ممنون چه مدلی پیشنها می کنی تا 100 تومن ؟
می شه آدرس نمایندگی یا فروشگاهی که akg داره رو واسم پی ام کنی ؟
راستی صداشون چطوره ؟ تیز که نیست ( ببخشید از تعبیر های خاص خودم برای توصیف نوع صداها استفاده می کنم )
ممنون چه مدلی پیشنها می کنی تا 100 تومن ؟
می شه آدرس نمایندگی یا فروشگاهی که akg داره رو واسم پی ام کنی ؟
راستی صداشون چطوره ؟ تیز که نیست ( ببخشید از تعبیر های خاص خودم برای توصیف نوع صداها استفاده می کنم )
سيلام دوستان
من يه ear phone خوب مي خواستم با كيفيت بيسه بالا
فقط rock th70 گوشي مي دم , همينطور jazz ,blues va metal
تا سقف قيمت 50 تومان
تا سقف قيمت 70 تومان
تا سقف قيمت 100تومان
دو تا مطلب يكي bass و ديگري بلندي صدا خيلي برام مهمه و 100 البته دوام بالا داشته باشن چو من خيلي شلخته هستم!!
لطفا مدلهايي رو معرفي كنيد كه نسبت به قيمتشون مي ارزن
و در ضمن حتما صداي يلندي داشته باسه چون گوشم يخورده ضعيفه (از سمعك استفاده مي كنم )!!!!
يه سوال هم داشتم يه دستگاهي با مارك blueflo تو يه مغازه تو علائدين بود كه با bluetooth وصل مي شد به موبايل و يه هدفون بهش مي خورد به نظرتون اين دستگاه اصلا توصيه مي شه يا همون ear phone مستقيم بزنم به گوشي!!
و همينطور كيپ سوراخ گوشم باشه بطوري كه صدا بيرون نره و گوش دردم نگيرم
مدل گوشيمم N95 8gig
با تشكر
Last edited by marsha_mahdi; 25-02-2011 at 15:08.
سلام
هدستهای AKG رو کسی امتحان کرده ....کیفیتشون هم مثل قیمتشون اینقدر بالاست؟!؟!؟
خودم الان کریتیو ep630 دارم و راضیم و نسبت به قیمتش کیفیتش خیلی خوبه ولی دنبال کیفیت خیلی بالا هستم!!!
سلام،یه هدفون تو گوشی میخوام که با پلیر cowon i9استفاده کتم،همه سبک موسیقی غربی و شرقی گوش میدم اما بیشتر پاپ.قیمتشم اگه واقعا تفاوت مشخصی تو کیفیت صدا باشه تا حدود 100 تومن مشکلی نیست چون صدای مدلهای ارزون قیمت زود گوشمو خسته میکنه. بیشتر دنبال تفکیک صدا هستم و از باس بالا و حجم زیاد صدا هم خوشم نمیاد.ممنون
Last edited by saman 99; 31-03-2011 at 03:56.
akg k330 با قيمت 90 تومن با اين چيزايي كه گفتين تقريبا ميخونه .تفكيك صداش خيلي خوبه ولي باس خيلي عميقي نداره حالا از دوستان هم مشورت بگير و من خودم شخصا تست نكردم و اين چيزي بوده كه از دوستان شنيدم .....
دوستان یه هدفون با کیفیت باس عالی که تو ایران گیر بیاد میخواستم ممنون
دوست عزیز الان این مدلی که گفتی در ایران موجود است قیمتش هم پایینتر از اینی هست که گفتی
برات پیغام خصوصی میگذارم که کجا میتونی تهیه کنی
سلام
Ep-830 ارزش خريد داره ايا ؟
قيمتش چنده ؟
از كجا بخرم ؟
من خیالاتی شدم یا همه این صحبت ها رو چند وقت پیش با هم داشتیم
من تصور میکردم تا حالا دیگه شما رفتی از یکی ا نمایندگی های کریتیو خریدی
گفتم شايد اين تايپيك فرق داشته باشه با اون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)