لیست استادیومهاش خیلی عالی هستش و این یکی از خوبیهای فیفا هستش ولی باید دید طراحی استادیوم چه جور هستش!!!ایا عکسی از استادیم اولدترافورد پخش شده؟؟؟؟
لیست استادیومهاش خیلی عالی هستش و این یکی از خوبیهای فیفا هستش ولی باید دید طراحی استادیوم چه جور هستش!!!ایا عکسی از استادیم اولدترافورد پخش شده؟؟؟؟
بابت خبرها ممنون.
من فكركنم تو فيفا بر خلاف pes اكثرليگها تاييد شده ان.نه؟!
قربونت برم عزيزم قابل نداشت. البته ديگه جايي براي بحث نداره اينو همه مي دونن كه فيفا تو ساخت استاديوم ها نابغه هست و استاديوم ها رو با تمام جزئيات شبيه سازي مي كنه . و حالام كه گرافيكش بهبود پيدا كرده مطمئنن زيبا و چشم نواز خواهند بود. متاسفانه عكسي منتشر نشده ولي امروز فردا پخش ميشه و من پيگيرذ عكسها هستم اگه اومد تقديم حضورتون خواهم كرد
البته تاييد شدن كه... من نفهميدم منظورت از تاييد شدن چيه اگه منظورت لايسنس هست فيفا اگه از چيزي لايسنس نداشته باشه قرار نميده تو بازي مثلا اگه ميبينيد تيم ملي ايران نيست معنيش اينه كه لايسنس نداره در واقع اين PES هست كه با وجود لايسنس نداشتن از وجود چيزيايي كه ازشون لايسنس نداره اونارو قرار ميده تو بازي و اسمشون رو اشتباهي مي نويسه. البته من نگاهي كه به تاپيك PES انداختم كلي لايسنس گرفته كه فكر مي كنم باعث محبوبيتش بشه حتي بين فيفا بازها
هلند تو فیفا08 لایسنس نشده بود ولی تیمش با اسم holland تو بازی قرار داشت.لیگ های موجود در pes 2009 هم همون قبلی ها هستن جز دو سه مورد.البته تاييد شدن كه... من نفهميدم منظورت از تاييد شدن چيه اگه منظورت لايسنس هست فيفا اگه از چيزي لايسنس نداشته باشه قرار نميده تو بازي مثلا اگه ميبينيد تيم ملي ايران نيست معنيش اينه كه لايسنس نداره در واقع اين PES هست كه با وجود لايسنس نداشتن از وجود چيزيايي كه ازشون لايسنس نداره اونارو قرار ميده تو بازي و اسمشون رو اشتباهي مي نويسه. البته من نگاهي كه به تاپيك PES انداختم كلي لايسنس گرفته كه فكر مي كنم باعث محبوبيتش بشه حتي بين فيفا بازها
موفق باشی.
با سلام
میخواستم بپرسم هوش مصنوعی چقدرپیشرفت کرده؟
ممنون میشم از جواب
در بازی 3 لیگ و 40 تیم ملی و 500 تیم باشکاهی با لیسانس کامل هستش و 15 استادیم جدید به نام های:تعداد لیگها چندتاست و کدوم لیگها تایید شده؟؟؟؟
The Hawthorns, Home Park, White Hart Lane, Pride Park, KC Stadium, Fratton Park, Carrow Road, The Reebok Arena, City of Manchester Stadium, Goodison Park, The Berb Stadium, Huntingtree Park, Earls High School, The Grove, Upton Park.
Oh My God!
حالا فهميدم كه چرا بازيكنان تيم ملي هلند برام آشنا نبودن . نگو لايسنس نداشت ممنونم
مسعود بيشتر از 3 تا ليگ لايسنس شده ها منظورت اينه كه 3 تا اضافه شده؟ يا كلا 3 تا لايسنس شده؟ تو 09؟
من فکر میکنم بیشتر از 3 تا لیگ باشه ها!!!!
البته این جور که پیش میره در اینده نزدیک لیگ دسته 2 افغانستان و دسته 3 انگولا و جام رمضان و دسته دو محلات تهران هم به بازی اضافه خواهد شد!!!
همش سه تا لیگ لیسانس شده
این همه تبلیغ کردن فقط سه تا رو تونستن لیسانس کنن
اینطوری که فایده نداره............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)