تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 506 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

206 SD V8 آیا Sunroof داره؟ شیشه دودی چطور؟ اگه نداره میشه سفارش داد؟ مجوز نیاز نداره؟
    کلاً ایران خودرو چه آپشنایی داره که میشه سفارش داد؟؟
    هیچکدوم از مدلهای ایران خودرو سانروف ندارن! میتونی تو آپکو سانروف رو نصب کنی مجوزش هم هست اما به دردسراش نمیارزه!
    شیشه دودی هم تا یه درصدی دودی میکنن! خودتون باید اینکار رو بکنید! درصدش هم به سلیقه تون بستگی داره اما گیر دادن پلیس رو هم نباید فراموش کرد!
    آپشنهایی که میشه سفارش داد هم تو سایت آپکو نوشته!

2. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

هیچکدوم از مدلهای ایران خودرو سانروف ندارن! میتونی تو آپکو سانروف رو نصب کنی مجوزش هم هست اما به دردسراش نمیارزه!
    شیشه دودی هم تا یه درصدی دودی میکنن! خودتون باید اینکار رو بکنید! درصدش هم به سلیقه تون بستگی داره اما گیر دادن پلیس رو هم نباید فراموش کرد!
    آپشنهایی که میشه سفارش داد هم تو سایت آپکو نوشته!
    پس یعنی ایران خودرو هیچی سفارشی نمیزنه؟ آخه من یه مدل 206 تیپ 5 مال چند سال پیش دیده بودم که مال ایران خودرو بود و سان روف داشت؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس یعنی ایران خودرو هیچی سفارشی نمیزنه؟ آخه من یه مدل 206 تیپ 5 مال چند سال پیش دیده بودم که مال ایران خودرو بود و سان روف داشت؟!
    خود طرف بسته! ممکنه ببره تو خیابون سورنا مارک متفرقه بسته باشه! الان آپکو خودش با مجوز براتون اینکار رو میکنه که مشکل معاینه هم نداشته باشه! ولی عملا یه جور گول زدن مشتریه! ماشینی که سانروف نداره یعنی سقفش برای این کار ایمن سازی نشده! واسه همینه که معاینه نمیدن! حالا آپکو میاد سانروف رو به اسم فابریک میبنده و پولش رو هم یه درصدی به معاینه فنی میده واسه گیر ندادن! کاری هم ندارن که اگه خدایی نکرده تو تصادف ماشینتون رو سقف بیاد پایین چه بلایی ممکنه سرتون بیاد!

5. 3 کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خود طرف بسته! ممکنه ببره تو خیابون سورنا مارک متفرقه بسته باشه! الان آپکو خودش با مجوز براتون اینکار رو میکنه که مشکل معاینه هم نداشته باشه! ولی عملا یه جور گول زدن مشتریه! ماشینی که سانروف نداره یعنی سقفش برای این کار ایمن سازی نشده! واسه همینه که معاینه نمیدن! حالا آپکو میاد سانروف رو به اسم فابریک میبنده و پولش رو هم یه درصدی به معاینه فنی میده واسه گیر ندادن! کاری هم ندارن که اگه خدایی نکرده تو تصادف ماشینتون رو سقف بیاد پایین چه بلایی ممکنه سرتون بیاد!
    این کار موقع فروش باعث گرون شدن ماشین میشه یا قیمتش رو بخاطر اینکه توی خودرو تغییر ایجاد شده پائین میاره؟
    کلاً سان روف چه قدر خرج برمیداره؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

گفتید سانروف دست رو دلم گزاشتید من برای گرفتم معاینه فنی به معنای واقعی کلمه .....شدم
    اخرشم 100 تومن پیاده شدم و به 10 نفر رو انداختم تا تونستم معاینه فنی بگیرم

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این کار موقع فروش باعث گرون شدن ماشین میشه یا قیمتش رو بخاطر اینکه توی خودرو تغییر ایجاد شده پائین میاره؟
    کلاً سان روف چه قدر خرج برمیداره؟؟
    بستگی به خریدارش داره! اگه من باشم میزنم تو سر قیمت ماشین اما ممکنه یکی آپشن حسابش کنه!
    بستگی به نوع جنسش داره! از 200 تومن که دستیه و ساخت چینه شروع میشه تا 700-800 که برقی و ایتالیاییه!
    گفتید سانروف دست رو دلم گزاشتید من برای گرفتم معاینه فنی به معنای واقعی کلمه .....شدم
    اخرشم 100 تومن پیاده شدم و به 10 نفر رو انداختم تا تونستم معاینه فنی بگیرم
    این یه مساله اس! مساله دیگه این که اگه خوب کار نشده باشه با اولین نم بارون ماشینتون میشه جکوزی!

9. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بستگی به خریدارش داره! اگه من باشم میزنم تو سر قیمت ماشین اما ممکنه یکی آپشن حسابش کنه!
    بستگی به نوع جنسش داره! از 200 تومن که دستیه و ساخت چینه شروع میشه تا 700-800 که برقی و ایتالیاییه!

این یه مساله اس! مساله دیگه این که اگه خوب کار نشده باشه با اولین نم بارون ماشینتون میشه جکوزی!
    از همه مهمتر اگه خوب کار نشه باد میپیچه و همیشه صدای باد میده که میره رو اعصاب
    ولی کلا من سانروف را خیلی دوست دارم من به سیستم پاور ویندوز وصلش کردم و غیر از زمستون هر وقت سوار ماشین میشم بازش میکنم و موقع پیاده شدن از ماشین هم پاور ویندوز زحمت بستنش را میکشه دوستم هم سانروف بست روی 206 تیپ 3 موقع فروش مکافاتی شده بود همه میگفتند چرا سقفو سوراخ کردی و... اخرش هم با بد بختی فروختش

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

گفتنی ها رو دوستان گفتن
    من لیستشون میکنم دردسر های سانروف رو
    با اینکه علاقه ی فوق العاده زیادی به سانروف داریم ولی بعضی چیز ها باعث میشه طرفش نرم
    یک همین موقع فروش رفتن ماشین که خیلی راحت توی سرش میزنن
    مگه اینکه بلانسبت یه جورایی گاگول گیر بیاریم
    نه تنها احتمال نم دادنش هست بلکه اگه نصاب هم درست و حسابی نباشه احتمال موج برداشتن سقف و ضد حال خورد از اون نظر هم وجود داره!
    آپکو این کار رو انجام میده ولی تقریبا با 2 برابر قیمت!
    البته دیگه برای معاینه فنی مشکلی نخواهید داشت

12. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت jamal1354's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    سرزمینی بی مرز

پيش فرض

سلام میخاستم بدونم چطور مشه مقدار مصرف سوخت لحظه ای یا ... روی صفحه نمایشگر مشاهده کرد تو فروم یه جا دیدم ولی دوباره نتونستم پیداش کنم ممنون میشم از راهنماییتون

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام میخاستم بدونم چطور مشه مقدار مصرف سوخت لحظه ای یا ... روی صفحه نمایشگر مشاهده کرد تو فروم یه جا دیدم ولی دوباره نتونستم پیداش کنم ممنون میشم از راهنماییتون
    باید LCD Type B بذارید، اما فکر کنم ECU ماشین رو هم باید آپدیت کنی

15. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •