تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 416 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

به به همه اومدن خوبه افرین
    اقا 56 هم اومد من دیروز دیدم خوبه اما از هفته بعد بترکونه 57 58 با هم میاد و قسمت های بزن بزن شروع شد
    زد2 جان اهنگ ها رو هم دانلود کردم خیلی ممنون چیزی رو که می خواستم تا حدودی توی 8 و 9 پیدا کردم اما اصلی نبود
    مانگا رو الان می خوام برم دانلود کنم فعلا بای

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به به همه اومدن خوبه افرین
    اقا 56 هم اومد من دیروز دیدم خوبه اما از هفته بعد بترکونه 57 58 با هم میاد و قسمت های بزن بزن شروع شد
    زد2 جان اهنگ ها رو هم دانلود کردم خیلی ممنون چیزی رو که می خواستم تا حدودی توی 8 و 9 پیدا کردم اما اصلی نبود
    مانگا رو الان می خوام برم دانلود کنم فعلا بای
    برا من هنوز نیومده.

اقا اگر بگی تو کدوم قسمت یا قسمت ها این اهنگ را شنیدی شاید بفهمم منظورت کدوم یکی است.(زمانش را هم بگی دیگر محشر است)

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

برا من هنوز نیومده.

اقا اگر بگی تو کدوم قسمت یا قسمت ها این اهنگ را شنیدی شاید بفهمم منظورت کدوم یکی است.(زمانش را هم بگی دیگر محشر است)
    وای یعنی باید بشینم دونه دونه دوباره نگاه کنم اگه پیدا کردم می گم اما فعلا وقتش نیست دوباره ببینم تو ادامه بده اهنگ ها رو بزار الان من 1 تا 10 دارم بقیه رو هم بزار دستت درست
    مانگا رو هم دیدم چیز به خصوصی نداشت دوستان بگم بدونید ساسوکه این همه وقت فکر می کرد ایتاچی دشمنشه در صورتی که اشتباه می کرد ایتاچی فقط می خواست ازش یک مرد کامل بسازه و همچنین از اون حفاظت کرد و بعد از مرگ عزیزمان ایتاچی کل تکنیک های ایتاچی به ساسوکه منتقل شد همچنین اون اتش سیاه که یکی از تکنیک های کلاس A که خود ایتاچی هکس کرده

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

وای یعنی باید بشینم دونه دونه دوباره نگاه کنم اگه پیدا کردم می گم اما فعلا وقتش نیست دوباره ببینم تو ادامه بده اهنگ ها رو بزار الان من 1 تا 10 دارم بقیه رو هم بزار دستت درست
    مانگا رو هم دیدم چیز به خصوصی نداشت دوستان بگم بدونید ساسوکه این همه وقت فکر می کرد ایتاچی دشمنشه در صورتی که اشتباه می کرد ایتاچی فقط می خواست ازش یک مرد کامل بسازه و همچنین از اون حفاظت کرد و بعد از مرگ عزیزمان ایتاچی کل تکنیک های ایتاچی به ساسوکه منتقل شد همچنین اون اتش سیاه که یکی از تکنیک های کلاس A که خود ایتاچی هکس کرده
    این که گفتی یعنی چی؟؟؟؟
    (این داستان هم داره حسابی گیج کننده میشه)
    ای بابا چرا این سایتی که من می خوام بگیرم هنوز نیومده .کشت منو . الان رو 7 تا سرور دیدم امده.
    2 تا فایل اپلود کردم ولی سرور دان شده نمیتونم لینک بگیرم.(الان چک کردم یکیش خراب بود ان یکی رم برای اعتماد دوباره دارم می زارم . صبر کنی امروز یک لینک را می زارم

لینک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک (این یکی نامش را مجبورم پاک کردن که به مشکل نخوره خودت از توش نامش را اضافه کن)
    کد:
    لینک ها
    کد:
    کد:
    کد:
    باورم نمیشه هنوز لینک این قسمت برای من نیامده.باید از یک جای دیگر بگیرم.

ویرایش:بچه ها من تو یکی از فروم ها دیدم که گفتن از شیپون هم فیلم ساختن (مثل ان سه تا فیلم ناروتو)کسی می دونه قضیه چیه؟
    Last edited by zed2; 26-04-2008 at 22:38.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

این که گفتی یعنی چی؟؟؟؟
    (این داستان هم داره حسابی گیج کننده میشه)
    ای بابا چرا این سایتی که من می خوام بگیرم هنوز نیومده .کشت منو . الان رو 7 تا سرور دیدم امده.
    2 تا فایل اپلود کردم ولی سرور دان شده نمیتونم لینک بگیرم.(الان چک کردم یکیش خراب بود ان یکی رم برای اعتماد دوباره دارم می زارم . صبر کنی امروز یک لینک را می زارم

لینک
    کد:
    لینک (این یکی نامش را مجبورم پاک کردن که به مشکل نخوره خودت از توش نامش را اضافه کن)
    کد:
    لینک ها
    کد:
    کد:
    کد:
    باورم نمیشه هنوز لینک این قسمت برای من نیامده.باید از یک جای دیگر بگیرم.

