یه چیز تازه...تو ریویو سایتنوشته که دوربینش مثل N73، شاتر مکانیکی داره که تو معمولیش نبود. 8 گیگ داران... تایید می کنین؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چیز تازه...تو ریویو سایتنوشته که دوربینش مثل N73، شاتر مکانیکی داره که تو معمولیش نبود. 8 گیگ داران... تایید می کنین؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله شاتر مکانیکیست.
من هم پس از مدتها نوکیا دار شدم
اولین گوشی نوکیا ی منه، با قیمت 640,000 تومن که دیروز خریدم
البته چون از قبل هماهنگ کرده بودم میخرم این قیمت داد وگرنه حسابی کشیده بالا چون درهم امارات رفته بالا
Last edited by hamed1987; 03-12-2007 at 19:41.
منم چند روز پیش خریدم ولی امروز صبح بدستم رسید و الان میخوام اپدیت کنمش به اخرین ورزن من 630.000 گرفتم منوی و کیبرد فارسی فقط میتونم بگم حرف نداره
سلام
من خیلی تحقیق کردم.به نظر من N95 8gb از هر نظر بهترینه.بعد از این گوشی؛ N82 قابل تامله که با توجه به 8 گیگابایت
حافظه فلش در n95 ، بازم n95 برندست.تنها اشکالی که تونستم به این گوشی یا بهتر بگم، کامپیوتر بگیرم نداشتن فلش زنونه! من الآن 6680 دارم و خیلی ازش راضی بودم و تا چند روز دیگه قطعا n95 8gb می خرم.
حافظه 8 گیگی در این گوشی از نوع فلشه که بر خلاف حافظه میکرودرایو در n91 اصلا سرعت رو کم نمی کنه. استفاده از ا
انیمیشن نیز برای اولین بار در سیمبین 9.2 در این گوشی خیلی ارتقا یافتست و رابط کاربری 3.1 خیلی امروزی و شیک شده.
وایرلس این گوشی از سایر گوشی ها قوی تره (این رو خودم تست کردم) و برد بیشتری داره. بعد از iPhone بهترین مرورگر وب رو داره که تمام امکانات IE توش هست.
نگران کاور لنز دوربین هم نباشید چون نوکیا کارش درست تر از این حرفاست و لنز ضد خش و ضد مه و غبار carl zies رو بکار برده.
دوربین این گوشی دارای سیستم نویز گیره که تو مدل معمولی هم بوده.
این گوشی بالاترین رم رو بین گوشی های سیمبین در اختیار داره و همونطور که دوستان گفتن 95 مگابایت خالی داره.که بهترین کار برای بهبود قابلیت multi tasking بوده.
از دیگر زیبایی های این گوشی؛ فلزی شدن دور لنز دوربین و حک شدن مارک کارل زایس روی فولاده که جلوه خاصی به نمای پشت گوشی داده.
نظر شخصیه من اینه که فقط وقتی یه گوشی تاچ اسکرین می تونه با یه سری 60 نوکیا رقابت کنه که مثل آیفون قابلیت مولتی تاچ داشته باشه وگرنه کار با گوشی هایی مثل p1 سخت تره. پس بازم n95 8gb برتری داره...
شاید بعضی ها مثل من دنبال یه گوشی خوب باشن.از اونجایی که تحقیق علمی و جامعی داشتم و با n95 معمولی هم که دوستم داره زیاد کار کردم، تقریبا همه چیز رو در مورد این غولهای نوکیا پیدا کردم.اگه سوالی داشتین شاید بتونم کمک کنم.البته به کاردرست های گل این تاپیک جسارت نشه ها! من تمام تاپیک رو دنبال می کردم و این اولین پست من تو این تاپیکه...
قیمتش در مشهد ،دیروز : 640000 تومان و n95 معمولی 535000 تومان بدون گارانتی
Last edited by Mojtaba N87; 03-12-2007 at 23:15.
در ضمن، این گوشی هیچ رقیبی نداره ، و اگه p1 و k850 سونی اریکسون رو با هم ادغام کنیم، بازم از نبود سیستم gps بازنده می شن. فلش مدل 8 گیگ در مقایسه با مدل معمولی قویتر شده، به دلیل ساختار حلقوی لنز فلش که دوستانی که با فیزیک آشنایی دارن می دونن این نوع شیشه ها نور رو متمرکز تر می کنه...
شاتر دوربین در n95 معمولی هم مکانیکیه...
هر چند که قبلا بحث شده
ولی اولا ساختار دوربین ان82 ارتقا یافته ان95 8گیگ هستش وکیفیت بهتری داره واسه مثال میتونم بگم که این گوشی
فلاش زنون داره و محافظ دوربین
و ماتریس های ایجاد تصویر ومیزان حساسیت یا ایزو اسپید
کاملا بالا رفته
که کاملا محسوسه در عکس و فیلمبرداری نسبت به ان95
نکته بعدی در مورد سی پی یو قویتره این مدله
که در اصل دارای 2 تا پردازنده اس و کلیه ی رقیبان از جمله ایفون رو سر جاشون نشونده !!
و حالت چرخش اتوماتیک صفحه
که هیچ کدام از این ها رو ان95 8 گیگ نداره
ان82 الان شاخ گوشی های نوکیاست
قیمت ها بزودی میاد پایین چون
گوشی دابلیو960 از حالت کامینگ سون تو سایت سونی اریکسون در اومده
ضمنا اون فروشنده ارزون خریده که به شما ارزون میده
از جیبش که واسه تون مایه نمیزاره بیاد زیره قیمت خرید بده !!
لطفا در مورد چیزی که اطلاع درستی ندارین پست ندین
پی1 جی پی اس داره
فقط در پی1 بصورت اکسترنال هست
دران95 اینترنال
مرسی دوست عزیز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)