نوشته شده توسط
kopol_420
می شه توضیح بدین روشو واسم
سلام
بدین صورت عمل کنید.
وارد رجیستری شوید و این مسیر را باز کنید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متغیر AutoRun را به یک تغییر دهید.
سلام
تا حالا کسی با Xp اورجینال کار کردین
تفاوتی با هم دارن ؟؟
کیفیتش فرق می کنه ؟؟ سرعتش ؟؟؟
سلام
ویندوز های روی لپ تاپ ها اورجینالند.از نظر سرعت تفاوتی نیست شما اگه مد نظذتون سرعت هست ویندوزی که در همین تایپیک معرفی کردم استفاده کنید و معنی سرعت را واقعا درک کنید..gif)
سلام
چند وقته یه مصیبتی افتاده به جون ویندوزم اسم این مصیبت چیزی است به نام genuine advantage too ....
چه جوری می تونم از شرش خلاص شم یا پاکش کنم .اشتباه کردم ویندوزمو اپدیت کردم به این بد بختی دچار شدم ...
چند بار ویندوزمو کرک کردم ..ولی همین که به اینترنت وصل میشم دوباره لعنتی میاد....
سلام .gif)
بدین طریق عمل کنید.
وارد این مسیـــــر بشوید.
کد:
,
کد:
فایلی به نام Wga Tray.exe را حذف کنین.
وارد رجیستری شوید در مسیر:
کد:
wgLogon را حذف کنید.
سلام
من هر برنامه ای رو میخوام تو ویندوز xp SP 3 بریزم ارور زیر رو میده . البته این ویندوز رو جدید ریختم تو قبلیه اینجوری نبود . حال و حوصله ی ویندوز ریختن هم ندارم :
نوع سازگاریش رو بکنین وین 2000 و تست کنین.
مرسي از دوستان بابت پاسخشون
من فقط ميخوام بدونم چجوري موقع نصب ايكس پي ميشه يه درايو مثلا درايو سي رو فرمت كرد
مشكلم اينه نه چيز ديگه
سلام!.gif)
منظورتون از طریق بوت است؟ گفتم بهتون بعد از تشخیص وین و زدن اینتر روی پارتیشن سی برین و سپس D را از کیبرد بزنین جهت تایید L پارتیشن فرمت می شود . اکنون شما قادر به ساختن پارتیشن جدیدی هستین
----------
فايده نداره....... با حالت "سيف مد" مياد بالا.. اما حالت نرمال ري استارت ميشه...
از خير اون ويندوز گذشتم فوراً بعدش ويندوز ديگه اي نصب كردم... اما تنظيمات فايرفاكس اون ويندوزي كه خراب شده رو چطوري مي تونم انتقال بدم به اين يكي ويندوز
منظورتون رو از تنظیمات متوجه نشدم چه تنظیماتی درمورد مرورگر تالار مرگرها و مرورگر اف اف هست اونجا ادامه بدین.
سلام
من وقتی می خواهم ویندوز double up xp نصب کنم بااین پیغام مواجه می شم .مشکل ازکجاست ؟
the file sbp2port.sys is corrupted.press any key to continue.
وقتی یک کلید میزنم سیستم ریستارت می شه .
مشکل مربوط می شود به مخدوش شدن یا سالم نبودن فایل NTLDR.
-----------------
دوستان خواهشا سطح آشنایی رو هم بنویسین تا اگر مبتدی بود من کامل توضیح بدهم ممنون می شم رعایت منم بکنین .gif)
------