آقا یونس میشه بگید پروداکت کد گوشی رو چه جوری میشه عوض کرد؟ممنون میشم اگه یه کم توضیح بدید
آقا یونس میشه بگید پروداکت کد گوشی رو چه جوری میشه عوض کرد؟ممنون میشم اگه یه کم توضیح بدید
سلام..
با برنامه nss ميشه...به اين تاپيك مراجعه كن محمد عزيز همه چي رو توضيج داده...
شاد باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان متاسفانه نوکیا توی Fw های جدید دیگه نمیزاره گوشی هک بشه
حتما حواستون باشه قبل از آپدیت گوشی رو هک کنید چون بعدش دیگه نمیشه.
من تا 2-3 روز دیگه میگیرم این گوشی رو
سلام
دوستان یه سوال
چطوری میشه تو این گوشی برای قسمتهایی مثل sounds یا images یا غیره فولدر های مختلف ساخت؟مثلا من کلی عکس دارم که میخوام دسته بندیشون کنم تو فولدرهای مختلف تا موقعی که میرم تو قسمت images همشونو با هم نیاره که شلوغ بشه ولی انگار این گوشی این قابلیتو نداره![]()
اگه می خواید تو گالری نیاردشون تو یه فولدر هیدن بریزید عکسارا.
دوستان سلام من به يه مشكل ديگه برخوردم.ديشب رم 4 گيگو انداختم دور و همون رم فابريكو جاش گذاشتم.وقتي يه تم ميخوام نصب كنم درخواست قبول Instal مي ده و بعد كه ميخواد شروع كنه به پر كردن(هنوز چيزي پر نشده) load نصب تم گوشي خاموش روشن ميشه/براي بار دوم كه اينكارو بكنم درست ميشه.واسه ديدن بعضي كليپ ها هم همينطور/بار اول ري استارت ميشه و براي بار دوم پخش ميكنه.تا ديشب كه فكر ميكردم مشكل همون رم هست اما وقتي با رم فابريك هم همينطوره ديگه فهميدم مشكل از گوشيه.چيكار كنم؟؟؟؟؟
يه بار مستر ريست كن...![]()
این مشکل رو یکی از دوستان من با 5610 داشت وقتی کلیپ میخواست ببینه توصویر سفید میشد و 3 ثانیه بر میگشت و بعد میتونست کلیپ رو نگاه کنه ولی با رست خیلی سریع درست شد راستی دوست عزیز رم 4گیگ گذاشتی ایا افت سرعت نداره؟ هنگ چیطور؟
من 4گیگ سن دیسک گذاشتم سرعت هم پایین نیومده تقریبا 3.5 گیگ هم پر شده
ظاهرا تا 16 گیگ رم هم ساپورت میکنه این گوشی ان 78
آره.
آپدیتش کنید.
تا 16 گیگ هم ساپورت می کنه.
البته فعلا 8 گیگ بیشتر نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)