تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 198 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

بازیه خیلی قشنگیه و به نسبت فال اوت راحت تره (من فال اوتو بعد از اینکه حدود 20 دقیقه لخت تو اون راهرو های پیچ در پیچش دور زدم پاک کردم ولی اینو به یه جایی رسوندم) . یه سوال این بازی برای هر نژاد و هر دسته یه خط داستانی داره یا همش یکیه؟
    یه سوال دیگه کسی میتونه این آیتمایی که میگیریم رو توضیح بده هر کدوم به چه دردی میخوره؟
    به نظر من این بازی فقط یه بدی داره ، اینا ایی که باهاتن زیادی خونی میشن سه نفری میریزن سر یکی بعد که میکشنش کل هیکلاشون خونی میشه

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه سوال این بازی برای هر نژاد و هر دسته یه خط داستانی داره یا همش یکیه؟
    "بک گراندها" شروع متفاوتی دارند ولی تو ادامه (روند اصلی بازی) تاثیراتشون کمتره

3. 2 کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

دوستان بالاخره این High Dragon به شهادت رسید!
    باورتون نمیشه ولی داستان جالبی داشتم :
    اول با Sten , Alistair , Wynn و خودم که یک Warrior Dwarf noble Dual Weapen هستم رفتم!
    بعد بگین چی شد؟ دقیقا چهار پنجم جونش نرفته بود که همه مردن الا من!! ( البته من بهترین Chest بازی و بهترین Dagger بازی رو دارم که همون Dagger به قیمت کله بازیم بود! ( 140 تا گلد )) خوب بعدش من تازه شروع کردم بعد از نیم ساعت و پس از استفاده از 30 تا Great Health ، و 25 تا Heath و 20 تا Lesser Health و 10 تا Potent Health تونستم بکشمش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه یک عالمه خرتو پرتم زدم! آخرش هیچی نداشتم هنوز یکم مونده بود از جونش بعد دیگه گفتم وای بدبخت شدم دیدم نه! پرید رو کلش کشتش
    آیتم هایه جالبی هم داد که بهترین همون Dragon Scale ش بود که اگه قبلش تویه Ruind Tomb ( ؟؟ ) 6 تا از اینا گیر میاوردین میتونستین دو بار به فروشنده ی آرمور تویه Denerim برین و یک ست درست کنین اما این آخری که از High Dragon گرفتم کلا یک کوئست خالی داد گفت بدین منم رفتم بهترینش رو درست کردم (Plate ) البته 42 تا Strengh میخواد که من 39 تا دارم انشالله لوله بعدش
    راستی حدوده یک صفحه آیتم داد!! نامرد همش Stun و پرت و ... میکرد که من هر 20 ثانیه یک دمیج بش میدادم ! بدترین این بود که میگرفتت دقیقا نصف جونمو میبرد!
    تبارک اللّه شایان.

از بس اومدی پیشم درد دل کردی تونستی این اژدهای محترم رو به FC بدی. البته با دعای خیر من.

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

دوستان بالاخره این High Dragon به شهادت رسید!
    باورتون نمیشه ولی داستان جالبی داشتم :
    اول با Sten , Alistair , Wynn و خودم که یک Warrior Dwarf noble Dual Weapen هستم رفتم!
    بعد بگین چی شد؟ دقیقا چهار پنجم جونش نرفته بود که همه مردن الا من!! ( البته من بهترین Chest بازی و بهترین Dagger بازی رو دارم که همون Dagger به قیمت کله بازیم بود! ( 140 تا گلد )) خوب بعدش من تازه شروع کردم بعد از نیم ساعت و پس از استفاده از 30 تا Great Health ، و 25 تا Heath و 20 تا Lesser Health و 10 تا Potent Health تونستم بکشمش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه یک عالمه خرتو پرتم زدم! آخرش هیچی نداشتم هنوز یکم مونده بود از جونش بعد دیگه گفتم وای بدبخت شدم دیدم نه! پرید رو کلش کشتش
    آیتم هایه جالبی هم داد که بهترین همون Dragon Scale ش بود که اگه قبلش تویه Ruind Tomb ( ؟؟ ) 6 تا از اینا گیر میاوردین میتونستین دو بار به فروشنده ی آرمور تویه Denerim برین و یک ست درست کنین اما این آخری که از High Dragon گرفتم کلا یک کوئست خالی داد گفت بدین منم رفتم بهترینش رو درست کردم (Plate ) البته 42 تا Strengh میخواد که من 39 تا دارم انشالله لوله بعدش
    راستی حدوده یک صفحه آیتم داد!! نامرد همش Stun و پرت و ... میکرد که من هر 20 ثانیه یک دمیج بش میدادم ! بدترین این بود که میگرفتت دقیقا نصف جونمو میبرد!
    این High Dragon کشتنش سخته ولی یه اژدهای دیگه وجود داره که شکست دادنش کابوسه
    این اژدها Flemeth مادر مراگین هست
    من با یه بدبختی کشتمشنمیدونم شما کشتیش یا نه ولی اگه نکشتینش حتما برید سراغش
    یه Chalenge واقعیه

