دوست من vesion دستگاه من 1.1.5 هستش می خوام 2.2 کنم امکانش هست راهنمائی کنید
![]()
دوست من vesion دستگاه من 1.1.5 هستش می خوام 2.2 کنم امکانش هست راهنمائی کنید
![]()
سلام دوست من version دستگاه من 1.1.5 هستش می خوام 2.2بشه باید چی کار کنم ممنون می شم![]()
من با V*P*N تونستم برم تو سایتش و سورسش رو هم Add کردم اما ارور زیر رو داد:
که فکر کنم همون ارور فرمویر باشه فکر کنم واسه 2.2 و 2.1 کار کنه
دوستانی که مشکل ف*ل*تر دارین حتما از V*P*N استفاده کنید سایت ----------.com تا یه مدت پیش که مجانی یک ماهه میداد
سرعتش هم خیلی خوبه من الان از همون استفاده میکنم ....
عجیبه چرا من پستهای شما رو تا 1 ساعت پیش نمیدیدم؟؟؟؟
خوب عزیز جان خیلی راحت فرمویر 2.2 مربوط به آیپادت رو از این سایت دانلود کن:
دانلود که تموم شد آیپادت رو بزن به کامپیوترکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیتونز که باز شد در حالی که دکمه شیفت رو نیگر داشتی روی Restore کلیک کن و آدرس فرمویری که دان کردی رو بهش بده تا به اون فرمویر Restore بشه و تمام
با 1.1.5 چیکار میکردی؟ خیلی وقته که 2 به بالا اومده اصلا رو 2 به پایین برنامه نصب نمیشه که
زودی آپدیتش کن![]()
مرسی دوست من ای دستگاه خیلی وقت بود دستم رسیده بود ولی من تا حالا فقط باهاش آهنگ گوش می کردم وی هیچی ازش نمی دونم الان دقیقآ نمی دونم کدوم برنامه رو باید دانلود کنم آیپاد من 32 گیگ مدل a1213 هستش ببخشی خیلی ازیت شدی چون من واقعآ ناشیم![]()
خوب هیچ ایرادی نداره هیچ کی اولش نمیدونست
اینکه چه برنامه ای دانلود کنی به نیاز های خودت بر میگرده انواع برنامه ها در کتگوری های مختلف تو ا\ استور هست که میتونی کرک شده \ولی هاش رو هم \یدا کنی (من حرف \ رو رو کیبوردم ندارم)
شما اولش فرمویرشو دانلود کن و بعدشم آ\دیتش کن
بعدش یه سری چیزا هست که آموزشهاش تو سایتمون هست مهمترینشون ساخت اکانت آیتونز و جیلبرک کردن آی\ادت هست
بقیش رو هم به تدریج یاد میگیری فعلا مرحله اول که آ\دیت باشه رو برو جلو تا یواش یواش بقیه رو هم انجام بدی
اگه مشکلی داشتی هم ب\رس هم اینکه آموزشهاش هم به کمک بقیه دوستان قبلا آماده شده فقط کافیه بخونی و از روشون انجام بدی
عزیز آیپادت 2g هستش یا 1g ؟
2g دکمه ولوم و اسپیکر داره.
تا اونجایی که من فهمیدم روش جیلبربک این دوتا باهم فرق میکنه.
سلام دوست من دکمه ولوم واسپیکر نداره ولی یکی از دوستام می گه 2g هستش از کجا میتونم بفهمم ممنون![]()
خب اگر دکمه ولوم و اسپیکر نداره که first generation (سری اول) هست.
و یه سوال دیگه کسی nike + ipod را داره . اگه میشه بگید خوبه یا نه و همچنین قیمت اون.
Last edited by psp2004; 28-03-2009 at 18:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)