سلام
من دو سه روزی که بازی رو گرفتم وستای بازی از بازی میپره بیرون error . dont send و میده سر درشم مینویسه
Dead Space ™ has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. مشکل از کجاست اگه میشه کمکم کنید
ممنون
سلام
من دو سه روزی که بازی رو گرفتم وستای بازی از بازی میپره بیرون error . dont send و میده سر درشم مینویسه
Dead Space ™ has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. مشکل از کجاست اگه میشه کمکم کنید
ممنون
من که اصلا با Boss اش حال نکردم زیادی آسون بود و خلاقیت زیادی نداشتدوستان من همون دیشب حدودا ساعت 3 صبح بازی رو تمام کردم
boss مرحله اخر واقعا شگفت انگیز طراحی شده بود
عظمت و گرافیک و نورپردازی رو میشد به وضوح دید
و اخرش هم که اون زنه پرید روش کاملا نشون داد که شماره 2 قراره بیاد
در کل یک masterpiece بود و بس
موافقم خیلی بیشتر از اینا از اون 100 تن گوشت انتظار داشتم. ایراد این بازی فقط طراحی دشمناش بودند مخصوصا Boss Fight اخرش.
منظور من از boss اخر سختیش نبود
چون خودم هم قبول دارم اسون بود
منظورم من عظمت و سایزش بود که تو اون پس زمینه که خورشید میتابید واقعا دیدنی بود
مخصوصا که این بازی سراسر تو محیط های بسته بود و یهو اخرش تو فضای ازاد یکم surprize کننده بود
pedram_sad جان موافقم باهات !
همین 2 دقیقه ی پیش بازی رو تموم کردم و اومدم سریع بگم که چقدر حال کردم با آخر بازی .
درسته که شکست دادن Boss آخر بازی خیلی ساده بود ولی همه ی صحنه های آخر بازی خیلی جذاب بودن . خصوصاَ صحنه ی آخر بازی که Nikol (درست نوشتم ؟) اونجوری شده بود پرید و گلوی Issac رو گرفت !!! تا این حد که دو باره Load کردم تا آخر بازی رو دوباره ببینم .
نمیتونم صبر کنم تا شماره 2 بیاد !!!
![]()
Last edited by علیرضا; 08-12-2008 at 19:00.
منم تمومش کردم خیلی بازی باحالی بود فقط منم نفهمیدم اگه این نیکول از اول بازی مرده بود پس این زنه که در طول دو مرحله آخر بازی به ما کمک میکنه کیه و کجا رفت یا اون پروفسوره چی شد ما که کمپلت گیج شدیم...
کسی درست و حسابی می دونه قضیه چیه؟
Last edited by mehdy.z; 09-12-2008 at 17:12.
قضیه ایشالله در قسمت های بعد ! :دي :دي
دوستان من بعد از چند وقت شروع کردم
این جا باید چیکار کنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو اون ژنراتور هایی که سالمه بزار به جای اون خراب هادوستان من بعد از چند وقت شروع کردم
این جا باید چیکار کنم؟
![]()
جلوترین ردیف
دوستان من تو اون مرحله که باید او موجود رو فریز کنم ، پله ایی پیدا نکردم که برم تو اتاق کامپیوتر
اصلا این مرحله همونی هست که شما میگید؟
اینم عکس او محیطی که اون موجود قابل احیا و... میریزن سرم.... :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)