تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 114 اولاول ... 24248495051525354555662102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1132

نام تاپيک: {آموزش} نحوه ی اتصال Xbox 360 به مانیتور (پست اول حتما خوانده شـود)

داره خودمونی میشه hamidcr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من یه کابل hdmi دارم میخام وصلش کنم به مانیتور ایا تبدیلی وجود داره که hdmi رو به dvi تبدیل کنه؟

داره خودمونی میشه hatamir66's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    معلومه تو خونمون

پيش فرض

سلام
    من یه کابل hdmi دارم میخام وصلش کنم به مانیتور ایا تبدیلی وجود داره که hdmi رو به dvi تبدیل کنه؟
    بله اما باید بگردی یه کم کمیابه

3. این کاربر از hatamir66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام دوستان
    1- فرق کابل composite که 6تا فیش داره با این کابلهای 3فیشه که روی خود کنسول هست چیه؟...
    آیا میشه با همین (کابلهای 3فیشه + یه کابل HDMI) کنسول رو به مانیتور وصل کرد یا حتما باید 6 فیشه باشه؟!
    .
    2- اگه نتونستم کابل HDMI to DVI رو پیدا کنم مشکلی نداره که یه کابل HDMI جدا بخرم و بهش یه تبدیل hdmi to dvi بزنم؟
    یعنی از لحاظ کیفیت تفاوتی میکنن این دو؟

.
    3- با توجه به اینکه مانیتورم HD نیست و تا رزولوشن 1280 بیشتر ساپورت نمیکنه, آیا استفاده از VGA یا hdmi to dvi باز هم برام تفاوتی داره یا نه؟
    Last edited by underworld; 13-06-2010 at 14:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1987msb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض

سلام دوستان
    1- فرق کابل composite که 6تا فیش داره با این کابلهای 3فیشه که روی خود کنسول هست چیه؟...
    آیا میشه با همین (کابلهای 3فیشه + یه کابل HDMI) کنسول رو به مانیتور وصل کرد یا حتما باید 6 فیشه باشه؟!
    .
    2- اگه نتونستم کابل HDMI to DVI رو پیدا کنم مشکلی نداره که یه کابل HDMI جدا بخرم و بهش یه تبدیل hdmi to dvi بزنم؟
    یعنی از لحاظ کیفیت تفاوتی میکنن این دو؟

.
    3- با توجه به اینکه مانیتورم HD نیست و تا رزولوشن 1280 بیشتر ساپورت نمیکنه, آیا استفاده از VGA یا hdmi to dvi باز هم برام تفاوتی داره یا نه؟
    1. كابل هاي 3 فيشه حداكثر تا 720P تصوير مي گيرند ولي 6 فيشي ها حداكثر تا 1080i تصوير مي گيرن.
    2. آره ميشه، و شما از دو تا كابل قرمز و سفيد براي گرفتن صدا استفاده مي كنيد به اين ترتيب كه به پشت اسپيكر وصل اش مي كنيد.
    شما تصوير رو از كابل HDMI مي گيريد كه 1080P هست.
    3.فكر نكنم، ولي اگه VGA بگيريد، مي تونيد هم صدا و هم تصوير داشته باشيد، ولي اگه از HDMI to DVI استفاده كنيد بايد براي صدا يا كابل VGA بگيريد يا از كابل 3 فيشي خود كنسول استفاده كنيد، پس اگه مانيتورتان خروجي DVI داره بهتره كابل HDMI to DVI‌بگيري و براي صدا از كابل 3 فيشي خود كنسول استفاده كني.