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

يه سوال داشتم پيچيدگي اين بازي بيشتره يا RISEN ممنون
    اگه مي شه جواب اين سوال رو بدين

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

اگه مي شه جواب اين سوال رو بدين
    والا من risen‏ رو در حد 1 ساعت یا 2 ساعت بازی کردم. ویندوز رو عوض کردم. هنوز دوباره نصبش نکردم ولی به نظر من که پیچیدگی dragon age origins‏ خیلی بیشتره.

8. این کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بازیه خیلی قشنگیه و به نسبت فال اوت راحت تره (من فال اوتو بعد از اینکه حدود 20 دقیقه لخت تو اون راهرو های پیچ در پیچش دور زدم پاک کردم ولی اینو به یه جایی رسوندم) . یه سوال این بازی برای هر نژاد و هر دسته یه خط داستانی داره یا همش یکیه؟
    یه سوال دیگه کسی میتونه این آیتمایی که میگیریم رو توضیح بده هر کدوم به چه دردی میخوره؟
    به نظر من این بازی فقط یه بدی داره ، اینا ایی که باهاتن زیادی خونی میشن سه نفری میریزن سر یکی بعد که میکشنش کل هیکلاشون خونی میشه
    این بازی خیلی سخت‌تر از Fallout هست البته شاید شما Easy بازی میکنی ولی روی Medium من واقعاً بازی چندین درجه سخت‌تر میشه و خیلی از جاها اگر از نیروها و جادوها درست استفاده نکنی و یا افرادت رو درست Customize نکرده باشی امکان نداره بتونی رد کنی، Fallout که اصلاً قابل مقایسه نبود با این، من خیلی از جاهای بازی رو مجبور شدم بزنم روی Easy رد کنم چون واقعاً نمی‌شد روی Medium ردش کرد و n بار رفتم. کلی هم این بازی به نظرم خیلی بهتر از Fallout بود یه RPG خالص و عالی اگر بگم بهترین RPG که تا حالا ساخته شده، اشتباه نگفتم طولانی با داستان گیرا.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.

بچه ها از کجا میتونیم بفهمیم که تا پایان بازی چه قدر مونده ؟ یه جا یه درصدی زده ولی فکر نمیکنم اون باشه ....
    نوشته Dragon Age ' Compelete 36% .....

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام.

بچه ها از کجا میتونیم بفهمیم که تا پایان بازی چه قدر مونده ؟ یه جا یه درصدی زده ولی فکر نمیکنم اون باشه ....
    نوشته Dragon Age ' Compelete 36% .....
    ساعاتی که بازی کردی رو برو تو مشخصات شخصیتت ببینم بازی حدوداً 60 ساعته البته بازم بستگی داره چقدر مراحل اضافی بازی رو بری بدون شک با رفتن مراحل اضافی بازی بیشتر از 70 ساعتم میشه.

12. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه IIIXSubZeroXIII's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

1

این High Dragon کشتنش سخته ولی یه اژدهای دیگه وجود داره که شکست دادنش کابوسه
    این اژدها Flemeth مادر مراگین هست
    من با یه بدبختی کشتمشنمیدونم شما کشتیش یا نه ولی اگه نکشتینش حتما برید سراغش
    یه Chalenge واقعیه
    سلام
    من خیلی راحت این دوتا رو کشتم یعنی خودشون اسکل بازی در آوردن ، وقتی 40% از خونشون کم شد دیگه حمله نکردن ! فقط این high dragon وقتی با shale بهش slam می زدم یه ضربه می زد!!!
    کاراکترمم human noble warrior هستش یه tank کامل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •