GarminMobileXTforSymbianS60_41020
چون حجمش ورژن 5 بالاست امکان دانلود نیست اگر راحی وجود داره که بشه از شر این مشکل خلاص شد بگین
با تشکر فراوان
GarminMobileXTforSymbianS60_41020
چون حجمش ورژن 5 بالاست امکان دانلود نیست اگر راحی وجود داره که بشه از شر این مشکل خلاص شد بگین
با تشکر فراوان
منم اون موقع این مشکل رو داشتم...ولی گویا باگ بوده و تو ورژن جدید حل شده...
همینو دانلود کن...
شاد باشی![]()
سلام دوستان
من گارمین ورژن 5.00.30 رو نصب کردم همه ی اون کارایی رو که واسه یه کرک لازم بود رو انجام دادم
ولی الام وقتیview map رو میزنم یه نوشته ی سبز میاد اون بالا : receiver not usable
اگه کمکم کنید ممنون میشم
در ضمن من 5800 دارم
با عرض سلام خدمت تمامی عزیزان ، یه مشکلی داشتم ، بنده این نرم افزار رو نصب کردم ولی وقتی روی آیکون آن Open را می زنم به هیج عنوان برنامه اجرا نمی شه . گوشی بنده هم N78 هست .ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .![]()
دوست من برنامه اجرا نمیشه یعنی چی ..؟؟؟ یعنی اصلاً برنامه رو باز نمیکنه ... یا موقع باز شدن ارور میده ..؟؟؟
.
مراحل نصب رو یکی یکی بگو
سلام سامان جان ممنون كه جواب دادي ،
نه ارور ميده ، نه هيچي ! اصلاً هيچ واكنشي از خود نشون نميده !
نصب رو هم يكبار بوسيله كابل و يكبار بوسيله رم ريدر انجام دادم ، تو هيچ كدوم جواب نداد .
فايل رو داخل كامپيوتر اجرا كردم و بعد محل نصب رو هم موبايل انتخاب كردم ، بعد كه اتصال كامپيوتر و موبايل رو قطع كردم ديدم كاملاً نصب شده ، ولي براي ادامه كار يعني فايل كيجن و ... نتونستم برنامه رو باز كنم .
دوستان ببخشید من نقشه ها و برنامه هارو بدون مشکل نصبیدم ! تا وقتی سیم کارتم ایرانسل بود و اینترنت داشت میتونستم از GPS استفاده کنم . یعنی وتی رو گارمین و اسکارت کام میرفتم ، یه کوچولو کانکت میشد و بعد موقعیت رو پیدا میکرد . ولی حالا که ایرانسلم قطه ! دیگه کار نمیکنه بی اینترنت !! حتی همون GPS Data هم پیدا نمیکنه و ارورهای خاصی میده ! مشکل از کجاست ؟ کسی میتونه راهنماییم کنه ؟! چی کار کنم ؟
دوست عزیز شما باید از نسخه های دیگه Garmin استفاده کنید تا مشکلتون رفع بشه...
وصل میشه...ولی دیرتر...
شاد باشید![]()
دوستان من این برنامه را نصب کردم میخاستم ببینم نقشه کل ایران هست یا فقط همین تهران را نشون میده چون من هنوز از تهران خارج نشدم تا ببینم چه طوره.
نقشه کل ایران که هست ولی فقط تهران و مشهدش کامله.
اگه اشتباه نکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)