من قبلاً که لایزر داشتم یه مودم دیلینک هم داشتم که کار نمیکرد... مجبور شدم یه مودم آشغالی از خودشون بخرم....
من قبلاً که لایزر داشتم یه مودم دیلینک هم داشتم که کار نمیکرد... مجبور شدم یه مودم آشغالی از خودشون بخرم....
TP-Link بگیر یا برادکم
راستی امروز لایزر قطعه نه؟
من الان حدود 14-15 ماهه که از لایزر سرویس میگیرم. واقعا هم راضیم. ماهی بیست و سه هزار میدم adsl+ 128 بدون محدودیت حجمی. (البته نمیدونم چرا الان توی سایتشون این سرویس و این قیمت نیست!) سرعت دانلودم همیشه بالای بیسته(حتی برای تورنت) و قطعی و کاهش سرعت آنچنانی هم به جز یه سری روزای خاص! نداشتم. قبل از لایزر هم از پارس انلاین و داتک میگرفتم اما واقعا لایزر یه چیز دیگست. بین اینا سالاره! هم از لحاظ قیمت هم پشتیبانی! از پشتیبانیش همین بس بگم که بعضی ماهها یادم میره سرویسم رو شارژ کنم و پول بریزم و بعضی وقتا از شانس بدم میخوره به تعطیلات پشت سر همی مثل تاسوعا و عاشورا ! زنگ میزنم پشتیبانی و برای 4روز برام شارژ موقت میکنه تا تعطیلات تموم بشه! لایزر یه همچین کاری رو میکنه اما پارس انلاین که پول بیشتری هم میگیره جون به عزراییل نمیده حتی یک دقیقه اضافه و موقت شارژ نمیکنه. داتک که فقط کافیه یه هفته مسافرت باشی و نتونی پول بریزی پورتت رو میده به یکی دیگه! خداییش لایزر بین ISPها لنگه نداره! دمشون گرم!
با سلام به همه لایزر داران
میخواستم نظرتون رو راجع به کیفیت سرویسهای این شرکت بپرسم مخصوصا سرویس 256 GOLD
میخوام بدونم پینگش در چه حده سرعت دانلودش نوسان داره یا ثابته ؟
پشتیبانی داره نداره؟
سلام به همه منم از لایزر سرویس می گیریم
کیفیتش که خوبه حتی بیشتر هم نسبت به سرعتش میده
من 128 دارم ولی سرعت دانلود 25 - 35 هست یعنی خدا
پینگش هم بد نیست ماله من به یاهو 260
سرعت دانلود رو هم که گفتم شاید نوسان داشته باشه ولی کمه
پشتیبانی که یکه یکه سریع جوابتو می ده حتی تا وقتی مشکلت حل نشه بهت زنگ می زنه ببینه چی شد !![]()
چه جالبه که شما اینهمه از لیزر تعریف می کنید!
لابد من که سرویسش رو دارم و نظرم چیز دیگه هستش تو مریخ زندگی می کنم!
بگذریم حالا
یه سوال:
چرا صورتحساب من این دوره دولا پهنا حساب شده؟! دوره پیش نزدیک 19دادم الان شده26
الان که نصف شبه وگرنه از خودشون می پرسیدم
**
جواب:
شرکت دوره پیش مرامی یه تخفیفی داده بود... الان دیگه از اون خبرا نیست!
فکر کنم وقت خداحافظیه...![]()
Last edited by Hamid1000; 31-01-2010 at 12:05. دليل: ادیت
اتفاقا منم 128دارم سرعتش نوسان زیادی داره،یادم نمیاد بالاتر از 22رفته باشه معمولا بین16تا20 درگردشه!
پشتیبانی هم معمولا چیزی رو گردن نمی گیره
در100درصد مشکلات بگفته پشتیبان مشکل از مخابرات و خطوط هستش!!!!!!!!!!!!!!!!!! نه اون بنده های خدا
دوستان لایزری سلام
می خواستم تنظیمات adsl شرکت لایزر رو بدونم برای مودم linksys wag 120 n من مشترک شدم ولی هنوز اتصال برقرار نشده و مخابرات هتوز وصل نکرده ..... مودمو دیروز خریدم ( عحب چیزیه ) و میخوام تنطیماتو رو مودم وارد کنم .
مرسی
(راستی بهترین راه امنیت برای شبکه adsl wifi تعیین mac کارت شبکه هست؟ )
من تقریبا 6 ماهه استفاده می کنم A86 یعنی 128 و 3ماه 5گیگابایت
راضیم.سرعتش کم و زیاد می شه اما نه زیاد بین 18 الی 21 دانلود می زنم
مودمم Siemens C110 که با یه Accsees point Dlink وایرلس کردمو خلاصه برو بکس هم استفاده می کنیم
و اما پشتیبانی فقط دوبار لازم شد بزنگم که خدائی جوابمو با حوصله دادن
دفعه اول که پس از ذکر مشکل چون خونه نبیدم به موبایلم زنگ زدن و پیگیر رفع و راهنمائی!!!
تو شرکت پار آنلاین داشتیم که اصلا خوب نبود الانم شاتل داریم اونم خوبه![]()
حذف شود.............
Last edited by messi3; 01-03-2010 at 15:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)