من دیشب امتحان کردم این روش دیگه جواب نمیده.یک روش دیگه این که ادرس راپید شیر که میخوان دانلود کنند کپی کنند بعدش برن توی سایتوادرس توی اینجا بزارنند بعد راحت دانلود کنندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دیشب امتحان کردم این روش دیگه جواب نمیده.یک روش دیگه این که ادرس راپید شیر که میخوان دانلود کنند کپی کنند بعدش برن توی سایتوادرس توی اینجا بزارنند بعد راحت دانلود کنندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم یکی از لینک های مخابرات شکسته...!
پهنای باند ها هم 70 درصد افت سرعت دارن
خدا بگم چیکارشون کنه .
امروز صبح با DialUp وصل میشدیم خیلی بهتر بود .
الآنم زیاد وضعیتش خوب نیست ...
من یکی دو هفته ای هست رفتم 1 مگ گرفتم .. سرعتش به هیچ عنوان از 58 بالاتر نمیره..
چند بارم زنگ زدم . گفتم بابا فکر کنم اشتباهی همون 512 رو دوباره وصل کردین.. اون هاهم تست میکردن میگفتن نه 1 مگ هست..
بعد میگفتن درست میشه..! الان دو هفته میگزره هیچ تغییری نکرده.. تازه امروز صبح سرعت 1 کیلوایت بود.!!!!!!!!
اشتباه نکنید همون 512 رو بگیرید.. 1 مگ همش کشکه.
دوستان امروز صبح اینترنت کسی قطع نبود ؟
مال من + Dial Up تا ساعت 10:30 قطع بود ...
واسه شبانه یوزرنیم و پسورد متفاوت میخواد ؟
دیشب ساعت 2 بود که یکدفعه قاطی کرد و قطع شد..
باید یک مراسمی تهیه ببینیم و به این اساتید مخابرات جایزه بدیم.. واقعا دیگه شورشو درآوردن مثلا خیر سرمون adsl داریم
دیشب از ساعت 3 تا 4 هم قطع بود. دلمان خوشه 1 مگ گرفتیم. دو شب قطع بوده دو روزش هم سرعت پایین بوده.فقط یک شب تا حالا تونستم فیلم دانلود کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)