ال سی دی گوشی مشکل پیدا کرده احتمالا ضربه ای نخورده؟
فلش کن اگه درس نشد باید گوشیت باز شه (مشکل از فلت گوشی هست)
یا علی
ال سی دی گوشی مشکل پیدا کرده احتمالا ضربه ای نخورده؟
فلش کن اگه درس نشد باید گوشیت باز شه (مشکل از فلت گوشی هست)
یا علی
والا مال من عالیه
کاملا راضیم
داداش جعبه گوشیت از این پهن و باریکاست یا از این جعبه بزرگاست؟اگه جعبه بزرگه گوشیت اصلی نیست واسه همین ال سی دیش بد به نظر میرسه!!!![]()
100% بعد عید ارزون میشه به هیچ وجه الان نخر!!!اونجا هم که من آدرس دادم تموم کرده گفت بعد عید میارم!!!
Last edited by mohamadreza666; 11-03-2009 at 22:04.
تو مشهد كسي ميدونه كجا مشكيش رو ميفروشن؟
ممنون از راهنمائیت
شما میگین که جعبه باریکا اصلیه؟
میشه عکس جعبه اصلیش رو بذارین؟
کلاً میشه یه سری اطلاعات بدین که بشه فهمید گوشی اصلیه یا تقلبی
اصل این گوشی مال کجاست؟
نه باباقوطیش از اون پهن هاست
ضربه هم نخورده به گوشیم
البته زیاد خراب نیست کیفیتش ... گفتم که مثله این میمونه که رو ویندوز کارت گرافیکی نصب نشده باشه
در اون حد ناراضی نیستم که بدم پشت گوشی رو باز کنن
در ضمن من گوشیمو از شهر بانه خریدم 203 تومن البته بعد از کلی چونه زدن
در ضمن یه lcd 47 اینچ ال جی هم اونجا خریدم یک میلیون و پونصد هزار تومن
به هر حال ممنون از راهنماییتون یه فلش به گوشی می زنم ببینم چی میشه نتیجه رو می گم بهتون![]()
دوستان یه سوال ،
من اگه بخوام یه سری اس ام اس که توی Inbox هست یا توی یه فولدر جدا هست رو به کامپیوتر منتقل کنم باید چکار کنم ؟ اصلا میشه همچین کاری کرد ؟
با استفاده ازpc suite که توی جعبه گوشی هست به راحتی میتونی این کار رو بکنی!!!pc suite رو از توی cd که توی پک هست نصب کن انقدر رند و ساده هست که میفهمی چی کار باید بکنی!!!
ولی بازم اگه نتونستی بهم بگو تا دقیق بهت بگم که چی کار بکنی!!!
1.بله جعبه بارک ها اصله ولی عکشو پیدا نکردم!!!اما در کل باید عین جعبه 6500 باشه یعنی به ارتفاع 2 بند انگشت و پهنای یک وجب!!!
2.الف.کابل TV دو سر داشته باشه نه سه سر!!!ب.شارژرش دو شاخه باشه نه سه شاخه!!!دو شاخه ها سریعتر و با عمر بیشتر شارژ میکنه!!!
اینم عکس لوازم اصلی توی جعبش:به جای چای خالی بزار gsmariaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3.الان همش چینیه اگه فنلاند و مجار دیدی بدون لیبله و هیچ فرقی نداره فقط میخوان پول بیشتری ازت بگیرن!!!
Last edited by mohamadreza666; 12-03-2009 at 02:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)