تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 104 اولاول ... 24248495051525354555662102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1037

نام تاپيک: ا ATI Radeon HD 4800 Series ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلای دوباره خدمت همه ی شما دوستان
    شرمنده ولی من دوتا سوال دیگه هم دارم اونم اینه که سیستم من که در زیر نوشتم برای این کارت خوبه ( از لحاظ اور کردن )
    2 . مادربرد چی میتونم بگیرم تا سقف 200 تومان ؟
    البته میدونم که اینجا تاپیک مشاوره سخت افزار نیست ولی خوب شماها باز اطلاعاتتون بیشتره
    من خودم از ایسوز خوشم میاد مخصوصا سری P5Q . ممنون میشم جوابمو بدید
    با تشکر از همه بخصوص behrad عزیز
    اینم سیستمم :
    CPU : Intel Q6600
    Ram : corsair 2*2 Bus 800
    VGA : Ati HD 4870
    پس جوابارو بفرمایید لطفا .
    Last edited by apadana.1001; 09-09-2008 at 17:59.

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

سلام
    دوستان می خواستم بدونم پاور 550 وات real جواب گوی کارت 4870 هست؟
    البته با این سیستم:
    cpu:e8400
    ram:4 gb/2*2 bus 800
    main:p35
    در ضمن من دو تا فن 12 ولت روی کیس کار گذاشتم که یکی هوا رو میده بیرون و یکی هم از بیرون میده تو در کل کیسم زیاد داغ نمی کنه ایا 4870 در این حالت می تونه تهویه ی خوبی داشته باشه؟
    ایا کارت 4870 می تونه با سیستم من پرفورمانس خوبی بده؟
    ضمننا من اصلا قصد اور کلاک ندارم.

پروفشنال behradsn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان می خواستم بدونم پاور 550 وات real جواب گوی کارت 4870 هست؟
    البته با این سیستم:
    cpu:e8400
    ram:4 gb/2*2 bus 800
    main:p35
    در ضمن من دو تا فن 12 ولت روی کیس کار گذاشتم که یکی هوا رو میده بیرون و یکی هم از بیرون میده تو در کل کیسم زیاد داغ نمی کنه ایا 4870 در این حالت می تونه تهویه ی خوبی داشته باشه؟
    ایا کارت 4870 می تونه با سیستم من پرفورمانس خوبی بده؟
    ضمننا من اصلا قصد اور کلاک ندارم.

بله ، با این پاور میتونید استفاده کنید ، اما تا حدودی جای ریسک داره ، پیشنهاد پاور 700 وات هستش

البته اگر سی پی یو را اور نکنید و قطعات جانبی مانند کارت کاهواره ، هارد های متعدد ، اپتیکال درایو های متعدد نداشته باشید میتونید راحت استفاده کنید از 4870

در ضمن اگر کارت با برق مشکل داشته باشه در پشت کارت بالای قسمتی که کابل های برق به کارت متصل میشود 4 چراغ قرمز رنگ وجود دارد که برای نمایش ارور ها تعبیه شده اند

اگر کارت به درستی کار کند چراغ ها همگی خاموش میشوند و کارت درست کار میکند

در مورد سخت افزار هار دیگر هم اگر سی پی یو و مموری را اور کنید میتوانید با 4870 پرفورمانس خیلی خوبی داشته باشید

4. این کاربر از behradsn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تو رو خدا جواب من رو هم بديد من تازه عضو شدم
    من مي خوام كارت 4850 ati بگيرم ولي كيسم قديميه خيلي وضعيت خنك كردنش مناسب نيست مي تونم اين كارت رو بگيرم ولي اصلا سراغ اوركلاك نرم؟؟؟؟
    اره. اصلأ مشکلی نیست. اورکلاک هم می تونی بکنی.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلای دوباره خدمت همه ی شما دوستان
    شرمنده ولی من دوتا سوال دیگه هم دارم اونم اینه که سیستم من که در زیر نوشتم برای این کارت خوبه ( از لحاظ اور کردن )
    2 . مادربرد چی میتونم بگیرم تا سقف 200 تومان ؟
    البته میدونم که اینجا تاپیک مشاوره سخت افزار نیست ولی خوب شماها باز اطلاعاتتون بیشتره
    من خودم از ایسوز خوشم میاد مخصوصا سری P5Q . ممنون میشم جوابمو بدید
    با تشکر از همه بخصوص behrad عزیز
    اینم سیستمم :
    CPU : Intel Q6600
    Ram : corsair 2*2 Bus 800
    VGA : Ati HD 4870
    پس جوابارو بفرمایید لطفا .
    همون مدل که خودت می خوای بگیری خیلی خوبه.

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

تصویری از کارت Gainward HD 4870 Golden Sample . این کارت جز کارتهای خنک این سری به حساب میاد.

