باید برگردی بری به قبرستان همون جایی که شهردار ( همون مردی که داشت قبر میکند ) بود
اونجا در قفلی بوده که باز میشه
باید برگردی بری به قبرستان همون جایی که شهردار ( همون مردی که داشت قبر میکند ) بود
اونجا در قفلی بوده که باز میشه
دوستان من بازی رو خوب نمیفهمم مثلا وقتی یک ساعت مچی گرفتم یک دفعه افتاد زمین و یکدفعه سر از شهر سایلنت هیل در آورد یا برادر الکس که همش در میره اخه برای چه؟؟؟؟؟؟؟؟
و بازم من به مشکل برخوردمچون حوسله فکر کردن زیاد رو ندارم و میخوام در این تعطیلات به پایان برسونمش و در گیر چند بازیه دیگه مثل dead space هم هستم.
من در اون قسمت هستم برق شهر سایلنت هیل رو روشن کردم و از اسانسور به بالا رفتم و بایک زن که در پشت یک در بود که مقداری از در شکسته بود صحبت کردم و هرچه گشتم کار دیگه ای نبود که بکنم؟ لطفا راهنمایی کنید.
شما اگه سری های قبلی sh رو بازی کرده باشی
باید بدونی که این سبک و این exclusive اتمسفر این بازیه
که اون رو به یک سری شاهکار تبدیل کرده
شما باید تو ساختمان و طبقات مختلف رو بگردی و طبق خواسته همون زنه 3 تکه از خاطراتش رو براش پیدا کنی
که این تکه ها تو اتاق های مختاف هست
یکیش رو تخته
یکیش تو جعبه کمک های اولیه پشت اینه در دستشویی
و یکی هم توی وانه
این 3 تا رو که گرفتی باید برگردی پیش زنه بهش بدی تا یک کلید بده بهت
من میگم عال بود!از re5 خیلی بهتر بود!دلم لک زده واشه سایلنت هیل !
سلام به همگی من اون عروسک رو کشتم و اون چاقو رو گرفتم و باید به زیر زمین خونشون برم ولی در خانه با ریشه درختان بسته شده کمک باور کنید سه روزه دارم فکر میکنم ولی نمیدونم باید چه کار کنم
شما باید خونه رو دور بزنین و از در پشتی وارد بشین....توی راه هم از قبرستون می گذرین
میشه دقیق تر توضیح بدین ؟باید از کدام راه خونه رو دور بزنم من هر جاکه رفتم جاده خراب شده
![]()
سلام
یکی که توی XP با صدا مشکل داره این راه حل رو تست نکرد؟!
اون دوست عزیزم که توی vista این مشکل رو داره توی Control panel قسمت sound بعدش Speaker رو انتخاب کن از قسمت پایین سمت چپ Configure رو انتخاب کن. بعدش 5.1 رو انتخاب کن. باید درست بشه.
حالا نمیدونم توی vista جواب میده یا نه.
سلام يه مشكل تو بازي دارم وسط بازي صفحه كليد از كار ميفته و هيچ كليدي از صفحه كليد كار نميكنه .آخرين ورژن راه انداز گرافيكم با دايركت ايكس نصب كردم مشكل از كجايه؟
سلام
من خیلی سعی کردم که پازل ساعت را حل کنم نشد اگز لطف کنید و SAVE همین قسمت را برام بزارید یا یه لینک به من معرفی کنید ممنون میشم چون هین بازی sillent hill حالم رو گرفته
در ضمن ممنون میشم اگر چندتا بازی ترسناک و هیجان انگیز مثل left 4 dead به من معرفی کنید البته خیلی باحال باشن
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)