6. این کاربر از 1987msb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان. من یه کابل تبدیل گرفتم برای ایکس باکس. بعد موقعی که وصلش می کنم به مانیتور تصویر نقطه نقطه نشون داده می شه. حتی داشبوردش!!! انگار نویز داشته باشه!!! به نظرتون مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------

کابل vga هستش و یه جفت فیش صدا هم کنارش داره!!
    چی شد اقا مشکلت حل شذ ؟تونستی کاری بکنب ؟این مشکل حسابی روان منو پریش کرده !!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام
    با توجه به اینکه کنسول با استفاده از کابل Hdmi to Dvi تا حداکثر 1080 پیکسل بیشتر نمیده , من از یه مانیتور LCD معمولی که تا 1280 هم ساپورت میکنه استفاده کنم در این حالت فرقش چیه با یه مانیتور Full HD ؟
    یعنی وقتی روی مانیتور Full HD هم با همون رزولوشن نشون میده چه فرقی میکنه با LCD معمولی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    با توجه به اینکه کنسول با استفاده از کابل Hdmi to Dvi تا حداکثر 1080 پیکسل بیشتر نمیده , من از یه مانیتور LCD معمولی که تا 1280 هم ساپورت میکنه استفاده کنم در این حالت فرقش چیه با یه مانیتور Full HD ؟
    یعنی وقتی روی مانیتور Full HD هم با همون رزولوشن نشون میده چه فرقی میکنه با LCD معمولی؟
    عزیز کی گفته مانیتور Full hd با LCD معمولی رزیولیشنشون یکیه ؟ خودت که میگی Full hd تا 1080p میده اما ال سی دی های معمولی نه کابل HDMI برای انتقال تصویر HD هست فرقشم با DVI اینه که تصویر و صدارو با هم انتقال میده

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

please delete this post for me
    thanx
    Last edited by underworld; 15-06-2010 at 10:44.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شما اشتباه متوجه شدی....دوباره بخون پستم رو
    من نگفتم که مانیتور LCD با HD فرقی نمیکنن....بلکه میدونم که اچ دی میتونه رزولوشن بالاتری رو ساپورت کنه
    من کی گفتم که مانیتور LCD معمولی نمیتونه تا 1080 ساپورت کنه؟!!!

سوال من این بود که وقتی مانیتور LCD معمولی که تا1280 هم ساپورت میکنه و در نتیجه میتونه 1080 هم نشون بده فرقش با مانیتور hd چیه وقتی هردو دارن با یک رزولوشن تصویر میدن؟
    برای رزولوشنهای بالاتر خودم میدونم که اچ دی بهتره اما مسئله اینه که خود کنسول بیشتر از 1080 رزولوشن نمیده و این رزولوشن رو که هردوشون ساپورت میکنن
    و مانیتور HD زمانی میتونه رزولوشن بالاتری نشون بده که دستگاهتون هم بتونه رزولوشن بالاتری به مانیتور بده
    پس فرق تصویر 1080 پیکسل توی LCD و LCD hd چه اندازست؟
    شما تو کدوم LCD که HD نیست میتونی 1080 P بگیری دوست من ؟ اصلا اگه LCD معمولی 1080 p رو ساپورت میکرد چرای اومدن LCD HD ساختن !!! شما با کنسول با یه مونیتور که HD نباشه عمرا بتونی 1080 P بگیری

12. این کاربر از hamhami_333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

شما تو کدوم LCD که HD نیست میتونی 1080 P بگیری دوست من ؟ اصلا اگه LCD معمولی 1080 p رو ساپورت میکرد چرای اومدن LCD HD ساختن !!! شما با کنسول با یه مونیتور که HD نباشه عمرا بتونی 1080 P بگیری
    متوجه شدم
    چون من فکر کردم شما دارین رقم اول رو 1080 اعلام میکنین
    چون منظور من این بود که مانیتور معمولی میتونه 1280 در 1024 هم بده که فکر کردم حتما میتونه 1080 هم بده

منتها شما منظورتون 1920 در 1080 بود که من تازه متوجه این قضیه شدم
    اگه همون اول بجای 1080 میگفتین 1920 دیگه سو تفاهم برام پیش نمیومد
    بهرحال ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •