تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 99 اولاول ... 24248495051525354555662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    یعنی کسی کمی وقت نداره من را راهنمایی کنه؟ من روی این سایت و دوستانش خیلی حساب می کنم اما پس چی شد؟ اگر سوالات من خوب نیست بگویید خوشحال می شوم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    منSONY VGN-NR270N/S دارم بارم از دوبی اوردن متاسفانه نه dvd راه انداز دارم نه Windows Vista® Business.
    راه اندازاشو از سایت پیدا کردم،واسه Windows Vista® Business چی کار کونم.هر ویندوزی که همون Windows Vista® Business باشه میتونم به صورت اورجینال نصب کونم.
    لطفا در مورد این مدل لپ تاپ نظرات خودتونو بدین که چه طوریه

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام
    یعنی کسی کمی وقت نداره من را راهنمایی کنه؟ من روی این سایت و دوستانش خیلی حساب می کنم اما پس چی شد؟ اگر سوالات من خوب نیست بگویید خوشحال می شوم؟
    شمابا dvd ریکاوری سیستمت رو boot کن بعدشروع به ریکاوری کردن کن در اینصورت هیچ نیازی به کلید f11 هم نداری .

سلام
    منSONY VGN-NR270N/S دارم بارم از دوبی اوردن متاسفانه نه dvd راه انداز دارم نه Windows Vista® Business.
    راه اندازاشو از سایت پیدا کردم،واسه Windows Vista® Business چی کار کونم.هر ویندوزی که همون Windows Vista® Business باشه میتونم به صورت اورجینال نصب کونم.
    شمامیتونی با یه dvd ویندوز ویستا و اکتیو کد پشت لب تابت یه ویندوزاصل نصب کنی و با دانلود کردن درایور هات از سایت sony درایور هات رو هم نصب کنی .
    لب تاب خوبی هم گرفتی خدا خیرت بده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    این کار را کردم هنگام اجرا set target می اید که یک دفعه c را انتخاب کردم ویندوزی که نصب کردم دیگر بوت نشد یکبار هم درایو f را انتخاب کردم که احتیاج به کلیدf11 دارد من با nero8 بکاپ گرفتم با حجم 6.36 گیگا بایت اگر امکان دارد مراحل کار را توضیح دهید شاید اشتباه می کنم با تشکر
    Last edited by hasan asgari; 27-03-2009 at 14:08.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    منsony vgn-nr270n/s دارم بارم از دوبی اوردن متاسفانه نه dvd راه انداز دارم نه windows vista® business.
    راه اندازاشو از سایت پیدا کردم،واسه windows vista® business چی کار کونم.هر ویندوزی که همون windows vista® business باشه میتونم به صورت اورجینال نصب کونم.
    سلام
    دوست عزیز اگه نوت بوک شما ویندوز اورجینال داره پس نیازی به ریختن ویندوز دیگه ای ندارید
    حتما دی وی دی های ریکاوری رو تهیه کنید
    نوت بو ک های سونی سی دی همراه خود ندارند
    برای ریکاوری هم می تونید از دکمه f10 استفاده کنید

یا علی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    این کار را کردم هنگام اجرا set target می اید که یک دفعه c را انتخاب کردم ویندوزی که نصب کردم دیگر بوت نشد یکبار هم درایو f را انتخاب کردم که احتیاج به کلیدf11 دارد من با nero8 بکاپ گرفتم با حجم 6.36 گیگا بایت اگر امکان دارد مراحل کار را توضیح دهید شاید اشتباه می کنم با تشکر
    دوست عزیز شما حتماً باید یک بار ریکاوری کامل کنید تا درایو c به حالت کارخانه برگرده
    اون موقع ریکاوری از طریق f11 در صورت عدم خرابی پارتیشن ریکاوری فعال میشه

یا علی

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام
    اگه مراحل کار رو می خواهید بهتره پست اول همین تاپیک رو بخونید فک کنم مفید باشه.
    راستی مدل لب تاب شما چی بود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    hp6720s راستی اگر الان ویندوزم بوت نشود باز هم می توان ریکاوری کرد؟با تشکر فراوان
    راستی در تاپیک اول همه اش در رابطه با del می باشد برای hp چکار کنم
    Last edited by hasan asgari; 28-03-2009 at 17:18.

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

البته که میشه .
    فرق زیادی ندارن مراحل کار مثله هم هستن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

البته که میشه .
    فرق زیادی ندارن مراحل کار مثله هم هستن.
    اگر درایو c فورمت شود با ز ریکاوری امکان دارد چون قبلا گفته بودید که موقع نصب ویندوز c فورمت نشودو در صورت امکان شماره صفحه اموزش ریکاوری را مشخص کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •