منم همینجوری بودم آدرس فایل های ریپد شر رو توی این سایتی که میزارم قرار بده و بدون مشکل کارت رو انجام بده:سلام دوستان ...من به کل با ریپد شیر مشکل دارم...لطف کنید و بازی های صفحه اول رو یه جای دیگه آپ کنید
rapidbaz.com
راستی منبع آقا یونس!
منم همینجوری بودم آدرس فایل های ریپد شر رو توی این سایتی که میزارم قرار بده و بدون مشکل کارت رو انجام بده:سلام دوستان ...من به کل با ریپد شیر مشکل دارم...لطف کنید و بازی های صفحه اول رو یه جای دیگه آپ کنید
rapidbaz.com
راستی منبع آقا یونس!
بچه ها من بازی pinball رو تموم کردم ولی فقط 4 تا لولش پر میشه و یک توپ جدید رو باز میکنه خیلی بازی قشنگی میشه آخراش حتمآ بازیش کنید راستی امتیاز هم خوب میده!!!
سایت raipdbaz که اصلا بالا نمیاد...به نظرتون چی کار کنم ؟...بازی هایی که توی سایت n-gage هستن رو میشه کامل بازی کرد یا نه؟
همین چند روزه پیش دادم فلشش کردن n81 8g نمیدونم چی کار کنم؟
مگه میشه؟!!؟سایت raipdbaz که اصلا بالا نمیاد...به نظرتون چی کار کنم ؟...بازی هایی که توی سایت n-gage هستن رو میشه کامل بازی کرد یا نه؟
من همین 1 ساعت پیش چهارتا فایل(همین بازی هایی که توی صفحه اول هست) رو دانلود کردم!
دیگه راهی سراغ ندارم!
با همین سعی کن میشه.
آقا یونس من تمام بازی ها رو دانلود کردم به جز اولی و آخرین بازی صفحه اول!
که اولیش حجمش خیلی زیاده و آخریش هم لینکش خرابه!
==================
راستی آقا یونس
من این برنامه رو ساین کردم و ریختم تو گوشی بعد هم همونجوری که توی فیلم بود درستش کردم اما بازم وقتی میرم توی فیفا فقط میشه دوتا از دکمه های پلیر رو برای بازی گذاشت A و B !سلام
خبر داغ داغ براي N95 دار ها:
استفاده از تمامي دكمه هاي مولتي مديا براي بازي هاي N-Gage ...
ابتدا اين فايل رو دانلود كنيد...بايد ساين بشه...
کد:
من خودم N95 ندارم و امتحان نكردم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي بايد طبق اين فيلم جلو بريد... کد:
بعد از انجام تمام كارها برنامرو ببنديد...لازم نيست background باشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينجوري راحت ميتونيد فيفا بازي كنيد...مثه N81...
هر كس تست كرد و جواب گرفت اينجا مطرح كنه...
ممنون، شاد باشيد![]()
دوستان کسی این برنامه رو امتحان کرده؟
سلام مهدی جان
لینک Brain challenge هم تصحیح شد...
شرمنده وقت ندارم، مجبورم کم بیام...
امتیازه من 5530 هست
برو تو my profile بازی رو انتخاب کن بعد برو تو point pickup اونجا نوشته کار هایی که باید انجام بدی تا امتیاز بگیری...
منم با فیفا مشکل ندارم ولی کل تورنمنت ها رو رفتم اما امتیاز نداد...
تو چلنج ها هم من تو 4 تاش موندم...
بازی جدید هم فقط sims هست که کرک نشده...
شاد باشی![]()
سلام
سایت رپیدباز سالمه...
تایید میشه...
بازی Sims هم در پست 8 فرار گرفت...ولی کرک نیست...
شاد باشید![]()
سلام
سایت رپیدباز سالمه...
درسته...ایراد از اینترنت خودم بود....به خاطر تاپیک مفیدتون ممنونم
Last edited by Majid_17_206; 20-06-2008 at 12:06.
سلام
من بازي asphalt3 رو رويه د95 نصب کردم و حدود 29 درصد بازي رو کامل کردم ولي الان ديگه هيچ مسابقه جديدي باز نميشه اونايي که برنده شدم همشون عکس يه کاپ کنارشون اومده و بقيه هم قفلن و هيچ مسابقه يه جديدي وجود نداره.
چکار کنم؟
شما همون قبلیا رو دوباره بازی کن تا پولت زیاد بشه.
بعد باز میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)