ایول. فکر کنم چش و چالم گیریپاژ کرده. کور شدم ندیدم.
------------------------
یه مطلب در مورد تصادف بگم که خوب اگه با احتیاط رانندگی کنید محاله تصادف کنید.شرط 1000 تومن.
![]()
ایول. فکر کنم چش و چالم گیریپاژ کرده. کور شدم ندیدم.
------------------------
یه مطلب در مورد تصادف بگم که خوب اگه با احتیاط رانندگی کنید محاله تصادف کنید.شرط 1000 تومن.
![]()
فرشاد قبوله
پراید از من پژو 405 از تو!!!!
فقط مشخص کن که با چند تا سرعت باید به هم بزنیم
اگه بالای 80 باشه احتمالا من بمیرم و تو قطع نخاع بشی (لال شم الهی)
پول دیه هم بیمه میده و یه چیزی به خونوادهامون میرسه
من دارم میرم بیمه بدنه بگیرم تا سقف 8 میلیون!!!!
ولی از شوخی بگذریم(شایدم جدی) امکان نداره پراید اینطوری بشه!!!!اصلا پاره شده!!!!!
آقا مگه 132 مدل هیدرولیکش هم نیست؟؟؟
امروز چنتا نمایندگی رفتم گفتن دیگه هیدرولیک ثبت نام نمیکنیم !!!
این مسخره بازیا چیه؟
این در صورتیه که چهارشنبه من رفتم همون نمایندگی برای پرسش شرایط فروش نقدی و شرایط 132 هیدرولیک رو به من گفتن !!!!
بچه ها گفتین هیدرولیک!!!
2 - 3 روز پیش پراید رو پارک کرده بودم پرایده همسایه هم پشت ماله ما بود(تو پارکینگ)
داستان تعریف نکنم
من نشستم پشت پرایدشون هیدرولیک بود! واقعا تا العان فرمان به این نرمی ندیده بودم!!!
اینطور بود که با هزاز تا سلام و صلوات دنده عقب گرفتم به نظر من که خیلی برای پراید خطر ناکه!!!!
ولي ما كه فميلمون ثبت نام كرده بود بهش گفتن هيدروليكه !!!! يعني نيست ؟؟؟
هیدرولیک بوده.
تا چهارشنبه ی هفته ی پیش هم بود.
اما ظاهرا میگن از اول این هفته دیگه نمیدن...
اینم از شانس ما !!!!!!
بيخيال بابا !!! حالا خيلي واست مهمه !!!
نه دیگه.
امروز ثبت نام کردم.
ایشالا تا 1 ماه دیگه میرسه !![]()
راستش نمي دونم كدوم بهتره ولي من مدل 201 رو پرشيا انداختم استارتر و اينجور چيزا رو داشت خيلي حال داد. نمي دونم اون 230 يا اينه يا 190 من 192 انداختم شيشه بالابر حتما بنداز و استارترشو ببند كه خيلي حال ميده
پرايدها gpsدار ميشوند
مدير عامل سايپا از نصب سيستم جي پي اس "سيستم رديابي" تا يک ماه ديگر بر روي خودروي پرايد خبرداد.
"مهرداد بذرپاش"در گفت وگو با برنا با اشاره به هوشمند سازي خوروها در کشور گفت:براين اساس تمامي پرايدهاي توليدي تا يک ماه ديگر به سيستم "جي.پي.اس" مجهز مي شود.
وي با بيان اينکه براي استفاده بهينه ازاين سيستم ابتدا بايد خودرو به زيرساخت هاي موردنظر از جمله "nanigator"(سيستم هدايت) مجهز شود ادامه داد: براين اساس سيستم "جي.پي.اس" مي تواند نقشه هاي شهرها را تشخيص بدهد.
مدير عامل سايپا ادامه داد: به کمک اين سيستم وضعيت فعلي خودرو و مسير حرکتي آن برروي نقشه اي در رايانه قابل ملاحظه خواهد بود.
بذر پاش تصريح کرد: به كمك اين سامانه راننده قادر به ملاحظه مسير طي شده و باقيمانده بر روي نقشه است، بطوري كه هر لحظه موقعيت خودرو از نظر (طول و عرض جغرافيايي)، وضعيت سرعت و حتي وضعيت سوخت و سيستم برق نيز قابل ملاحظه خواهد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)