سلام
من یه کابل hdmi دارم میخام وصلش کنم به مانیتور ایا تبدیلی وجود داره که hdmi رو به dvi تبدیل کنه؟
سلام
من یه کابل hdmi دارم میخام وصلش کنم به مانیتور ایا تبدیلی وجود داره که hdmi رو به dvi تبدیل کنه؟
بله اما باید بگردی یه کم کمیابه
سلام دوستان
1- فرق کابل composite که 6تا فیش داره با این کابلهای 3فیشه که روی خود کنسول هست چیه؟...
آیا میشه با همین (کابلهای 3فیشه + یه کابل HDMI) کنسول رو به مانیتور وصل کرد یا حتما باید 6 فیشه باشه؟!
.
2- اگه نتونستم کابل HDMI to DVI رو پیدا کنم مشکلی نداره که یه کابل HDMI جدا بخرم و بهش یه تبدیل hdmi to dvi بزنم؟
یعنی از لحاظ کیفیت تفاوتی میکنن این دو؟
.
3- با توجه به اینکه مانیتورم HD نیست و تا رزولوشن 1280 بیشتر ساپورت نمیکنه, آیا استفاده از VGA یا hdmi to dvi باز هم برام تفاوتی داره یا نه؟
Last edited by underworld; 13-06-2010 at 14:11.
1. كابل هاي 3 فيشه حداكثر تا 720P تصوير مي گيرند ولي 6 فيشي ها حداكثر تا 1080i تصوير مي گيرن.
2. آره ميشه، و شما از دو تا كابل قرمز و سفيد براي گرفتن صدا استفاده مي كنيد به اين ترتيب كه به پشت اسپيكر وصل اش مي كنيد.
شما تصوير رو از كابل HDMI مي گيريد كه 1080P هست.
3.فكر نكنم، ولي اگه VGA بگيريد، مي تونيد هم صدا و هم تصوير داشته باشيد، ولي اگه از HDMI to DVI استفاده كنيد بايد براي صدا يا كابل VGA بگيريد يا از كابل 3 فيشي خود كنسول استفاده كنيد، پس اگه مانيتورتان خروجي DVI داره بهتره كابل HDMI to DVIبگيري و براي صدا از كابل 3 فيشي خود كنسول استفاده كني.
چی شد اقا مشکلت حل شذ ؟تونستی کاری بکنب ؟این مشکل حسابی روان منو پریش کرده !!!
سلام
با توجه به اینکه کنسول با استفاده از کابل Hdmi to Dvi تا حداکثر 1080 پیکسل بیشتر نمیده , من از یه مانیتور LCD معمولی که تا 1280 هم ساپورت میکنه استفاده کنم در این حالت فرقش چیه با یه مانیتور Full HD ؟
یعنی وقتی روی مانیتور Full HD هم با همون رزولوشن نشون میده چه فرقی میکنه با LCD معمولی؟
عزیز کی گفته مانیتور Full hd با LCD معمولی رزیولیشنشون یکیه ؟ خودت که میگی Full hd تا 1080p میده اما ال سی دی های معمولی نه کابل HDMI برای انتقال تصویر HD هست فرقشم با DVI اینه که تصویر و صدارو با هم انتقال میده![]()
please delete this post for me
thanx
Last edited by underworld; 15-06-2010 at 10:44.
شما تو کدوم LCD که HD نیست میتونی 1080 P بگیری دوست من ؟اصلا اگه LCD معمولی 1080 p رو ساپورت میکرد چرای اومدن LCD HD ساختن !!! شما با کنسول با یه مونیتور که HD نباشه عمرا بتونی 1080 P بگیری
![]()
متوجه شدم
چون من فکر کردم شما دارین رقم اول رو 1080 اعلام میکنین
چون منظور من این بود که مانیتور معمولی میتونه 1280 در 1024 هم بده که فکر کردم حتما میتونه 1080 هم بده
منتها شما منظورتون 1920 در 1080 بود که من تازه متوجه این قضیه شدم
اگه همون اول بجای 1080 میگفتین 1920 دیگه سو تفاهم برام پیش نمیومد
بهرحال ممنون![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)