تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 78 اولاول ... 24248495051525354555662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 777

نام تاپيک: نصب ویندوز XP بروی لپ تاپ ها با چیپست Intel ICHXM و کنترلر Intel Matrix mass Storage

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوتا سوال
    اول اینکه وقتی میخوام سی دی Nlite رو درست کنم حتما باید این کار روی لپ تاپ انجام بگیره یا میشه روی PC خودم هم اینکارو بکنم ؟

دوم اینکه اونجایی که باید چیپستهای کنترلر اینتل رو اضافه کنم چه طوری باید اینکارو بکنم تو همین مرحله که عکسشو زیر میزارم ؟ یعنی الآن من Intel® Matrix Storage Manager رو دانلود کردم آیا باید روی لپ تاپ نصبش کنم و بعد از اینکه نصبش کردم چطوری و از کجا به این لیست اضافه کنم ؟
    حالا اگه یکی لپتاپش اصلا ویندوز نداشته باشه چکار باید بکنه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دوتا سوال
    اول اینکه وقتی میخوام سی دی Nlite رو درست کنم حتما باید این کار روی لپ تاپ انجام بگیره یا میشه روی PC خودم هم اینکارو بکنم ؟
    مهم اون دیسکی هست که روی هارد کپی میشه + درایورهای اضاف شونده ... همین ... محلش اهمیت نداره !

دوم اینکه اونجایی که باید چیپستهای کنترلر اینتل رو اضافه کنم چه طوری باید اینکارو بکنم تو همین مرحله که عکسشو زیر میزارم ؟ یعنی الآن من Intel® Matrix Storage Manager رو دانلود کردم آیا باید روی لپ تاپ نصبش کنم و بعد از اینکه نصبش کردم چطوری و از کجا به این لیست اضافه کنم ؟
    اگر اون فایل بعد نصب یا extract شدن درون یکی از درایو های فایل های inf مورد نیاز شما را نداشته باشد ، باید توی سایت اینتل دنبال f6floppy و درایور های اون فایل زیپ باشید ... مهم محتوای اون فایل هست که در آموزش لینکش هست ... مراحل هم واضحه

اگر ویندوز ندارید موقتا در مدت کوتاهی ویستا نصب کنید و عملیات را انجام دهید و بعد آماده سازی ، پارتیشن مورد نظر را فرمت و XP نصب کنید
    موفق باشید

3. 2 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درود REGISTERED USER عزیر
    بنده لپ تاپ سونی مدل VGN-FW140E رو دارم و اینکه نمیدونم چه درایوری باید به سی دی اضافه کنم اگه میشه لطفا لینک درایوری که مخصوص این مدل هستش رو بزارید واسه دانلود
    اینم از توضیحات این مدل که من سر در نیارودم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون میشم کمکم کنید
    با تشکر
    ایوب

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام ... خیر متاسفانه امکان این موضوع نیست و قبلا به کررات توضیح داده شده برای دریافت درایورها از سایت اینتل یا سازنده خودتان باید اقدام کنید

موفق کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درود
    دوست عزیز ببخشد بازم سوال میکنم مجبورم چون حتما ویندوز ایکس پی رو میخوام و جایی هم که سکونت دارم کسی نمیتونه واسم نصب کنه در غیر اینصورت مزاحم وقت شما نمیشدم در هر حال امیدوارم کمکم کنید
    شما اینو دادید و گفتید به سی دی اضافه کنید
    ftp://driver.jmicron.com.tw/jmb36x/Win2k_xp_Vista

ولی من اینو گرفتم فایل زیادی داره نمیدونم کدوم رو اضافه کنم و اینکه
    - ترجیحا بایوس سیستم شما آپدیت باشد.
    من لپ تاپمو سه ماه پیش خریدم آیا نیاز به آپدیت داره یا نه ؟ اگر داره من نمیدونم چطور
    شما جزو کدام دسته SATA و یا RAID هست.
    من نمیدونم جزو کدوم از این دو تا هستش اگه میشه توضیح بدید
    به پوشه ای بروید که درایورها را در آنجا unzip کرده اید. درایور هایی که با فرمت *.inf هستند را پیدا و انتخاب کنید. اگه میشه در مورد این هم یه کم توضیح بدید
    با تشکر
    ایوب

