کس دیگه ای نظری نداره ؟
( البت prowler88 جان نظر شما محترم و قصد بی ادبی ندارم ، ولی دوست دارم نظر چند نفر دیگه رو هم ببینم)
کس دیگه ای نظری نداره ؟
( البت prowler88 جان نظر شما محترم و قصد بی ادبی ندارم ، ولی دوست دارم نظر چند نفر دیگه رو هم ببینم)
توضیحاتی رو دوستم به شما داد ولی یادش رفت بگه امرتات نماینده انحصاری کاوون توی ایران هستحالا یه سوالی برام پیش اومده ! فکر می کردم آی پود از همه چی باحالتره ! این مال کجاست !
چون اصلا اسم مارکشو نشنیده بودن :-" از کجا بگیرم ؟ به چه گارانتی ؟
ممنون
البته prowler88 جان قصد جسارت نداشتم
بچه ها اینو ببینین
کسی اینارو استفاده کرده !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایراداش چیه ؟
اختیار داری فرشاد جان. اتفاقا کار درست همینه که به نظر یه نفر اعتماد نکنی.
من زیاد راجع به coby اطلاعات ندارم ولی در این حد میدونم که بین پلیرها یه برند درجه دو هست. البته نمیدونم از نظر قیمت چه جوریه. ولی برای سونی و سامسونگ و کریتیو و ... رقیب جدی محسوب نمیشه.
قیمتش حدود 50 تومنه !
فقط دیدم که ازش استفاده می کنند !
می خواستم بدونم کسی اطلاعی نداره ؟
چرا کسه دیگه ای نظری نمیده ؟
اصلا به نظر نمیاد چیز خوبی باشه. سایت cnet که از مدل c7092 خیلی بد گفته بود. از 5 امتیاز به زور 1 گرفته بود.
اینس ایتی که گفتی یه جا برای اینجور وسایلاست ؟
سایت imdb رو برای فلیما دیدین دیگه همتون ! یه سایت برای اینجور وسایلا ینست که ملت امتیاز بدن و در موردش نظر بدن ؟
سایت مرجع واسه ریویو و بررسی پلیرها می خوای ؟ .. مثلا Cnet که گفته شد ... anythingbutipod ... سایت مجله PC ... سایت dapreview و چندتای دیگه ...
کوبی اصلا در حد مقایسه با اینایی که اسمش برده شد (آیپاد و cowon و دو سه تا مارک دیگه نیست) ... اگه اینا لیگ برترن ، کوبی در میانه های جدول دسته اول توپ می زنه! ...
اگه کیفیت صدا می خوای cowon ... اگه می خوای خوشدست باشه و ظریف : ipod ... اگه آرشیو موسیقی ات بزرگه ، می تونی کارای creative هم موجوده ...
فرمایشات جناب seymour درسته. cnet با imdb فرق داره. نظر مردم توش نقشی نداره. یه سایتیه که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو مورد بررسی قرار میده و تست میکنه و review میذاره. البته در بعضی شاخه ها ریویوهاش قابل اعتماد نیستن ولی به نظر من ریویوهای قسمت های mp3 player و هدفونش خیلی خوبن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)