تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 200 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1996

نام تاپيک: Batman: Arkham Asylum

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

میدونم همتون از این مشکل اگاهید...واقعا راهی هست که اینو برطرف کنه؟؟؟اخه میبینم هرکی اینجا میاد میگه این مشکل هنوز هست...جریان چیه؟؟؟
    خوشبختانه تا حد زیادی با کپی کردن کرک اصلاح شده مشکلات بازی برطرف میشه...
    اگه متاسفانه جواب نگرفتین به دنبال نسخه اصلی باشین.

مشکلی که منم داشتم یعنی عمل نکردن گلاید, برطرف شد... تداخل بین دمو و نسخه دزدی پیش اومده بود که با آنیستال کردن دمو درست شد.

اره نسخه repack هستش.ولی اخه کمبود حجم نداشت که!چون از هر 2 تا dvd هم مقداری خالی بود و 4 تا فایل Rar هم تکراری داشت!
    میشه یکی بگه حجم فولدر Movies در محل نصب چقدره؟مال من 1.11 گیگه.
    72 فایل به حجم 2.79 GB

2. 3 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض بینگ بنگ شده که تو اومدی هیمن میشه تو میری

کرک اصلاح شده

با اینکه کرکی برای رفع این ایرادات منتشر شده ولی تا حدودی بی فایده ست. چون وقتی کرک اصلاح شده رو استفاده کنید مشاهده می کنید که سیوهای بازی احتمالا بی استفاده خواهد شد و ناچار هستید بازی رو از نو شروع کنید.

می توانید کرک اصلاح شده رو از آدرس زیر دریافت کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نبود PhysX و روش فعال کردن

البته جدا از ایراداتی که وجود دارد بازی از یک جهت هم ناقص به نظر می رسد و آن نبود گزینه فعال کردن PhysX است که تفاوت نسخه دزدی با نسخه اصلی رو کاملا روشن می کند. اگه دقت کرده باشید در دموی بازی, انتهای قسمت Display Settings, گزینه Hardware Accelerated PhysX وجود دارد (در نسخه اصلی هم این گزینه بایستی باشد) ولی در نسخه های دزدی به هیچ وجه اثری از این گزینه نیست. عکس ضمیمه مشاهده شود.

اما با وجود نبود این گزینه میتوانید PhysX رو از جای دیگری فعال کنید بدین منظور:

- آدرس زیر رو طی کنید: (XXXXX >> نام یوزر)
    C:\Users\XXXXX\Documents\Eidos\Batman Arkham Asylum\BmGame\Config

- فایل UserEngine.ini رو باز کنید.
    - خط PhysXLevel=0 رو به PhysXLevel=1 اصلاح کنید.
    - سیو کنید, خارج شوید و بازی رو شروع کنید.

توجه: مشاهده شده با فعال کردن این گزینه, بازی کراش خواهد کرد که به احتمال زیاد این ایراد هم فقط در نسخه های دزدی وجود دارد.

... پس با این وضعیت, باید تا انتشار نسخه رسمی بازی و کرک شدنش صبر کرد...

این راه حل شما اشتباه است که باعث از بین رفتن بازی و خراب شدن ان میشه من از همینجا عرض می کنم کسایی که گول یه مشت فروشنده رو میخورن باید همچین مشکلی داشته باشن .من یه نسخه از BOYSYSTEM خریدم که حاوی سه تا دی وی دی بود یه جای بازی گیر کرده بودم که اومد و از اطلاعت غلط این دوست عزیز استفاده کردم که منجر به خراب شدن بازی و تعویض ویندوز شد دوست عزیز شما این کرک مسخره رو از این سایت بردارید اگه مشکلی نباشه من یه کرک سالم اپلود میکنم از اون استفاده کن
    1 سی دی سوم این نسخه حاوی برنامه های کمکی گارت گرافیک ویندوز است
    2 - بازی کامل بوده و هیچ مشکلی نداره
    -3 از فروشگاه های اینترنتی خرید نکنید
    ادرس BOYSYSTEM اریاشهر پاساژمینو نمی دونم طبقه چندم واسه من پیک می کنه
    4 - این شرکت به شرط نسخه اصلی این بازی هارو می فروشه چون خودش فروشنده بازی خوره بای

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دستتون درد نکنه مسعود7 جان ولی اون لینک چی هست؟
    اون هم یه کرکی عین اون اگه درست شده بیخیالش شو

72 فایل به حجم 2.79 GB
    تائید

5. این کاربر از B U L U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

امروز رفتم بازی بتمن رو بگیرم یارو گفت این بازی هفته دیگه میاد!گفتم چرا؟این بازی که نسخه اصلی منتشر شده!یارو گفت مشکلاتی پیش اومده که باید تا نسخه اصلی بیاد صبر بکنی!این بازی دیگه داره میره رو اعصابم.شیطونه میگه برم 60 تومن بدم اورجینال بخرم دیگه این دردسر ها رو نداره.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این راه حل شما اشتباه است که باعث از بین رفتن بازی و خراب شدن ان میشه من از همینجا عرض می کنم کسایی که گول یه مشت فروشنده رو میخورن باید همچین مشکلی داشته باشن .من یه نسخه از BOYSYSTEM خریدم که حاوی سه تا دی وی دی بود یه جای بازی گیر کرده بودم که اومد و از اطلاعت غلط این دوست عزیز استفاده کردم که منجر به خراب شدن بازی و تعویض ویندوز شد دوست عزیز شما این کرک مسخره رو از این سایت بردارید اگه مشکلی نباشه من یه کرک سالم اپلود میکنم از اون استفاده کن
    4 - این شرکت به شرط نسخه اصلی این بازی هارو می فروشه چون خودش فروشنده بازی خوره بای
    فعلا با کرک اصلاح شده دقیقا 3 نفر که مشکلات مطرح شده رو داشتند (جدا از من که از همین کرک استفاده میکنم و در حال انجام بازی هستم) این بازی رو به خوبی تموم کردند... تا به حال هم دیده نشده که با کپی کردن یه کرک کار به تعویض ویندوز بکشه! ببینین خودتون چه کار کردین سر این بازی...

