کارت 550 هم تمام نیاز هاتون رو تو رزولیشنی که ذکر کردید براورده می کنه و مشکلی باهاش نخواهید داشت خیالتون راحت باشه![]()
کارت 550 هم تمام نیاز هاتون رو تو رزولیشنی که ذکر کردید براورده می کنه و مشکلی باهاش نخواهید داشت خیالتون راحت باشه![]()
سخت افزار آزمایش
Test System Specs
- Intel Core i7 920 (Overclocked @ 3.70GHz)
- x3 2GB G.Skill DDR3 PC3-12800 (CAS 9-9-9-24)
- Asus P6T Deluxe (Intel X58)
- OCZ ZX Series (1250w)
- Crucial RealSSD C300 256GB (SATA 6Gb/s)
- Gigabyte GeForce GTX 590 (3072MB)
- Radeon HD 6990 (4096MB)
Software=نرم افزار
- Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit
- Nvidia Forceware 270.61
- AMD Catalyst 11.4
عکس با کیفیت بیشتر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبالاخره میرسیم به خود بازی هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Benchmarks: Battlefield Bad Company 2
Battlefield Bad Company 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Bulletstorm
Benchmarks: Crysis Warhead, Crysis 2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCrysis Warheadکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Crysis 2
Benchmarks: Civilization V, Dragon Age IIکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Civilization V
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Dragon Age II
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بقیه در پست بعدی![]()
با سلام من یک کیس قدیمی دارم دادم تعمیر کنم میگه باید کارت گرافیک عوض کنی گفتPJS یا PGS بود حالا نمیدانم اسمش درست تایپ کردم یا نه لطف کنید بگوید چه مدلی از این کارت کارت گرافیک باید بخرم خیلی خیلی متشکرم قیمتش پاین باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز،ببخشید میشه در مورد مانیتور راهنمایی کنید و یه پیشنهادی بدید؟
در ضمن من از 560ti تعرف شنیدم اما تو رنج زیر 300 توامن چه گرافیکی بگیرم که هم برای بازی مناسب باشه هم کارای گرافیکی؟
فقط 6870..............................
GTX 560 ... بدون پسوند Ti...
ممنون دوست عزیز اما این 6870 مال چی برندی هست؟یعنی اسم کاملشو با قیمتش محبت میکنید؟
ممنون عرفان جان منظورتون Gainward GTX 560 1GB DDR5 هست ؟این همونه که شما گفتین ؟قیمتش الان چنده؟
هر مارکی میتونه باشه... قیمتش هم حدود 230-240 باید باشه... قیمت روز ندارم!ممنون عرفان جان منظورتون Gainward GTX 560 1GB DDR5 هست ؟این همونه که شما گفتین ؟قیمتش الان چنده؟
خوب محبت میکنید یه مارک خوب و تایید شده از نظر خودتون و دیگر اساتید بگین همین Gainward چطوره؟اصلا این 560 چه مارکایی داره؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)