ویرایش:بچه ها من تو یکی از فروم ها دیدم که گفتن از شیپون هم فیلم ساختن (مثل ان سه تا فیلم ناروتو)کسی می دونه قضیه چیه؟
    خیلی ممنون از اهنگ ها خیلی حال کردم باحاشون اما هنوز اون چیزی رو که می خواستم نزاشتی بازم ادامه بده راستی فیلم سینمایی رو من یکیشو دیدم که توی قطب هستند اما کامل ندیدم فیلم سینمایی هاش جدا و اصلا به خود ناروتو مرتبط نیست

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خیلی ممنون از اهنگ ها خیلی حال کردم باحاشون اما هنوز اون چیزی رو که می خواستم نزاشتی بازم ادامه بده راستی فیلم سینمایی رو من یکیشو دیدم که توی قطب هستند اما کامل ندیدم فیلم سینمایی هاش جدا و اصلا به خود ناروتو مرتبط نیست
    انهایی که بر اساس سری اول است منظورم نیست منظورم قیلم های بر اساس سری دوم است.انی که شما گفتی مال سری اول است.

ویرایش :الان قسمت 56 برای من تازه امد برم بگیرم تا فردا شاید بتونم خلاصه اش و موضوع های جالبش را بگم
    Last edited by zed2; 27-04-2008 at 17:50.

داره خودمونی میشه vahaab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ?? ????? ? ????

پيش فرض

دوستان بگم بدونید ساسوکه این همه وقت فکر می کرد ایتاچی دشمنشه در صورتی که اشتباه می کرد ایتاچی فقط می خواست ازش یک مرد کامل بسازه و همچنین از اون حفاظت کرد و بعد از مرگ عزیزمان ایتاچی کل تکنیک های ایتاچی به ساسوکه منتقل شد همچنین اون اتش سیاه که یکی از تکنیک های کلاس A که خود ایتاچی هکس کرده
    منظورت چیه یعنی میخوای بگی ایتاچی خانواده خودش رو قتل عام نکرده خوب پس کی کرده اصلا ایتاچی اون لحظه اونجا چیکار میکرده چرا از خانواده خودش دفاع نکرد من که به کلی گیج شدم
    راستی اگه ممکنه چندتا سایت که بشه ازشون قسمتهای جدیده ناروتو رو دانلود کرد معرفی کنید البته با زیرنویس اینگلیسی
    آخه از سایت هائی که خودم ازشون دانلود میکنم چندان راضی نیستم
    Last edited by vahaab; 27-04-2008 at 20:43.

در آغاز فعالیت darkwater's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ببخشید کسی می دونه پشت لباس پدر ناروتو چی نوشته

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

منظورت چیه یعنی میخوای بگی ایتاچی خانواده خودش رو قتل عام نکرده خوب پس کی کرده اصلا ایتاچی اون لحظه اونجا چیکار میکرده چرا از خانواده خودش دفاع نکرد من که به کلی گیج شدم
    راستی اگه ممکنه چندتا سایت که بشه ازشون قسمتهای جدیده ناروتو رو دانلود کرد معرفی کنید البته با زیرنویس اینگلیسی
    نه اصلا موضوع این نیست بابا مسئله این هستش که ایتاچی برای این ساسوکه رو نکشت که می خواست ازش محافظت کنه و اونو تشویق به اموختن هرچه بیشتر تکنیک ها بکنه حالا اون مانگا رو سعی می کنم فارسی کنم براتون بزارم

انهایی که بر اساس سری اول است منظورم نیست منظورم قیلم های بر اساس سری دوم است.انی که شما گفتی مال سری اول است.

ویرایش :الان قسمت 56 برای من تازه امد برم بگیرم تا فردا شاید بتونم خلاصه اش و موضوع های جالبش را بگم
    والا خودتون فهمیدید چی گفتید من که نفهمیدم

ببخشید کسی می دونه پشت لباس پدر ناروتو چی نوشته
    والا ژاپینی بلد نیستم اما فکر کنم یا زده هوکاگه یا کونوها یا توی همین مایه ها شایدم اسمشو زده حالا چی کار دارید سوال کنکور امساله ؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!! !!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تورنتی می خوای .معمولی می خوای؟تو پست های قبل کلی گفتن.به من بگو از کدوم استفاده می کنی برات تکراری نفرستم.

نه اصلا موضوع این نیست بابا مسئله این هستش که ایتاچی برای این ساسوکه رو نکشت که می خواست ازش محافظت کنه و اونو تشویق به اموختن هرچه بیشتر تکنیک ها بکنه حالا اون مانگا رو سعی می کنم فارسی کنم براتون بزارم

والا خودتون فهمیدید چی گفتید من که نفهمیدم

بابا مگه از ناروتو 3 تا فیلم نساختن
    حالا من می گم بر اساس شیپون ( که همشون بزرگتر شدن) یک فیلم ساختن.فهمیدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •