تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 80 اولاول ... 24248495051525354555662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 792

نام تاپيک: کلوپ 5610

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پیشنهاد میکنم قاب گوشی رو عوض نکنید بهتره قاب خودش خیلی عالیه ( هیچی فابریک نمیشه) یکی از دلایل اینکه اسلایدر میشکنه همین تعمیر کاران بی تجربه یا بی حوصله هستند اگه اسلایدر محکم پیچشو ببنده با کوچکترین ضربه میشکنه و اگه شل ببنده باعث صدمه زدن به فلت یا ال سی دی میشه ن محکم و نه شل چندین مورد مشاهده کردم قاب عوض کردن دکمه اسلایدر زیاد محکم بسته شده خود به خود به مرور زمان شکسته مال من که داشتم یک بارم بازش نکرده بودم اصلا اسلایدر یک خط هم بر نداشته بود در صورتی مه چندین بار کف اتاقم که سرامیک هست افتاد و 2بار از رو موتور فکر کنم اینا کافی باشه برای اینکه نشون بده اسلایدر این گوشی محکمه در ضمن فراموش نکنید اسلایدر از سطح برجسته هست و وقتی میوفته یک نو سپر واسه ال سی دی هم هست

داره خودمونی میشه iman-crystal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پایگاه

پيش فرض

واسه ی منم دکمه اسلایدرش ترک برداشته ولی کلید متحرکش نه قاب دورش 2تا ترک یکی سمت راستش یکی هم سمت چپ .
    جفت ترکا تا صفحه ی گوشی رسیدن ولی هنوز قاب اسلایدر جدا نشده به نظرتون من چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اسلایدر گیر نمیکنه؟ اگه میکنه عوضش کن اگه نمی کنه احتیاجی نیست به طور کلی اسلایدر کاری خاصی نمیکنه انا حرف هست که میگن فلت یا ال سی دی میسوزنه زیر اسلایدرش اگه ببنید مثل V هست ولی باز تر و سراش خط دارن سرش رو به پایین هست با حرکت با چپ یک دکمه هست رو هم فشار میاره به سمت راست یک دکمه دیگه رو اون فکر نکنید چیزی عجیبیه به جای اینکه دکمه ها بالا باشن نو اوری انجام دادن با کیلید متحرک این کارو کردن \/ و اینکه میگن شل میشه یا اینکه میسوزنه تقلبیه وگر اینکه اتصال کنه مثلا میبریم سمت چپ بر نگرده سر جاش اتصال میکنه میسوزنه وگرنه اصلا این گوشی هیچ میشکلی نداره دوست عزیز ایمان اگه میبینید داره گیر میکنه به سختی چپ راست میره عوض کن بهتره ولی دقط کن یک جایی ببر که بلد باشه اسلایدر ببنده نه محکم نه شل هردوشنون با عث ضرر میشن اگه شل ببنده درست کار نمیکنه و به مرور زمان به ال سی دی صدمه میزنه

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کیا هنوز مشکل ساعت SMS رو دارن؟ من توی تهران هستم و با خطهای 912 این مشکل رو دارم. اما با ایرانسل یا تالیا یا خطهای شهرستان ساعت درسته و مشکلی نداره. شما هم همینطورین؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راستی واسه Music Player هم Skin وجود داره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

واسه هنوز ساعت ها مشکل دارند در مورد موزیک پلیر منظرت پشت صفحه هست؟ یک تم ویندوز xp نصب کردم خود به خود عوض کرد یک سری از تم ها عوض میکنند یک سری نه راستی اقا مهران مشکل 5610 شما حل شد؟ الان در چه حاله؟

داره خودمونی میشه bihal_gua jingg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    tab

پيش فرض

مال من خيلي شكسته ها
    از دو طرف كه از يه طرف برجسته شده ...
    راستي يه برنامه جو برا مديريت فايل ها و يكي براي ارسال برنامه از طريق بلوتوث مي خوام كسي نداره...؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

واسه هنوز ساعت ها مشکل دارند در مورد موزیک پلیر منظرت پشت صفحه هست؟ یک تم ویندوز xp نصب کردم خود به خود عوض کرد یک سری از تم ها عوض میکنند یک سری نه راستی اقا مهران مشکل 5610 شما حل شد؟ الان در چه حاله؟
    نه، فکر کنم LCD جدیدی که گذاشتم چینی بود!!

داره خودمونی میشه LORD SAMETA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.آقا من یه مشکلی با اسلایدرم دارم.من دادم بیرون قاب گوشیمو عوض کرده ولی بعدش اسلایدر رو وقتی به چپ و راست میبری درست سر جاش برنمیگرده.مشکل از چیه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حتما اون جفتك كج كرده يا قابت جنسش خوب نيست كشو 5610 الان مثل قبلانه?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •