که کار میکنه یه صدای عجیبی میومد ! نمیدونم حالا شاید برای اینه که آب بندی نیست ! ربطی داره !؟ کلا از نظر فنی من زیاد وارد نیستم که بخوام توضیح زیاد بدم ولی در کل از پراید خیلی بهتره جاش هم بیشتره ! صندلیاش خیلی راحت تره ! کیلومتر شمارش خیلی خیلی خشگله مخصوصا وقتی چراغا روشنه! همین دیگه
در کل هر جور حساب کنید جلو ال نود از 20 به زور 5 بگیره ! اگه ال نود 20 باشه ! ( ما خودمون ال نود هم داشتیم ) ولی با 9.183.000 که برا ما در اومد بد نیست !
اینم عکسا » ( فقط عکسا کیفتشون خراب شده چون با گوشی گرفتم و یه سریاشون هم که فلش و خاموش کرده بودم دستم میلرزید تار افتاد )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر شماره شاسي ماشينتون رو بديد ميتونم تمام مراحل مونتاژ ماشينتون تا ارسال و بارگيري به تهران رو براتون ليست كنم
S5810089000598
ببينيد براتون متاليك نوشتن يا غير متاليك اين رو بگيد تا مراحل مونتاژ ماشينتون رو بگم
مبارک باشه ....ماشین تو عکسی که از کنار گرفتی خوب بنظر میرسید ولی این آینه بغل هاش چرا اینقدر بزرگ هست؟؟؟؟
جناب آقای bandary
من ماشین رو 7 فروردین 88 ثبت نام کردم...بنظرتون کی تحویل میدن؟ و اینکه در روز چندتا تولید داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)