سلام دوستان من چه طوری میتونم این گوشی رو به تلویزیون وصل کنم ؟
منظورم اینه چه مدل فیشی میخواست ؟
سلام دوستان من چه طوری میتونم این گوشی رو به تلویزیون وصل کنم ؟
منظورم اینه چه مدل فیشی میخواست ؟
کابل مخصوص خودش رو باید بخری ..... (فروشگاه مرکزی مایکروتل احتمالا داره)
ولی بعید میدونم چیز به درد بخوری باشه چون با رزولوشن 400.240 تصویر میفرسته ....
البته من خودم امتحان نکردم و نمیتونم دقیق بهت جواب بدم.
گوشيتون رو چند ميخرن؟
مغازه 240 بیشتر قیمت نداد ... ولی به پسر عمم 270 فروختم.
دوستان یه سوال
مقاومت گوشی چطوره؟منظورم مقابله ضربست
معموليه مثل همه ي گوشيهاي سامسونگ، ظزيف مريفه
نبايد انتظار زيادي داشت
درخواست آموزش نصب و راه اندازي GPS گوشي Pixon M8800
سلام
اگه کسي بلده خواهشا دريغ نکنه
تا جاييکه ديدم تنها نرم افزار جاواي موجود براي gps نرم افزار trekbuddy هست
من نصب کردم ولي سر در نيوردم و نتونستم استفاده کنم
درود.
اول یه چیزی بگم شاید من اشتباه فهمیده باشم اما میگم. اینکه برنامه های آفلاینی که برای gps این گوشی پبدا کردم برای وصل شدن به ماهواره نیاز به آنتن شبکه داره. اینو وقتی فهمیدم که رفته بودم تو یه روستا و اونجا خواستم استفاده کنم اما هی ارور میداد که gps رو نمیشناسه و یکی از برنامه های پیغام میداد که نیاز به آنتن شبکه هست. اینجوری به نظرم واقعا افتضاحه!!!
حالا جواب شما، من این برنامه ها رو نصب کردم و همشون کار میکنن:
navigami
bbTracker
Mobile GMaps
بهترینش از نظر من Navigami هست که کلی امکانات داره مثل قطب نما و نقشه و نمایش سرعت و ارتفاع و ...
اما نقشه های خوبی فکر کنم نداره (البته مطمئن نیستم)
bbtracker یه برنامه سادست که فقط مشخصات مکانی و سرعت رو میده و مسیری که حرکت میکنی رو رسم میکنه و ذخیره میکنه.
Mobile Gmaps از نظز نقشه بهترینه، چون میتونی نقشه های google رو روی گوشی بریزی و آدرس بدی و اونم ساپورت میکنه. اینم مثل Navigami هست ولی من Navigami رو بیشتر ترجیح میدم.
البته من هیچ نقشه ای دانلود نکردم و وقتی نیاز داشته باشم از google map خود گوشی استفاده میکنم و نقشه رو دان میکنه.
اولی و دومی رو از Getjar.com بگیر، با خود گوشی میتونی بری تو این سایت و دانلود کنی، منم همینکارو کردم.
دومی خودش یه سایت داره.
همشون هم رایگان هستن.
راستی در جواب مقاومتی دوستان.
گوشی من تا حالا چندین بار از دستم و از ارتفاع 120 سانتی افتاده زمین، هر بار فکر کردم که داغون شده اما هیچیش نشد، حتی یه خط هم روش نیفتاد. البته نمیگم با خیال راحت گوشیتونو بندازین زمین، چون بعضی قطعات گوشی به صورت چسبی و پرسی رو بورد نصب شدن که با ضربه جدا میشن و دیگه هیچ کاریشون هم نمیشه کرد.
به نظرم استحکامش خوبه. بازشم که کردم داخلش هیچ موردی نبود.
متأسفانه به خاطر یه اشتباه احمقانه تاچ گوشیمو خراب کردم و مجبور به باز کردنش شدم...
گوشی که باز بشه مثل اول نمیشه...
سلام.
این گوشی هم A-GPS داره و هم GPS ولی تو بعضی فیرمویر ها برای سرعت دادن به پروسه ی مکان یابی تنظیم رو روی A-GPS (که از طریق شبکه کار میکنه) قرار میدن که قابل حل شدنه.
تو منوی تست گوشی (این کد رو باید بزنین تا بیاد : *#6984125*# ستاره مربع شش نه هشت چهار یک دو پنج ستاره مربع ) یه سری امکانات برای تنظیم و تست گوشی وجود داره از جمله بلندی صدای اسپیکر ، تنظیم شدت ویبره ، تنظیم کارکرد GPS داخلی و یا AGPS ، تست ال ای دی ، تست دوربینها ، تست اسپیکر ، تست صفحه نمایش و ....
البته اینکه هر کدوم کجا هستن رو الان دقیق یادم نیست. به گوشی هم دسترسی ندارم که کامل بتونم راهنماییتون کنم. توصیه هم میکنم اگر گزینه ای رو متوجه نشدین و نمیدونستین چیکار میکنه باهاش ور نرین چون میتونه گوشیتون رو به هم بریزه .....
یه سری امکانات هم تو همون منو تو قسمت internals هست (برای وارد شدن به این منو از شما یه رمز میخواد که این رو وارد کنین : *#9072641*# ستاره مربع نه صفر هفت دو شش چهار یک ستاره مربع)
موفق باشین
Last edited by gmt325gh; 16-02-2010 at 11:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)