سرعت هسته : 775 مگاهرتز

سرعت مموری : 1000 مگاهرتز

بررسی کارت :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by yasser1680; 09-09-2008 at 22:45.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تصویری از کارت Gainward HD 4870 Golden Sample . این کارت جز کارتهای خنک این سری به حساب میاد.

سرعت هسته : 775 مگاهرتز

سرعت مموری : 1000 مگاهرتز

بررسی کارت :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام.
    كارت جالب و نيرومنديه . البته وجود دو فن ، يعني صداي 2 برابر.البته فكر كنم كه اين كارت ديگه تا اخر اوركلاك شده.
    Last edited by alborz_k; 10-09-2008 at 09:24.

داره خودمونی میشه mcsg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام من یه کارت force3d مدل 4850 گرفتم دو تا فن 12cm هم انداختم دوروبرش ولی دمای کارتم روی 73 تا 75 درجس به نظر شما دما ش یه کم بالا نیست البته تو حالت بی کاری انقدره تو لود نمیدونم چقدر میشه

پروفشنال rezidentevilone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    LA

12

سلام من یه کارت force3d مدل 4850 گرفتم دو تا فن 12cm هم انداختم دوروبرش ولی دمای کارتم روی 73 تا 75 درجس به نظر شما دما ش یه کم بالا نیست البته تو حالت بی کاری انقدره تو لود نمیدونم چقدر میشه
    دوروبرش 10 تا فن هم بزاري تفاوتي نمي كنه... گرماي gpu از طريق فلزي كه تعبيه شده به هيتسينك انتقال پيدا مي كنه و از طريق هيت سينك به ملكول هاي هوا... فن هم ملكول هاي گرم شده رو دور مي كنه... ( كه البته اينا هموشون معادات دارند جنس فلز اوليه...سطح مقطع تماس اوليه.. جنس فلر ثانويه... سطح مقطع پرره هاي هيت سينك.. حجم هيتسينك به ليتر...توان و دور فن..و....!!!! كه تازه همه اينا در حالت ايده عال هست و در حالت واقعي تقريب هم بهشون مي خوره (اينجوريه كه تو دانشگاه مغز ما رو سالاد مي كنند) )

اما در كل سايز بزرك ( و جنس آلياژ ) هيتسينك + سرعت انتقال هواي فن مهم هست.. و چندان مربوط به سايز فن نمي شه.. دور گرافيك هم هر چند تا فن اظافه بزاري تاثير زيدي روي چرخش هوايي نداره و كار اصلي رو فني مي كنه كه روي هيت سينك نصب شده ... كارت 4850 كلا كارت گرمي هست.. البته يه آقايي توي يك تاپيك گفتش كه در حالت بي كاري 45 درجه هست كارتش!... كه من ازش خواستم يه عكس بزاره كه متاسفانه ديگه پست نداد...

شما اگه زياد با صدا مشكلي نداري مي توني از يك فن قوي استفاده كني ( قيمت طرفاي 10.000 تومن با تغذيه 220 ac ) تا كلا كارت كولي داشته باشي
    Last edited by rezidentevilone; 10-09-2008 at 15:59.

11. این کاربر از rezidentevilone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

بله ، با این پاور میتونید استفاده کنید ، اما تا حدودی جای ریسک داره ، پیشنهاد پاور 700 وات هستش

البته اگر سی پی یو را اور نکنید و قطعات جانبی مانند کارت کاهواره ، هارد های متعدد ، اپتیکال درایو های متعدد نداشته باشید میتونید راحت استفاده کنید از 4870

در ضمن اگر کارت با برق مشکل داشته باشه در پشت کارت بالای قسمتی که کابل های برق به کارت متصل میشود 4 چراغ قرمز رنگ وجود دارد که برای نمایش ارور ها تعبیه شده اند

اگر کارت به درستی کار کند چراغ ها همگی خاموش میشوند و کارت درست کار میکند

در مورد سخت افزار هار دیگر هم اگر سی پی یو و مموری را اور کنید میتوانید با 4870 پرفورمانس خیلی خوبی داشته باشید
    خیلی ممنونم از جواب شما
    نه من کارت ماهواره ای و اون چیزهایی رو که گفتید ندارم پس با این پاور راحت می تونم از این کارت استفاده کنم؟
    یه سوال هم در مورد اون 4 چراغ قرمز دارم ایا اون 4 چراغ قرمز در هر حالتی روشن میشن؟مثلا کار رو تازه گرفتم و اوردم گذاشتم رو سیستم و کیس رو روشن کردم ایا توی همون اول روشن کردن اگر با پاور مشکل داشته باشه اون چراغ ها روشن میشن؟اگر روشن نشدن ایا امکان داره توی یه بازی خفن که به کارت خیلی فشار میاد روشن بشن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •