تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 156 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1558

نام تاپيک: ✔ فـــنـــی حـــرفـــه ای و کـــنـــکـــور کـــاردانـــی

داره خودمونی میشه PNC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام بر همه
    سوالی داشتم که جوابش برام خیلی مهمه.
    من پسری هستم 17 ساله که خرداد امسال دیپلمم رو گرفتم(فنی حرفه ای) و تاکنون کنکور سراسری رو دادم. و فکر کنم حدود 2 هفته ی دیگه هم کنکور ازاد دارم.ولی من میخواستم دانشگاه علمی کاربردی هم شرکت کنم باید کی اقدام کنم؟
    حالا چیزی که ذهن منو مشغول کرده اینه که مگه کنکور علمی کاربردی اواسط پاییز نیست؟بعد اگه من فرضا من کنکور سراسری یا ازاد رو قبول شدم باید از اول مهر برم سر کلاس دانشگاه دیگه نه؟پس چطور ازمون علمی کاربردی رو گذاشتن اواخر پاییز!!!
    بعد اخه چجوری میشه رفت علمی کاربردی؟!!!
    یعنی در حین تحصیل در دانشگاه دیگر میشه بعد از قبولی در علمی کاربردی تغییر دانشگاه داد؟اخه چرا این قدر کنکور علمی کاربردی رو دیر میزارن؟!
    سلام در همین حد که میدونم کمکت میکنم
    علمی کاربردی دفترچش فکر کنم برج 9 بیاد شما هفته بعد سه شنبه پیک سنجش بگیر صفحه اول اون زیر یه جدولی هست که دقیقا توضیح داده دفترچه ها کی میاد آزمون ها کی هست
    آزمونشم فکر کنم آخر زمستان باشه دقیق نمیدونم
    خوب شما اگر ازاد شهر خودت قبول شدی یا سراسری جای خوب قبول شدی چرا میخوای بری علمی کاربردی ؟
    من دوستم در حین تحصیل در دانشگاه آزاد کنکو سراسری داد قبول شد رفت سراسری پس انتقال وجود داره اما خوب از اول شروع میکنی
    -------
    بچه ها کارت های ازاد کی میاد ؟ سایت آزمون که خرابه از کجا بفهمیم کارت ها کی میاد
    Last edited by PNC; 01-08-2009 at 11:09.

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان
    جواب کنکور ما کی میاد ؟
    اگر قبول شدیم کی میریم سر کلاس ؟(نخندید)

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان
    جواب کنکور ما کی میاد ؟
    اگر قبول شدیم کی میریم سر کلاس ؟(نخندید)
    نیمه دوم شهریور ماه
    مهر ماه هم میرین سره کلاس

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام به همه
    کی کارت های ازاد رو یمدن ؟
    از کجا بفهمیم ؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه majid_sp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو خبر بالا گفته که159 هزار و 941 نفر تو آزمون امسال ثبت نام کردن که 100 هزار نفر پذیرفته میشن اگر ظرفیت پذیرش اینقدر پایینه پس چطوری می خواستند بدون آزمون دانشجو بگیرن ؟؟؟؟؟؟

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

جزئیات توزيع اینترنتی كارت آزمون کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد :

آزمون كارداني پيوسته نيمسال اول 88 دانشگاه آزاد صبح روز جمعه 23 مرداد در تهران و 205 حوزه امتحاني در سطح كشور برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهندس مهرادفر در نشستي مطبوعاتي، گفت: اين آزمون براي دانش‌آموختگان دوره‌هاي فني و حرفه‌اي، كار و دانش نظام جديد و هنرستان نظام قديم در 32 رشته امتحاني برگزار مي‌شود.

وي با بيان اينكه 429 محل دانشگاهي شامل 192 واحد، 120 مركز آموزش و 117 آموزشكده فني حرفه‌اي سما مجري دوره كارداني پيوسته هستند، اظهار كرد: اين آزمون با ثبت‌نام 159 هزار و 941 نفر در دو هزار و 485 رشته محل برگزار مي‌شود.

وي افزود: از تعداد شركت كنندگان 37 هزار و 138 نفر برابر با 23 درصد داوطلبان زن و 122 هزار و 803 نفر برابر با 77 درصد داوطلبان مرد هستند.

