به احتمال زیاد اون سیو ها مربوط به مراحل بعد از زدن ماسک باشه. چون وقتی شاهزاده اون ماسک رو به صورتش میزنه یه جورایی شبیه مومیایی ها میشه.یه سوال دیگه هم داشتم : چرا توی سیو شما بعضی مراحل شاهزاده لباس سیاه تنشه؟
به احتمال زیاد اون سیو ها مربوط به مراحل بعد از زدن ماسک باشه. چون وقتی شاهزاده اون ماسک رو به صورتش میزنه یه جورایی شبیه مومیایی ها میشه.یه سوال دیگه هم داشتم : چرا توی سیو شما بعضی مراحل شاهزاده لباس سیاه تنشه؟
سلام دوستان عزیز
کسی میتونه به من کمک کنه و بگه که سلاح های مخفی این بازی دقیقا کجا ها هستند . من فقط آخریش رو تونستم پیدا کنم .
اگه کمک کنید ممنون میشم
ببین کدومو دقیقا می خوای بگو تا راهنمایت کنم 5 تا اسلحه هستش شمشیر نورانی و دستکش که بدست آوردنشون تقریبا آسونه و چوب هاکی و خرس عروسکی و فلامینگوی صورتی که وقت زیادی باید بزاری تا بگیریشون
به نظرم ارزشش رو نداه وقت بزاری بری دنبال سلاح ها چند تاش که دم دستت هست رو بردار
فقط نکتش اینه که این سلاح ها اسلحه فرعی شما هستن ونابود نمی شه مگه اینکه بمیری بعدشم خرس عروسکیه وقتی به دشمنت ضربه می زنی جونت رو زیاد می کنه ولی باید وقت زیادی بزاری تا بگیریش
سلام خدمت دوست عزیز
ممنون از توجهتون به مشکل من .
راستش رو بخوای من تاحالا بارها و بارها این بازی رو تموم کردم و هر بار که اونو بازی میکنم یه چیز جدید توش پیدا میکنم و کلی لذت میبرم.
در مورد سلاح های فرعی من فقط تونستم شمشیر نورانی رو پیدا کنم . اگه لطف کنی و آدرس بقیه رو بگی ممنون میشم . مهم نیست که بدست آوردنشون چقدر سخته.
در مورد سلاح های اصلی هم نتونستم آخرش رو پیدا کنم . اصلا نمیدونم چه شکلی هستش .
اگه کمک کنید خیلی ازتون ممنون میشم.![]()
سلام
خواهش می شه
در مورد شمشیر اصلی و آخریه که اسمش شمشیر آب هست این شمشیر رو وقتی می تونی بگیری که 9 تا آپگرید جون رو گرفته باشی و با این شمشیر پایان متفاوتی رو خواهید دید و باید با داکاها بجنگی که پایان اصلی بازیه بازیه
در مورد شمشیر ها ی فرعی هم دستکش رو می تونی وقتی داکاها تو بازی برای چند بار می افته دنبالت منظورم وقتیه که وارد دری که جلوش ساعت شنیه شدی و کایلینا رو شکست دادی داکاها می افته دنبالت و بعدش که دمو رو دیدی داکاها ولت نمی کنه و سریش بازی در می یارهاینجا وقتی از پله ها می ری بالا گوشه سمت چپ جای اسلحه رو خراب کن و دستکش رو بردار البته باید سریع باشی
فعلا اینا رو داشته باش چون اونا رو زیاد یادم نیست فقط پیشنهادم اینه که ارزش وقت گذاشتن رو نداره ولی اگه بازم خواستیشون بهم بگو تا اگه وقت کردم واست بزارمشون![]()
بازهم سلام خدمت دوست عزيز
باز هم ممنون از راهنماييتون.
فكر كنم من فقط 8 تا آپگريد جون پيدا كردم فكر كنم آخريش رو پيدا نكردم . اگه ممكنه جاش رو بهم نشون بدين يا اينكه سيوش رو برام بزاريد.
در مورد سلاح هاي مخفي هم ممون ميشم اگه دوباره چيزي يادتون اومد راهنمايي كنيد .
باز هم تشكر از كمكتون![]()
من این بازی رو تازه گیر آوردم میخوام ببازمش.
اگه امکان داره بگید با کیبرد راحتر میشه بازی کردو یا با گیم پد؟(گیم پد من بدون شوک هست)
کلیدهای بازی رو برام بزارید (چیزی سر در نیاوردم ژاپنی بود).
بستگی به خودت داره من با گیم پد راحت ترم
مگه نسخه ی ژاپنیش رو گرفتی؟!
اگه اینجوریه هیشکی نمی تونه راهنمایت کنه باید ناکاتا رو بیاری مگه اون واست یه کاری کنه
چیزایی که من یادمه جلو ، عقب، راست، چپ با W و A و S و D بودش مثل اکثر بازیا
با راست کلیک موس دفاع می کرد و از دیوار بالا می رفت و با چپ کلیک ضربه می زد
یا اسپیس هم می پرید
موفق باشی![]()
بازم سلام، بازم خواهش می شه
برای آخریش باید برگردی اولای بازی باید بری تو بالکونی که بالاست و یه پرده ی قرمز جلوشه همونجایی که راستش می رفت سمت باغه چپش برج مکانیکیه و جلوش می رفت سمت ساعت شنی از اهرم استفاده کن تا به بالکون برسی بعدش باید بری جایی که شادی همون زن سیاهه از دستت فرار می کنه و در به روت بسته می شه باید از نرده ها بالا می رفتی و زن قرمزا رو می کشت و بعد می پریدی رو اهرمه در باز می شد بعد می رفتی جلوی نرده بعد می پریدی رو پرده ی جلوت بعدشم که وارد در می شدی
امیدوارم یادت اومده باشه کجا رو می گم
اونجا باید از نرده ها بالا بری تو یکی از اون بالکون ها یه دری هستش که نرده ای هست و وسطش شکاف و داخلش یه سنگ هست با شمشیرت در رو بشکن و سنگ رو بیار بزار جلوی دیوار بین شمع ها بعد از سنگه برو بالا بعدشم که مشخصه باید چی کار کنی
بعدش که آپگرید جون آخریت رو هم گرفتی همه ی راهی که اومده بودی رو باید برگردی
موفق باشی
بازم اگه سوالی داشتی ما در خدمتیم![]()
باز هم سلام و باز هم ممنون از كمكتون
راهنمايي تون كافي بود من يادم اومد كجا رو مي گين. ولي يه مشكل كوچولويي پيش اومده و چند روزه وقتي ميخوام وارد باز بشم دستگاه ريست ميشه و بعد از اون هم ارور ميده كه ويندوز يه مشكل جدي پيدا كرده . حتي ويندوز رو هم دوباره نصب كردم ولي فايده اي نداشت.
دعا كنيد برام دستگاهم درست شه تامن بتونم بازي رو تموم كنم و دوباره بيام اينجا و چند تا سوال بپرسم.
فعلا خدا حافظ و ممنون از كمكتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)