عنوان هم کرده بودم که اگه کرک جواب نداد و مشکلات دوباره پابرجا بود منتظر نسخه اصلی و کرک شدنش باشین. در صورتی که مطمئنید نسخه اصلی رو در اختیار دارین ببینین که گزینه Hardware Accelerated PhysX رو دارین یا نه و امتحان کنین که گرافیک و تعداد فریم با دستکاری گزینه Anti-aliasing فرقی میکنه یا نه... در صورت نبود گزینه Hardware Accelerated PhysX که فقط همین مورد هم کفایت میکنه و فرق نکردن گرافیک و فریم با دستکاری گزینه Anti-aliasing نسخه شما همین نسخه دزدیه به علاوه تنها کرک اصلاح شده برای این بازی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اتفاقا بازی من هم از این شرکت Boysystem ـه که پر از مشکل بود و با کرک معرفی شده توسط havas_1980 بعضی مشکلات برطرف شد و بعضی دیگه پا برجا موند و مشکلی هم برای ویندوز پیش نیومد.

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

واقعا نمیدونم 1 کرک چطور میتونه ویندوز رو خراب کنه . . .
    در ضمن وقتی نسخه اصلی هنوز رلیز نشده شما چجوری نسخه اصلی رو خریدین؟؟
    اگه نسخه اصلی بوده چرا به مشکل بر خوردین؟؟؟
    از برنامه کمکی منظورت همون فیزیکه؟؟؟
    اگه فیزیک نصب نباشه اصلا توی بازی نمیره چه برسه که به این خاطر شما وسط بازی به مشکل بر بخورین. . .

به هر حال من یکی از کسانی بودم که مشکل داشتم و با استفاده از این کرک مشکلم حل شده و به راحتی بدون هیچ مشکلی تا آخر بازی رفتم.

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

5

ایرادات عمدی سه گانه: دهن کجی Eidos به نسخه های دزدی!

مشخص شد ایرادات سیو, پرواز و قلاب (Save/Glide/Grapple) که در نسخه های PC قابل مشاهده ست (خود من با ایرادات قلاب چندین بار روبه رو شدم) همگی مربوط به نسخه های دزدی این بازی بوده که قبل از انتشار رسمی بازی به بیرون درز کرد. پس به هیچ وجه این اشکالات از کرک بازی نیست بلکه دسپخت شرکت Eidos و حقه زدن به نسخه های دزدی بوده. همانند نسخه دزدی Assassin's Creed که اشکالات مشابه و عمدی از سوی سازندگان داشت. هر کس هم که با این ایرادات مواجه نشده بسیار شانس اورده...

کرک اصلاح شده

با اینکه کرکی برای رفع این ایرادات منتشر شده ولی تا حدودی بی فایده ست. چون وقتی کرک اصلاح شده رو استفاده کنید مشاهده می کنید که سیوهای بازی احتمالا بی استفاده خواهد شد و ناچار هستید بازی رو از نو شروع کنید.

می توانید کرک اصلاح شده رو از آدرس زیر دریافت کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نبود PhysX و روش فعال کردن

البته جدا از ایراداتی که وجود دارد بازی از یک جهت هم ناقص به نظر می رسد و آن نبود گزینه فعال کردن PhysX است که تفاوت نسخه دزدی با نسخه اصلی رو کاملا روشن می کند. اگه دقت کرده باشید در دموی بازی, انتهای قسمت Display Settings, گزینه Hardware Accelerated PhysX وجود دارد (در نسخه اصلی هم این گزینه بایستی باشد) ولی در نسخه های دزدی به هیچ وجه اثری از این گزینه نیست. عکس ضمیمه مشاهده شود.

اما با وجود نبود این گزینه میتوانید PhysX رو از جای دیگری فعال کنید بدین منظور:

- آدرس زیر رو طی کنید: (XXXXX >> نام یوزر)
    C:\Users\XXXXX\Documents\Eidos\Batman Arkham Asylum\BmGame\Config

- فایل UserEngine.ini رو باز کنید.
    - خط PhysXLevel=0 رو به PhysXLevel=1 اصلاح کنید.
    - سیو کنید, خارج شوید و بازی رو شروع کنید.

توجه: مشاهده شده با فعال کردن این گزینه, بازی کراش خواهد کرد که به احتمال زیاد این ایراد هم فقط در نسخه های دزدی وجود دارد.

... پس با این وضعیت, باید تا انتشار نسخه رسمی بازی و کرک شدنش صبر کرد...

ممنون...من اینا رو خوندم...
    یعنی همه نسخه هایی که تو بازار وجود داره دزدی هستن؟؟؟پس هیچ اعتباری نیست واسه خرید؟؟؟حالا چه کار باید کرد؟؟؟اخه اگه صبر هم کنیم معلوم نیست اونی که به دستمون میرسه سالم باشه!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

من كه بازي رو تموم كردم
    يعني داداشم تموم كرد

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من وقتی اجرا میکنم این ارور رو میده :
    this application has failed to start because xlive.dll was not found ...

مشکل از کجاست ؟:|

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •