dvd چند تا از اشناهامون چند تا مشکل عجیب داشت مثلا cd رو رایت نمیکرد یا از این گیرا میداد
یه چیزی میخوام که حسابی برام کار کنه و از این مشکلا نداشته باشه
به اصطلاح خر کار باشه
کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
قیمتش رو هم بفرمایین
ممنون
dvd چند تا از اشناهامون چند تا مشکل عجیب داشت مثلا cd رو رایت نمیکرد یا از این گیرا میداد
یه چیزی میخوام که حسابی برام کار کنه و از این مشکلا نداشته باشه
به اصطلاح خر کار باشه
کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
قیمتش رو هم بفرمایین
ممنون
این مدل پایونیر چطوره ؟ : 215
دی وی دی رام رو میگم
راستی پایونیر به پای لایتون یا ایسوس میرسه تو دی وی دی رام
اصلا آقا من یه دی وی دی رام قوی بخوام که هر دیسکی رو براحتی باز کنه چی پیشنهاد میدین ؟
دوستمون تو چند تا پست قبل گفت Pioneer A15FX
اگه بهتر ميخواي پلكستور ولا غير![]()
![]()
با سلام خدمت دوستان
من ميخواستم 2 درايور بگيري يكي دي وي دي رايتر و ديگري دي وي دي رام ولي توصيه شد كه هر دو رايتر باشه چون رايتر اپتيكش قوي تره ميخواستم يكي و پايونير و ديگري رو hp 1040 كه لايت اسكريپت داره به نظرتون اچ پي برند خوبي هست يا مدل ديگري بگيرم و اينكه گارانتي اچ پي كدام شركت هست ؟
![]()
اينكه ميگيد توصيه شده رو من الان ميشنوم!!!
Hp هم خوبه. به هر حال شما تقريباد20 تومن بيشتر داريد هزينه ميكنيد. من بودم به رام ميگرفتم يه رايتر هر دو رو هم پايونير.
سلام بر همه دوستان عزیز
من می خوام یه دی وی دی رایتر حدود 40 تومن (زیر 40 تومن) بخرم.
1- فاکتور اول من خر کار بودنه . یعنی می خوام پشت سر هم رایت کنه و دی وی دی رو نسوزونه. البته در حد خونگی باهاش کار می کنم یعنی خیلی زیاد رایت نمی کنم.
2- می خوام که بتونه واسم روی دی وی دی های دو لایه هم (8.5گیگ)رایت کنه.
3- از لایت اسکریپب هم پشتیبانی کنه
4-ide باشه آخه سیستم من ساتا ساپورت نمی کنه
5-سرعت رایتش 16x به بالا باشه
{مسئله نسوزوندن دی وی دی خیلی برام مهمه و حاضرم در ازائ اون قید بقیه فاکتور ها رو بزنم}
از دوستانی که دی وی دی رایتر اصل دارن و حرفه ای تر هستن خواهش می کنم اگه راه حلی واسه تشخیص تقلبی ها از اصلی ها بلدن (هرگونه اطلاعاتی را به جان خریداریم) بگن ما هم استفاده کنیم.
خواهشن اگه مدلی رو پیشنهاد دادین اسم کامل و مشخصات کاملشو بگین اگه آدرس صفحه خاصی رو هم که به اون پیشنهادتون مربوط می شه دارین بدین ممنون می شم
من با جستجویی که کردم فکر می کنم در حال حاضر (این نکته مهمه چون در برخی دوره های خاص تقلبی های یه مارک خاص زیاد می شه)plaxtor و pioneer برترین مارک های بازار (البته گرونتر هم هستن) باشن - که هیچ
ولی فکر می کنم بین مارک های زیر باید یکی رو انتخاب کنم:
1-sony - 5 asus - 4 lg - 3 lite-on - 2 teac
7-hp - 10 suzuki -9 gigabyte -8 samsong
من یه بار دی وی دی رایتر گیگابایت از یکی از رفیقام قرض کردم (البته اسم دقیقشو یادم نمی یاد)از 30 تا دی وی دی من 7 تا رو سوزوند مارک دیسک دی وی دی هم Docter Data بود که مارک نسبتا خوبیه (البته من اون موقع رو سیستمم آنتی ویروس داشتم که شاید اون هم موثر بود و روی دی وی دی فایل های ریز و به تعداد بالا رایت می کردم که شاید این هم تاثیر گذار بود- یکی از دوستام هم رو سیستمش سونی داشت موقع رایت کردن اگه موس کامپیوتر رو هم تکون می دادیم دی وی دی رو می سوزوند(البته یه مقدار سیستمش ضعیف بود)
در حالی که تو چندتا سایت ایرونی دیدم که ازش خیلی تعریف می کردن.
در این ضمینه هم اگه چیزی واسه گفتن داشته باشین ممنون می شم.
یه چیز دیگه: ال جی رو چون مادایران توزیع می کنه و نمایندگی رسمی داره و ساخت کره ..چیز بدی نیست
به هر حال خواهشن در مورد پیشنهاد احتمالی تون دقیقتر توضیح بدین
ممنون.
Last edited by jodaltonpir; 21-05-2008 at 22:19.
اگر واقعا خیلی از درایوت میخوای کار بکشی حتما باید همون پلکستور یا اگه بودجت نرسید پایونیر بگیری. البته پایونیر مدل های خیلی حرفه ای با قیمت های بالای 150000 تومان هم داره که من تا حالا در ایران ندیدم.
وقتی که باهاشون ویندوز نصب کنی می بینی که پایونیر سرتره. به نظر من مدل 228D رو بگیر که ساتا هم هست. البته رام پلکستور هم هست که خیلی بهتره.
این مدلی که گفتی چقدر بافر داره؟
دوست من این اشتباه را نکن. سرعت خواندن DVD RW خیلی کمتر ار رام هست و موقع استفاده اذیت میکنه. بهتره رایتر و رام پایونیر بگیری.
pioneer A15FX
Pioneer 228D
اولی رایتر و دومی رام میباشد.
شما هم خدا رو میخوای و هم خرما! نمیشه که هم خیلی خوب باشه و هم زیر 40. با یکی دو تومن بیشتر میتونی پایونیر بگیری! گارانتیش هم حتما سریر یا درخشان و یا بردپرداز باشه.(به ترتیب اولویت نوشتم)
برای نسوختن دی وی دی چندین علت وجود داره و تنها به رایتر بستگی نداره.
ازبین اون 10 گزینه ای که گفتید من teac و samsung(همین مدلی که actors جان فرمودن) را توصیه میکنم.
علت سوختن dvd های شما ممکنه بخاطر جنس نامرغوب dvd هاتون هم باشه چون مارک dr data یکی از بدترین مارکهای موجود هست.
dvd rw سونی اصلا ارزش فکر کردن نداره ولی ال جی جزو بهترین هاست. البته درجه یکش.
Last edited by ganje nahofte; 21-05-2008 at 23:32.
نظرتون راجع به درایوهای Optiarc چیه ؟؟
مثلا در مورد مدل های Optiarc DVDRW AD7203S یا Optiarc DVDRW AD7200 SATA نظرتون چیه ؟؟
من تا حالا باهاشون کار نکردم. اصلا توی بازار ندیدم(مشهد).
اگه میشه یکم اطلاعات بیشتر بده ما هم با این مارک آشنا بشیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)