تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 357 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 3564

نام تاپيک: کلوپ N95 8gb

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه چیز تازه...تو ریویو سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نوشته که دوربینش مثل N73، شاتر مکانیکی داره که تو معمولیش نبود. 8 گیگ داران... تایید می کنین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه چیز تازه...تو ریویو سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نوشته که دوربینش مثل N73، شاتر مکانیکی داره که تو معمولیش نبود. 8 گیگ داران... تایید می کنین؟
    بله شاتر مکانیکیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

من هم پس از مدتها نوکیا دار شدم
    اولین گوشی نوکیا ی منه، با قیمت 640,000 تومن که دیروز خریدم
    البته چون از قبل هماهنگ کرده بودم میخرم این قیمت داد وگرنه حسابی کشیده بالا چون درهم امارات رفته بالا
    Last edited by hamed1987; 03-12-2007 at 19:41.

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارکه! چند نفر از این تاپیک خریدن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

منم چند روز پیش خریدم ولی امروز صبح بدستم رسید و الان میخوام اپدیت کنمش به اخرین ورزن من 630.000 گرفتم منوی و کیبرد فارسی فقط میتونم بگم حرف نداره

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

سلام
    من خیلی تحقیق کردم.به نظر من N95 8gb از هر نظر بهترینه.بعد از این گوشی؛ N82 قابل تامله که با توجه به 8 گیگابایت

حافظه فلش در n95 ، بازم n95 برندست.تنها اشکالی که تونستم به این گوشی یا بهتر بگم، کامپیوتر بگیرم نداشتن فلش زنونه! من الآن 6680 دارم و خیلی ازش راضی بودم و تا چند روز دیگه قطعا n95 8gb می خرم.

حافظه 8 گیگی در این گوشی از نوع فلشه که بر خلاف حافظه میکرودرایو در n91 اصلا سرعت رو کم نمی کنه. استفاده از ا
    انیمیشن نیز برای اولین بار در سیمبین 9.2 در این گوشی خیلی ارتقا یافتست و رابط کاربری 3.1 خیلی امروزی و شیک شده.

وایرلس این گوشی از سایر گوشی ها قوی تره (این رو خودم تست کردم) و برد بیشتری داره. بعد از iPhone بهترین مرورگر وب رو داره که تمام امکانات IE توش هست.

نگران کاور لنز دوربین هم نباشید چون نوکیا کارش درست تر از این حرفاست و لنز ضد خش و ضد مه و غبار carl zies رو بکار برده.

دوربین این گوشی دارای سیستم نویز گیره که تو مدل معمولی هم بوده.
    این گوشی بالاترین رم رو بین گوشی های سیمبین در اختیار داره و همونطور که دوستان گفتن 95 مگابایت خالی داره.که بهترین کار برای بهبود قابلیت multi tasking بوده.

از دیگر زیبایی های این گوشی؛ فلزی شدن دور لنز دوربین و حک شدن مارک کارل زایس روی فولاده که جلوه خاصی به نمای پشت گوشی داده.

نظر شخصیه من اینه که فقط وقتی یه گوشی تاچ اسکرین می تونه با یه سری 60 نوکیا رقابت کنه که مثل آیفون قابلیت مولتی تاچ داشته باشه وگرنه کار با گوشی هایی مثل p1 سخت تره. پس بازم n95 8gb برتری داره...

شاید بعضی ها مثل من دنبال یه گوشی خوب باشن.از اونجایی که تحقیق علمی و جامعی داشتم و با n95 معمولی هم که دوستم داره زیاد کار کردم، تقریبا همه چیز رو در مورد این غولهای نوکیا پیدا کردم.اگه سوالی داشتین شاید بتونم کمک کنم.البته به کاردرست های گل این تاپیک جسارت نشه ها! من تمام تاپیک رو دنبال می کردم و این اولین پست من تو این تاپیکه...
    قیمتش در مشهد ،دیروز : 640000 تومان و n95 معمولی 535000 تومان بدون گارانتی
    Last edited by Mojtaba N87; 03-12-2007 at 23:15.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

در ضمن، این گوشی هیچ رقیبی نداره ، و اگه p1 و k850 سونی اریکسون رو با هم ادغام کنیم، بازم از نبود سیستم gps بازنده می شن. فلش مدل 8 گیگ در مقایسه با مدل معمولی قویتر شده، به دلیل ساختار حلقوی لنز فلش که دوستانی که با فیزیک آشنایی دارن می دونن این نوع شیشه ها نور رو متمرکز تر می کنه...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

شاتر دوربین در n95 معمولی هم مکانیکیه...

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام
    من خیلی تحقیق کردم.به نظر من N95 8gb از هر نظر بهترینه.بعد از این گوشی؛ N82 قابل تامله که با توجه به 8 گیگابایت

حافظه فلش در n95 ، بازم n95 برندست.تنها اشکالی که تونستم به این گوشی یا بهتر بگم، کامپیوتر بگیرم نداشتن فلش زنونه! من الآن 6680 دارم و خیلی ازش راضی بودم و تا چند روز دیگه قطعا n95 8gb می خرم.

حافظه 8 گیگی در این گوشی از نوع فلشه که بر خلاف حافظه میکرودرایو در n91 اصلا سرعت رو کم نمی کنه. استفاده از ا
    انیمیشن نیز برای اولین بار در سیمبین 9.2 در این گوشی خیلی ارتقا یافتست و رابط کاربری 3.1 خیلی امروزی و شیک شده.

وایرلس این گوشی از سایر گوشی ها قوی تره (این رو خودم تست کردم) و برد بیشتری داره. بعد از iPhone بهترین مرورگر وب رو داره که تمام امکانات IE توش هست.

نگران کاور لنز دوربین هم نباشید چون نوکیا کارش درست تر از این حرفاست و لنز ضد خش و ضد مه و غبار carl zies رو بکار برده.

دوربین این گوشی دارای سیستم نویز گیره که تو مدل معمولی هم بوده.
    این گوشی بالاترین رم رو بین گوشی های سیمبین در اختیار داره و همونطور که دوستان گفتن 95 مگابایت خالی داره.که بهترین کار برای بهبود قابلیت multi tasking بوده.

از دیگر زیبایی های این گوشی؛ فلزی شدن دور لنز دوربین و حک شدن مارک کارل زایس روی فولاده که جلوه خاصی به نمای پشت گوشی داده.

نظر شخصیه من اینه که فقط وقتی یه گوشی تاچ اسکرین می تونه با یه سری 60 نوکیا رقابت کنه که مثل آیفون قابلیت مولتی تاچ داشته باشه وگرنه کار با گوشی هایی مثل p1 سخت تره. پس بازم n95 8gb برتری داره...

شاید بعضی ها مثل من دنبال یه گوشی خوب باشن.از اونجایی که تحقیق علمی و جامعی داشتم و با n95 معمولی هم که دوستم داره زیاد کار کردم، تقریبا همه چیز رو در مورد این غولهای نوکیا پیدا کردم.اگه سوالی داشتین شاید بتونم کمک کنم.البته به کاردرست های گل این تاپیک جسارت نشه ها! من تمام تاپیک رو دنبال می کردم و این اولین پست من تو این تاپیکه...
    قیمتش در مشهد ،دیروز : 640000 تومان و n95 معمولی 535000 تومان بدون گارانتی
    هر چند که قبلا بحث شده
    ولی اولا ساختار دوربین ان82 ارتقا یافته ان95 8گیگ هستش وکیفیت بهتری داره واسه مثال میتونم بگم که این گوشی
    فلاش زنون داره و محافظ دوربین
    و ماتریس های ایجاد تصویر ومیزان حساسیت یا ایزو اسپید
    کاملا بالا رفته
    که کاملا محسوسه در عکس و فیلمبرداری نسبت به ان95
    نکته بعدی در مورد سی پی یو قویتره این مدله
    که در اصل دارای 2 تا پردازنده اس و کلیه ی رقیبان از جمله ایفون رو سر جاشون نشونده !!
    و حالت چرخش اتوماتیک صفحه
    که هیچ کدام از این ها رو ان95 8 گیگ نداره

ان82 الان شاخ گوشی های نوکیاست

من هم پس از مدتها نوکیا دار شدم
    اولین گوشی نوکیا ی منه، با قیمت 640,000 تومن که دیروز خریدم
    البته چون از قبل هماهنگ کرده بودم میخرم این قیمت داد وگرنه حسابی کشیده بالا چون درهم امارات رفته بالا
    قیمت ها بزودی میاد پایین چون
    گوشی دابلیو960 از حالت کامینگ سون تو سایت سونی اریکسون در اومده
    ضمنا اون فروشنده ارزون خریده که به شما ارزون میده
    از جیبش که واسه تون مایه نمیزاره بیاد زیره قیمت خرید بده !!

در ضمن، این گوشی هیچ رقیبی نداره ، و اگه p1 و k850 سونی اریکسون رو با هم ادغام کنیم، بازم از نبود سیستم gps بازنده می شن. فلش مدل 8 گیگ در مقایسه با مدل معمولی قویتر شده، به دلیل ساختار حلقوی لنز فلش که دوستانی که با فیزیک آشنایی دارن می دونن این نوع شیشه ها نور رو متمرکز تر می کنه...

لطفا در مورد چیزی که اطلاع درستی ندارین پست ندین
    پی1 جی پی اس داره
    فقط در پی1 بصورت اکسترنال هست
    دران95 اینترنال

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

مبارکه! چند نفر از این تاپیک خریدن؟
    مرسی دوست عزیز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •