من خواستم كانتر كانديشن زيرو رو هك كنم جونشو پيدا كردم ولي وقتي فريز مي كنم تو بازي چشمك مي زنه بين 100 و عدد واقعي كه وقتي عدد واقعي 0 مي شه مي ميره چه كار بايد بكنم؟
من خواستم كانتر كانديشن زيرو رو هك كنم جونشو پيدا كردم ولي وقتي فريز مي كنم تو بازي چشمك مي زنه بين 100 و عدد واقعي كه وقتي عدد واقعي 0 مي شه مي ميره چه كار بايد بكنم؟
نمیشه هکش کرد.
اون عددها کیلویی هستن.شاخص جان یه جای دیگه نوشته میشه و به یه سری عوامل دیگه هم بستگی داره.
در واقع با تغییر اونا جان هم تحت تاثیر قرار میگیره.تقریبا هکش غیر ممکنه.
سلام...من تقریبا 4-5 روزه که با هک و ساخت تراینر آشنا شدم ولی از اونجایی که علاقه و استعداد نسبتا بالایی دارم به نظر خودم پیشرفت خوبی تو همین چند روز داشتم....من طی دو شب دو تراینر ساختم برای بازیهای Hercules و SnailMail که فکر کنم چیزه خوبی از آب دراومده...اگه ممکنه دانلودشون کنید و اگه بازیهاشونو دارید تست کنید و اگر هم ندارید به ظاهرش نظز بدید.....ممنون
Hercules +6 Trainer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SnailMail +7 Trainer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hosseinmaya; 23-07-2007 at 05:20.
عالی بود حسین عزیز مخصوصا تنظیم سرعت که برای اسنیل میل ساخته بودی.
یک بازی عالی برای ساخت ترینر بهت پیشنهاد میکنم اونهم Indigo Prophecy هست.
امیدوارم موفق باشی.![]()
اقا مهدي ببخشيدا اين serial numer اين برنامه artmoney رو داري؟!!
خیلی ممنون...Indigo Prophecy رو هم ندارم ولی میرم تهیه میکن روش کار میکنم...مرسی
Last edited by hosseinmaya; 24-07-2007 at 01:53.
با سلام
خیلی کارت قشنگ بود
ادامه بده
استعداد خوبی برای این کارها داری
امیدوارم توی این راه موفق باشی![]()
Last edited by davoodf; 24-07-2007 at 13:48.
دوستان عزیز !
به غیر از auto ---- راه دیگه برای ثابت کردن کد ها هست ؟؟؟
یک روش پیدا کردن Pointer هست که خیلی وقتها جواب نمیده.همین Inject کردن کد بهتره.(Auto ----)
خوب بت من عزیز !
شما code injection بلدی ؟؟
اگه بلدی می تونی آموزشش رو تهیه کنی تا من و بقیه ی دوستان استفاده کنیم ؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)