خب باشه امیدی ندارم. اما اون قضیه ای که میگن مشکل داره و اصلا سیستم بالا نمیاد چی؟
راستی ببینم این چه Gpu قوی و کار درستی هست که نیاز به Cpu قوی داره؟
خب باشه امیدی ندارم. اما اون قضیه ای که میگن مشکل داره و اصلا سیستم بالا نمیاد چی؟
راستی ببینم این چه Gpu قوی و کار درستی هست که نیاز به Cpu قوی داره؟
ناسازگاری خاصی با nForce 4 SLI وجود نداره و سیستم باید حداقل بالا بیاد. کلا ندیدم کسی درباره این مشکل چیزی گفته باشه... چیپست های VIA ناسازگاری وحشتناکی با G92 دارند.
اینکه یک GPU نیاز به CPU قوی داشته باشه رابطه خاصی وجود نداره ولی فعلا G92 رو میشه یکی از دو GPU اول NVIDIA دونست.
پست رو در جای اشتباه گذاشتم معذرت میخوام ...چون به 8800 مربوط میشه و این آقای Beny_Nvidia هم به چند تا سوال اینجوری جواب دادن میپرسم.
Last edited by Benygh; 31-01-2008 at 14:11.
سلام
آخرین قیمت 8800gt از بازار ایران
sparkle 310
bfg oc 330
gainward 280
تشکر evja هست؟سلام
آخرین قیمت 8800gt از بازار ایران
sparkle 310
bfg oc 330
gainward 280
در ضمن اگه لطف کنی گارانتی هر کدوم از کارتهارو هم بذاری خوب میشه.
Sparkle فک کنم با گارانتی فاره باشه
Gain Ward پیشنهاد میشه
سلام دوستان
من امروز کارت 8800gt مدل gainward خریدم به قیمت 285
خوشبختانه رو سیستم من مچ شد و مشکلی نداشتم
فقط می خواستم بدونم که با جه برنامه ای میشه ریز مشخصات کارت رو در آورد
و آخرین نسخه درایور این کارت را میخواستم از دوستان
در ضمن وقتی اول سیستم را روشن می کنم 2 ثانیه اول فن کارت با سرعت بالایی میچرخه بعدش به صورت عادی در می آید (این نرمال هست؟؟؟؟)
در ضمن حرارت روی سینک کارت بسیار بالاست برای این کار باید چه کرد ؟؟؟
ممنونم
Last edited by ali65; 04-02-2008 at 01:40.
GPU-Z :فقط می خواستم بدونم که با جه برنامه ای میشه ریز مشخصات کارت رو در آورد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو آخرین نسخه درایور این کارت را میخواستم از دوستانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله عادیه...در ضمن وقتی اول سیستم را روشن می کنم 2 ثانیه اول فن کارت با سرعت بالایی میچرخه بعدش به صورت عادی در می آید (این نرمال هست؟؟؟؟)کلا 8800GT حرارت بالایی داره. در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشترین دمای کارت خودتون رو بسنجید.
در ضمن حرارت روی سینک کارت بسیار بالاست برای این کار باید چه کرد ؟؟؟
دوستان دمای8800gt رو بازی های سنگین تا چند میرسه بعدش اگه نخوای اوور کنی فن خودش کافیه؟؟
کارت من در بازی crysis اینقدی داغ میشه که وقتی یه بار به سینک دست زدم در حد سوختن داغ بود
خیلی حرارت بالایی داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)