وي با اشاره به توزيع اينترنتي كارت ورود به جلسه آزمون كارداني پيوسته براي اولين از طريق سايت مركز آزمون به نشاني
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از روز 20 مرداد ماه گفت: اين توزيع اينترنتي كارت آزمون تا يك ساعت قبل از آغاز آزمون ادامه دارد، بنابراين داوطلبان اين آزمون مي‌توانند با وارد كردن شماره پرونده و كد رهگيري كه در هنگام ثبت‌نام دريافت كرده‌اند نسبت به مشاهده و تهيه پرينت كارت ورود به جلسه خود اقدام كنند.

وي افزود: همچنين دو برگ راهنماي شركت در آزمون مذكور از طريق اين پايگاه قابل دريافت است كه داوطلبان بايد پس از تهيه اين برگ راهنما مطالب مندرج در آن را با دقت مطالعه و مفاد آن را اجرا كنند.

وي با بيان اينكه اطلاعات فردي و آزمون شخص داوطلب به همراه عكس وي در كارت ورود به جلسه درج شده است، اظهار كرد: داوطلبان در صورت وجود هرگونه مشكل در اطلاعات مندرج در كارت بايد در طي روزهاي20 تا 22 مرداد ماه با مراجعه به باجه رفع نقص پيش‌بيني شده در واحد دانشگاهي كه آن را به عنوان حوزه انتخابي خود در فرم ثبت نام اينترنتي درج كرده‌اند نسبت به موارد مغايرت اقدام كنند.

معاون مركز آزمون دانشگاه آزاد، افزود: براي داوطلباني كه محل آزمون خود را شهر تهران انتخاب كرده 4 باجه جهت رفع نقايص احتمالي در كارت ورود به جلسه پيش بيني شده است كه بايد طي روزهاي اعلام شده به محل‌هاي در نظر گرفته شده مراجعه كنند.

وي با اشاره به نحوه تعيين سهميه براي داوطلبان شركت كننده، گفت:‌ سهميه مندرج در كارت ورود به جلسه داوطلبان اين آزمون بر اساس اظهار فرد در فرم ثبت‌نام اينترنتي آزمون درج شده است كه اعمال اين سهميه منوط به تاييد مراجع مربوطه خواهد بود.

وي در خصوص بيشترين داوطلبان رشته‌هاي اين آزمون، گفت: از ميان 32 رشته آزمون كارداني پيوسته رشته كامپيوتر با 38 هزار و 505 نفر بيشترين داوطلب را داراست و پس از آن رشته‌هاي الكترونيك، حسابداري و نقشه كشي معماري در رده‌هاي بعدي قرار دارند به گونه‌اي كه 67 درصد كل داوطلبان اين آزمون متقاضي تحصيل در اين 4 رشته مي‌باشند.

مهرادفر از اعلام نتايج آزمون كارداني پيوسته در هفته آخر شهريور ماه خبر داد و افزود:‌100 هزار نفر در اين آزمون پذيرفته مي‌شوند.

وي در خصوص چگونگي توزيع كارت آزمون‌هاي اين مركز، گفت: از اين پس كارت ورود به جلسه همه آزمون‌هاي دانشگاه آزاد به صورت اينترنتي توزيع مي‌شود.

وي در خصوص نحوه توزيع سهميه، گفت: بر اساس قانون40 درصد از ظرفيت اين آزمون به ايثارگران و در دوره‌هاي تحصيلات تكميلي 20 درصد از ظرفيت به اين دسته افراد تعلق دارد.

مهرادفر در خاتمه با اشاره به برگزاري آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد در اواخر آبان ماه، اظهار كرد: ثبت نام اين آزمون در اواخر شهريور ماه آغاز مي‌شود.

7. 3 کاربر از iammahdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

كسي نميدونه علمي كاربردي و سماء دانشگاه آزاد دفترچه اش كي مياد ؟‌

9. این کاربر از light بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

تعداد شرکت کننده گان سراسری چقدر هست؟
    یا بهتر بگم
    چقدر بود؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

سلام
    کسی اینجا جواب نمیده؟!@
    راستی اگه امسال کنکور آزاد قبول شم
    و نرم
    میشه سال دیگه شرکت کنم؟
    مر30

داره خودمونی میشه PNC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خیلی خوب شد که توضیح اینترنتی شد کی حال داشت بره تو سف
    جناب light سما که دفترچش همین دفترچه ازاد بود که اومد و رفت علمی کاربردی هم فکر کنم آذر میاد
    a1000aتعداد شرکت کنندگام 534 هزار نفر بود که 81 هزار نفر در روزانه و شبانه قبول میشن

13. این کاربر از PNC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •