تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد ظاهر این گوشی چیست ؟

راي دهنده
142. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

84 59.15%
  • خوب

34 23.94%
  • متوسط

12 8.45%
  • ضعیف

12 8.45%
صفحه 52 از 110 اولاول ... 24248495051525354555662102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1097

نام تاپيک: سری عکسهای جدید از شاهکار سامسونگ ( i900 )

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

11

گوشی هایی که Windows Mobile دارند عموما گوشی هایی هستند که فقط برای Bussiness و کارهای حرفه ای ازشون استفاده میشد. برای همین انتظاری که مثلا از N95 8GB می رفت نمی شد آدم از یک HTC TyTN II داشته باشه ( صدا و دوربین ) اما Omnia تونست خیلی از خصوصیات این گوشی هارو باهم ترکیب کنه. نسبت به PPC ها Omnia بهترین صدارو داره که برای یک گوشی Windows داری این قابلیت جدید و تازس.
    سلام..............
    شما چرا حرف خودتو می زنی . actooor و samsung (دو کاربر قابل اعتماد)عزیز هر دو این گوشیرو تست کردن ...
    هر دو تایید کردن کیفیت و بلندی صدا در حد خیلی خوبه.
    منو یادت رفت !

2. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

EEEEEEEEEEEEراس میگیا شرمنده .
    شما که کارت درسته.مخلصیم.

4. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

گوشی هایی که Windows Mobile دارند عموما گوشی هایی هستند که فقط برای Bussiness و کارهای حرفه ای ازشون استفاده میشد. برای همین انتظاری که مثلا از N95 8GB می رفت نمی شد آدم از یک HTC TyTN II داشته باشه ( صدا و دوربین )
    داداش ، به شدت مخالفم.......................!!!
    البته ، هستن آدمهایی که ویندوز موبایل رو برای همون کار تجاری بخوان.............. ولی تعداد افرادی هم این گوشی ها به خاطر ، ساده و راحت بودنشون میخوان کم نیست..............!!! خب ، طرف خونشون ویندوز روی پی سیش نصبه ، برای مچ بیشتر یه ویندوز موبایل هم میگره.......................!!!
    (از این اسمایلی هایی که ، داره گل میده ؛ حا هون که رفیق اسپانیایی مون داره.)

6. 2 کاربر از perjixen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

گوشی هایی که Windows Mobile دارند عموما گوشی هایی هستند که فقط برای Bussiness و کارهای حرفه ای ازشون استفاده میشد. برای همین انتظاری که مثلا از N95 8GB می رفت نمی شد آدم از یک HTC TyTN II داشته باشه ( صدا و دوربین ) اما Omnia تونست خیلی از خصوصیات این گوشی هارو باهم ترکیب کنه. نسبت به PPC ها Omnia بهترین صدارو داره که برای یک گوشی Windows داری این قابلیت جدید و تازس.

منو یادت رفت !
    عزیزم آخه خداییش این بحث کیفت صدا خیلی عجیب هست
    بابا Audio chipset همه گوشی ها یکی هست به غیر از یک سری مدل های خاص که یک مقدار از بقیه جلوتر هستن و در آینده مبایل های دیگه هم با اونها یکی میشن..
    HTC , Nokia ,.. فقط قطعات رو سوار می کنن وسیستم عامل مورد نظرشون رو میرزن ولی نمیان که چیپ ست صدا بسازند اگر هم بخوان براشون بصرفه نیست که بیان با انویدا یا ARM رقابت کنند اگر هم تو هدست تفاوت هست به خاطر خود هدست هست شما از یک هدست بلوتوٍث استفاده کن متوجه میشی این قضیه تفاوت صدا اصلآ وجود نداره ..
    نرم افزار که تو کیفت تاثیر نداره
    مثل اینه که بگیم Winamp از WMP11 کیفتش بهتره...

8. این کاربر از Apachi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

11

هان؟؟؟؟
    چی میگید شما دو نفر ؟؟؟ اصلا منظور منو فهمیدید؟؟؟
    perjixen یه خورده واضح بگو چون من نگرفتم تو برداشتت از پست من چی بود . . . .
    Apachi توهم مثل قبلی . . . منظور منو اشتب گرفتی . . . .
    منظور من این بود که افرادی که گوشی های Multimedia استفاده می کردند که هدف اصلی اینا برآوردن همچین انتظاراتی بوده نه من نه کسی دیگر نمیومد با گوشی های B-Class مقایسه کنه. به قول perjixen این دو گوشیو باهم داشت. مثلا فقط یک Diamond نمی گرفت بگه وای چرا صدای این اینقدر افتضاحتر از N95 قبلی من هست . . . .

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

مثل اینه که بگیم Winamp از WMP11 کیفتش بهتره...
    باز تز دادی...................؟؟؟!!!! خب مگه نیست.....(اسمایل جدی)........؟؟!!
    ولی منم ، نفهمیدم باید از این پستت چه نتیجه یی بگیرم.....................!!!دی.
    Optimus Prime جان ، (اسمت رو میگم ، یاد فولتیس میوفتم.............!!!) ؛ من میگم ، مخالف اینم که بگیم این گوشی فقط برای افرادی هست که گوشی تجاری میخوان............ خیلی از کسایی که ویندوز موبایل دارن ، فقط بخاطر کارکرد ساده این گوشی ها رو میخرن.............!!!

11. این کاربر از perjixen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

Optimus Prime جان ، (اسمت رو میگم ، یاد فولتیس میوفتم.............!!!) ؛ من میگم ، مخالف اینم که بگیم این گوشی فقط برای افرادی هست که گوشی تجاری میخوان............ خیلی از کسایی که ویندوز موبایل دارن ، فقط بخاطر کارکرد ساده این گوشی ها رو میخرن.............!!!
    خوب عزیز دل , منم فقط مثال زدم مثلا برای Bussiness می خوان . . . . فولتیس کیه دیگه؟؟

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به نظر من نسل قبلی گوشیهای ویندوز کاملا در یه وجه جلو میرفتن و اونهم برآورده کردن نیاز کاربران حرفه ائی ( کاربرانی که نه دوربین نه صدا و نه زیبائی گوشی واسشون مهم بود و فقط از گوشی به عنوان یه کامپیوتر کوچک استفاده میکردن ، گوشیهای که با وجود به بازار اومدن Diamond و Omnia طرفداراشو از دست نداده و نخواهد داد مثل سری BlackJack سامسونگ یا Q موتو )

با اومدن Omnia و Diamond به بازار دیگه ویندوز موبایل حد و حدود قبل رو نداره و همونطوری که سامسونگ لقب EveryThing رو به این گوشی داده میشه فهمید که واسه همه کاربران اعم از حرفه ائی ، غیرحرفه ائی ، موزیک دوست ، عکاسان و ... این گوشی میتونه مناسب باشه .

مخلصیم .

14. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

4

هان؟؟؟؟
    چی میگید شما دو نفر ؟؟؟ اصلا منظور منو فهمیدید؟؟؟
    perjixen یه خورده واضح بگو چون من نگرفتم تو برداشتت از پست من چی بود . . . .
    Apachi توهم مثل قبلی . . . منظور منو اشتب گرفتی . . . .
    منظور من این بود که افرادی که گوشی های Multimedia استفاده می کردند که هدف اصلی اینا برآوردن همچین انتظاراتی بوده نه من نه کسی دیگر نمیومد با گوشی های B-Class مقایسه کنه. به قول perjixen این دو گوشیو باهم داشت. مثلا فقط یک Diamond نمی گرفت بگه وای چرا صدای این اینقدر افتضاحتر از N95 قبلی من هست . . . .
    خوب این که اره کلا تو این دوره زمونه همیچیز داره باهم قاطی میشه من فکر کردم منظور باز اینه که میگن کیفت فلان گوشی بهتره...
    قبلآ نگاه میکردی مثلآ برد گوشی نوکیا همچیز نوکیا بود وی الان کل برد رو میگردی اصلآ اسم نوکی نیست
    حق با u هست رفع ابهام شد.. دی

خوب فکر کن هست
    بابا چرا گیر میدی مگه باید از همه چیز نتیجه گرفت
    درکل منظورم اینه علم روز جوری پیش میره که همه چیز تخصصی میشه و به خاطر رقابت بالا شکاف بین برند ها از بین میره...

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

برادران وارد کننده گوشی ( غیر رسمی ) این گوشی رو از امروز دارن میفروشن .

8 گیگابایت : 820 هزار تومن
    16 گیگابایت : 950 هزار تومن

از اینجا میتونین بخرین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. 7 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •