سلام
بيخيال! حالا ديگه
خيلي باحاله كه توي ايران برگزار مي شه
نمي دونيد كدوم شهره؟
المپياد جهاني شيمي 2009 كه توي كمبريج انگلستان هستش
اگه بريم كه خيلي فاز مي ده
باي![]()
سلام
بيخيال! حالا ديگه
خيلي باحاله كه توي ايران برگزار مي شه
نمي دونيد كدوم شهره؟
المپياد جهاني شيمي 2009 كه توي كمبريج انگلستان هستش
اگه بريم كه خيلي فاز مي ده
باي![]()
فکر کنم شمال کشور باشه.منم همین فکرو می کردم که عجب شانسی داریم ولی بهدش دیدم مثل فیزیک میشه همینجا خیلی بیشتر تحویلمون می گیرن.
البته خوب اگه آمریکا بود قضیه فرق میکرد اصلا برای چی می خوام تحویلم بگیرن![]()
سلام
اتفاقا" آمريكا مي خواد المپياد جهاني سال 2013 شيمي رو بگيره
بيچاره كساني كه به اون سال مي خورن
آمريكا راشون نمي ده
جهاني 2009 رياضي توي آلمان
جهاني 2009 فيزيك توي مكزيك
جهاني 2009 شيمي توي كمبريج
جهاني 2008 كامپيوتر توي مصر
جهاني 2008 شيمي هم توي بوداپست مجارستان برگزار مي شه
باي![]()
پس نتایج چی شد؟
کسی نفهمید کف کام چنده؟
سلام.علیرضا تو سایت خلینا عضو هستی Id تو تو سایتش چیه؟مال من همین پوزیترونه
سلام
بابا پدرمون رو درآوردن تا اين نتايج رو بدن! پس چي شد ديگه؟
آيدي من هم alireza_sadeghsalehi هستش
البته زياد فعاليت نمي كنم
ببينم! اونجا هم غَدَر هست؟
چند نفر شاخ هستند؟
باي
اطلاعیه شماره 1 باشگاه دانش پژوهان بسیج:
همه چیز درباره هجدهمین دوره آمادگی المپیاد علمی بسیج ۲۰اسفند۱۳۸۶ساعت ۲۶: ۱۵
سایت رزمندگان: هجدهمین دوره آمادگی المپیاد بسیج از 2 فروردین 1387 آغاز می گردد. باشگاه دانش پژوهان بسیج در نظر دارد... طبق روال سال های گذشته یک دوره آمادگی المپیاد ویژه نفرات ممتاز علمی بسیج که در مرحله اول المپیاد آموزش و پرورش پذیرفته شده اند برگزار کند.
این دوره آمادگی المپیاد در شش رشته المپیاد های ریاضی، فیزیک، شیمی، زیست، کامپیوتر و نجوم در دو گروه برادران و خواهران برگزار می گردد.
زمان ثبت نام 2 فروردین 1387 و شروع کلاس ها از صبح 3 فروردین 1387 است و تا عصر 5شنبه 8 فروردین 1387 ادامه خواهد داشت.
این دوره آمادگی المپیاد به صورت شبانه روزی بوده و از 21 جلسه کلاس آموزشی المپیاد و 2 آزمون تشریحی تشکیل شده است.
همچنین برنامه های فرهنگی و عقیدتی ویژه دانش پژوهان بسیجی در این دوره آمادگی در نظر گرفته شده است.
تعیین نفرات شرکت کننده در هجدهمین دوره آمادگی المپیاد بسیج پس از اعلام نتایج مرحله اول المپیاد آموزش و پرورش( که قرار است 15 تا 20 اسفند سال جاری اعلام گردد) توسط کمیته های علمی باشگاه دانش پژوهان بسیج و بر مبنای امتیاز دانش پژوهان بسیجی در دوازدهمین المپیاد علمی بسیج تعیین گردیده و با آنها تماس گرفته می شود.
سلام.علیرضا تو سایت خلینا 4 تا رتبه برتر بسیج هستن که قراره دوره هم بیان .من هم یه انجمن اونجا باز کردم درباره دوره بسیج .انجمن باحالی شده حتما یه سر بزن و یه چیزی بنویس
سلام
اون چهار تا هم شاخ هستن يا نه؟
يعني در حد طلا هستن يا نه؟
استادي داشتن؟
مال كدوم شهرا هستن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)