تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 97 اولاول ... 24248495051525354555662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 968

نام تاپيک: FIFA Manager 08

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

همون رمزهایی که بچه ها تو چند صفحه قبل گفتن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دقیقا فکر کنم یک ( - ) باید یک جایی اضافه می کردی یادم نیست کجا ولی بگرد پیدا می کنی

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

14

خوب اینم عکسا.
    10 عکس اول برای ورود به بازی.از این به بعد هر کی بخواد همینو میدیم بهش
    البته کاملا در سطح آماتور هست و به کار حرفه ایا نمیاد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عکسای 11 و 12 هم قبلا بچه ها براشون توضیح داده بودن.منم با ذکر اسمشون توضیحات رو در 2 تا فایل تکست گذاشتم.
    بعضی چیزای تابلو هم نزاشتم و یا تنظیمات مخصوص لیگها(بخش قرعه کشی جام حذفی و تیم رزرو و اینا...)
    تو فروم کسی نیست رمز این فایلو بلد باشه یا اصلا کسی این فایلو دانلود نکرده Amoozesh.rar

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این بازی آدمو میخ میکنه

هر کسی این بازی را انجام نده جلو هست تو زندگی ، چون آدمو میخ میکنه و اینقدر باید بازی کنی و هیچوقت هم سیر نمیشی چون تمام نمیشه ...

من الان 5 ماه هست که این باری با وجودیکه 2008 هست را بازی نمیکنم ولی طبق ساعتی که خودش گرفته من 32 روز کامل پشت این بازی بودم ... حالا ورژنهای قبلی هم به کنار .... به هرحال اگر میخواهید از زندگی عقب نیفتید این بازی را نخرید و نصب نکنید اگر کردید که دیگه معتاد شدید ... ( جدأ آدمو معتاد میکنه ) ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اگه باشگاه رو بخریم بعد اگه نتایج ضعیف بگیریم آیا باز هم ممکنه اخراج بشیم؟ و اگه باشگاه داشته باشیم

میتونیم بریم تو تیم دیگه ای مربیگری کنیم؟(
    آیا باید باشگاه رو بفروشیم بعد بریم یه تیم دیگه)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

این بازی آدمو میخ میکنه

هر کسی این بازی را انجام نده جلو هست تو زندگی ، چون آدمو میخ میکنه و اینقدر باید بازی کنی و هیچوقت هم سیر نمیشی چون تمام نمیشه ...

من الان 5 ماه هست که این باری با وجودیکه 2008 هست را بازی نمیکنم ولی طبق ساعتی که خودش گرفته من 32 روز کامل پشت این بازی بودم ... حالا ورژنهای قبلی هم به کنار .... به هرحال اگر میخواهید از زندگی عقب نیفتید این بازی را نخرید و نصب نکنید اگر کردید که دیگه معتاد شدید ... ( جدأ آدمو معتاد میکنه ) ....
    موافقم ...
    من 2007 ش رو که خیلی بازی کردم .. ولی در مورد این ورزن چون می دونستم سعی کردم بازی نکنم ...
    ولی دوباره دارم بازی می کنم....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جناب L.T فکر نکنم اگر باشگاه را بخرید دیگه اخراج بشید ... البته من خودم نتایج ضعیفی را نگرفتم که دقیق بدونم .. اما طبق قاعده نباید اخراج بشید ...

vahid جان کم کم به فکر یک مرکز ترک اعتیاد باش .... حالا که بازی کردی مگر دیگه میشه ازش به این راحتی دل کند ؟ چه سالی هستید و با چه تیمی کار میکنید ؟

یادش به خیر حدود 4-5 سال پیش بود که یه ورژنی بود ، در اون ورژن علی دایی سرمربی لیدز شد .. عجب تیمی ساخته بود ... بدون اینکه کمکی بهش برسه .. یه غولی شده بود .... حالا شده سرمربی ایران اما اون غوله تبدیل به .... شده ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام من خیلی وقته که از منجر استفاده می کنم ولی تازه با این تاپیک آشنا شدم می خواستم ببینم تیم ب رو تو لیگ اسپانیا چه جوری می شه را انداخت من الان مربی بارسلونا هستم ولی تیم رزروم یا همون ب تو لیگ پایین تر شرکت نمی کنه یعنی کلا هیچ بازیی نداره ممنون میشم اگه کسی می دونه راهنمایم کنه.
    آقا کسی نبود جواب سوال من رو بدونه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

من نیو کاسل ....
    سال دوم ...
    ولی تازه شروع کردم ها ....
    هر چی بازیکن اینده دار هم بود خریدم

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

13

این بازی آدمو میخ میکنه

من روزی 25 ساعت بازی می کنم از کارو و زندکی کونکور همه چیز افتادم عقب یکی درمانه شو بلده کمک کونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •