توي دوربين هاي ديجيتال هم همين مشكل هست، اگر رم خوب با سرعت بالا بكار نبريد ممكنه عكستون تار بشه يا گوشه هاي عكس بنفش بشه يا .....
درموردقطع شدن صداي فيلمبرداري به پارس كامتل مراجعه نكرديد؟
توي دوربين هاي ديجيتال هم همين مشكل هست، اگر رم خوب با سرعت بالا بكار نبريد ممكنه عكستون تار بشه يا گوشه هاي عكس بنفش بشه يا .....
درموردقطع شدن صداي فيلمبرداري به پارس كامتل مراجعه نكرديد؟
سلام ممنون یه رم 4 گیگ خوب یا 2 گیگ خوب که پر سرعت باشه و این مشکل رو حل کنه چه رمی خوبه ؟؟؟؟/ و سوال دوم اگر دقت کنید من وقتی میرم تو گالری یه عکسو که خودم گرفتم وقتی عکسو باز میکنم با رزولوشن اصلی دوربین عکس باز میشه ولی سمت راست و چپ عکس سیاه هست و کل ال سی دی رو در بر نمیگیره . مشکل از گوشیه من هست یا گالری ویوتی این مشکل رو داره و با فریم ور جدید ممکن هست حل بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زنگ زدم کامتل ،گفت باید بیارید اینجا.من هم میدونم اونجا اصلا کاری نمیکنن ،بیخود یه هفته هم گوشی میخوابه
آخه مشکلش بعضی مواقع پیش می اد همیشگی نیست.
میگم برم یه رم توشیبا یا سان دیسک بخرم
نظرتون چیه ؟؟؟؟؟
این پستت تشکر ده باره داشت..... ای والله داشت
به احتمال 99 درصد آخر هفته میخوام اینو بخرم
دو تا سوال دیگه :
1.کیفیت و قدرت صدای هدفون این دستگاه چطوره ؟ ؟؟؟ (من عادت دارم موزیک با هدفون رو با صدای بلند گوش بدم)
2. کیفیت دوربینش رو نسبت به دوربین های 5 مگاپیکسلی دیگه مثل nokia n85 یا sonyericsson c901 یا 5 مگاپیکسلی های دیگه چطور میبینن؟؟؟
بازم تشکر!
اگه کد هایه تقویت صدا رو استاندارد بزنی صدا خیلی بلند میشه ولی در حالت معمولی کیفیت عالش هست ولی به سونی و نوکیا نمیرسه (بدونه کد)
دوربینشو اگه درست تنظیم کنی و لم دوربین دستت بیاد یه دوربین کنان خریدی به اسم ویوتی![]()
تاييد ميشه............... ميشه گفت تقريبا لمش دستم اومده و دارم از اين دوربين لذت ميبرم...........خداوكيلي خيلي قشنگ ميگيره
چون سايز صفحه تصوير ويوتي 400*240 هست، و عكسهايي كه ميگيريم 2592*1944 هست، وقتيكه روي منيجر گوشي باز ميكنيد اگر نسبت ببنديد خواهيد ديد كه براي اينكه كامل عكس نشان داده شود (باعرض 240)، طول تصوير بايد 320 باشد، به همين خاطر كناره هاي تصوير از هر دو طرف هريك به اندازه ي 40 پيكسل سياه خواهد بود...
وقتيكه زوم ميكنيد چون تصوير بزرگتر از صفحه نمايش ميشود، كل صفحه تصويري از عكس خواهد بود...
پس مشكل از منيجر گوشي نيست و با آپديت فريمور هيچ تغييري نميكند...
والا نميدونم چي بگم، نظر، نظر خودتونه؛ آخه تا بحال براي كسي سابقه نداشته تصوير بدون صدا باشه، شايد مشكل از گوشي باشه!!!
1- كيفيت توي هدفونش عاليه چون تا همون حد بالاي صداي خودش، هدفونهاش خيلي خوب جواب ميده؛ من زياد با صداي بلند گوش نميكنم، ولي ميشه با كدهايي صداي توي هدفونو بالا برد، ولي پيشنهاد ميشه از هدفون قوي استفاده كنيد تا بعد از مدتي هدفونهاي گوشي به خش خش نيافته....
2- كيفيت دوربينش به نظر من از سري n نوكيا بهتره مخصوصا اگر بخواهيد در سايز بالا عكسها را چاپ كنيد وليكن در اتاق عكس را دون دون ميگيره و من نتونستم هنوز تنظيمي براي اين مشكلش پيدا كنم...
ولي در نور روز، حالت ماكرو و در شب عكسهايي كه ميگيره از سري n نوكيا بالاتره (البته من با n95 و n79 تست كردم)
البته به نظرم فيلمبرداريش نسبت به نوكيا خيلي بهتره...
آقا من رفتم توشیبا 2 گیگ گرفتم 12 تومان.هنوز تست نکردم که ببینم درست شده یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)