در آغاز فعالیت AMIRREZA55's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

درود بر دوستان گرامی.
    کمک می خواهم خیلی زیاد.
    آقا من همه کار برای نصب xp روی لپ تاپم کردم. لپ تاپ من سونی vgn-cs290 رفتم سایتش درایور هارد برای ویندوز xp را هم گرفتم و با nlite وارد ویندوز xp سرویس پک 2 کردم و سی دی تازه را ساختم. سی دی گذاشتم بوت هم شد اما همین که خواست نصب شروع شه (صفحه آبی) یک ارور مسخره داد که اعصابمو خرد کرد. ارور اینه:
    a problem has been detected & windows has been shut down to prevent damage to your computer. ...
    run chkdsk/f to check for hard drive corruption, & then restart your computer.
    ممنون میشم راهنماییم کنید چون ویندوز xp هر چه فوری تر نیاز دارم.
    اشکال از کجاست؟ من که هم ویندوز داشتم هم درایور xp هارد و هم nlite ، چرا نصب نمی شه؟
    برای این مدل لپ تاپ که گفتم چه کنم که ویندوز روش نصب شه؟ اخه از سایت خودش گرفتم درایوهارو چرا کار نمی کنه؟
    با سپاس

داره خودمونی میشه mmasha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

درود بر دوستان گرامی.
    کمک می خواهم خیلی زیاد.
    آقا من همه کار برای نصب xp روی لپ تاپم کردم. لپ تاپ من سونی vgn-cs290 رفتم سایتش درایور هارد برای ویندوز xp را هم گرفتم و با nlite وارد ویندوز xp سرویس پک 2 کردم و سی دی تازه را ساختم. سی دی گذاشتم بوت هم شد اما همین که خواست نصب شروع شه (صفحه آبی) یک ارور مسخره داد که اعصابمو خرد کرد. ارور اینه:
    a problem has been detected & windows has been shut down to prevent damage to your computer. ...
    run chkdsk/f to check for hard drive corruption, & then restart your computer.
    ممنون میشم راهنماییم کنید چون ویندوز xp هر چه فوری تر نیاز دارم.
    اشکال از کجاست؟ من که هم ویندوز داشتم هم درایور xp هارد و هم nlite ، چرا نصب نمی شه؟
    برای این مدل لپ تاپ که گفتم چه کنم که ویندوز روش نصب شه؟ اخه از سایت خودش گرفتم درایوهارو چرا کار نمی کنه؟
    با سپاس

با سلام
    من هم همین مشکل رو دارم پس از بوت شدن از cd ویندوزxp و بارگذاری فایل های اولیه این خطا را میدهد:
    a problem has been detected & windows has been shut down to prevent damage to your computer...
    لپ تاپ من hp pavilon 1199 هست.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    Last edited by mmasha; 21-05-2009 at 19:39.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دروود
    من تمام مراحلی رو گفته شده انجام دادم ولی موقع نصب ویندوز باز هم یه صفحه آبی میاد که error زیر رو می ده.
    A problem has been detected and windows has been shut down to prevent demage to your computer.
    if this is the first time you’ve seen this stop error screen, restart your computer. remove any newly installed hard drives or hard drive controlers. check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated.
    run CHKDSK /F to chech for hard drive corruption, and then restart your computer.
    Technical information:
    *** STOP: 0×0000007B (0xF78D2524,0XC0000034,0X00000000,0X00000000)
    لپتاپ من مدل VGN-cs230j هست و درایور مربوطه رو هم از سایت سونی گرفتم.
    نمی دونم مشکلش چیه؟ لطفا کمک کنید. با تشکر
    درود بر شما من هم همین مشکل رو دارم . لطفا راهنمایی کنید .
    مدل cs230g هست . میشه بگید مدل چیپست این مدل کدومه ؟ من باید از موارد الف و ب و ج آموزش شما کدوم رو استفاده کنم ؟
    ممنون .
    Last edited by majidps2; 21-05-2009 at 19:54.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

14 کمممممممممممممممممممممممم مممکپ!!!!!!!!!

سلام
    تو رو خدا کمک کنید! من تاز لب تاپ دل خریدم مدل 1510 بعد چون ویندوز اکس پی رو نمی شناخت با سی دی بوتیبل زدم ویندوز ویستای اوریجینال رو پاک کردم و الان هم نمی تونم هیچ کاری رو انجام بدم
    لطفا کمکم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •