اگه the sims2 Life STORLESرو بازی کرده باشی بدون مثل همن ولی این سگ و گربه و...داره
ولی اگه بازی نکردی بدون مرحله ای بید یعنی بهت ماموریت میده تو هم برو انجامش بده همین![]()
اگه the sims2 Life STORLESرو بازی کرده باشی بدون مثل همن ولی این سگ و گربه و...داره
ولی اگه بازی نکردی بدون مرحله ای بید یعنی بهت ماموریت میده تو هم برو انجامش بده همین![]()
یک سوال اساسی دارم
تو THE Sims 2 Nightlifeچه جوری باید دراکولا شون کنم
ماده مخصوصش رو میگیرم ولی نمیدونم باید ازش چه جوری استفاده کنم
آخه همش روش علامت ممنوع میزنه
یکی جواب بده ممنون میشم
اینقدر این سیمز رو دوست دارم فکر کنم تا یکی بخواد حواب بده بمیرم
جوون ناکام میشم![]()
تنها چیزی که میتونم بهت بگم یا برو ورژن هایی رو بخر که سیمزت رو پیشرفته تر میکنه یا الآن سیمز هایی اومده که کرک خونه سازیش درسته
ولی اگه ورژن های دیگه رو بگیری بازی بیشتر بهت حال میده
من الآن 8یا9 تا ورژن جدید خریدم حالم میکنم الآن هم درحال خریدن سیمز 4فصله یا همون فصل ها هستم یعنی میخوای یک آدم بسازی 600 جور لباس باید براشون انتخاب کنی ولی بازی سیمز 4فصله بیشتر حال میده چون برف میاد بارون میاد کشاورزی میکنن و...
خوب اینم کمک من به شما
Last edited by toodi; 06-08-2007 at 16:50.
سلام
برین به این سایت و دمو ی جدید ترین SIMSیعنی THE Sims2 FASHION RUNWAYرو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اینم 2تا آدرس دمو دیگه برای همین سیمز جدیده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما ببینید
ما چيزي به اسم the sims 2 life storie ندازيم
اسمش the sims life storie هست و جدا از the sims 2 هست
اينم يه عكس :
خوب حالا من عادت کردم بنویسم Sims2 چی کار گنم دیگه![]()
ای من خوراکم این بازیه . دست همه مسئولین درد نکنه که این تاپیک رو درست کردن به خصوص lovelyman عزیر . من از 13 سالگی اینو بازی کردم با به حال یعنی 4 یا 5 سالی می شه . sim city2000 خیلی بازی قشنگی بود . وقتی سیمز 1 اومد باحالتر شد و با سیمز 2 کولاک کرد. حیف که تمام فضای هاردم اشغاله جا واسه ریختنش ندارم وگرنه از اون sim city تا همین sims pet life storyشو رو کامپیوترم می ریختم (گریه با صدای بلند )
ماده فقط برای خوب شدنشه.شب برو Down Town بگرد ببین یه Vampire پیدا می کنی یا نه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)