سلام دوست من
اره عزیزتو آكواستيك اورجينال صداي ايرفون بايد تا اخر باشه تا صدا كامل و واضح بشه
در حالي كه بعد از تصويض آكواستيك ، ولوم صداي ايرفون را 3 تا بزاري كافيه اين يعني گوشي طرف صداي هر چقدر هم ضعيف باشه شما ميتوني صداشو بيشتر كني و كامل داشته باشي صداشو
ولی در عوضش کیفیت صدا خیلی خوب هست ولی بعد از هک صدا به نظرم خیلی بد میشه حتی رو ولومه سه
یعنی بعد از هک صدای ایرفون اصلا تغییر نمی کنه؟فكر نكن كه صداي ايرفون بعد از هك بد ميشه شما ولومشو تا 3 بزار . يكي از نكات مثبت اين گوشي داشتن صداي بيسار صاف و شفاف ميباشد ( در مكالمه )
اره قبل از هک صدا صاف و با کیفیته
نه عزیزه من موضوع تست کردن نیستبعدشم وقتي جلوي آشنايي ميخواهي صداي گوشيتو تست كني خوب شما ولومشو تا نصف بزار كه خر خر نكنه !!!
مثلا : چند روز پیش با دوستام بودیم دوستم گوشیم رو برداشته بود و اهنگ های موبایل من گوش می دادیم خیلی ضایع بود اصلا کیفت خوبی نداشت حتی صدا هم کم باشه . یه حالت هوا مانند تو اهنگا میاد
حرف شما کاملا قبولدر مورد آخري تا اونجايي كه من ميدونم با ريختن آكواستيك اورجينال همه فايلهاي قبلي پاك شده و كيفيت مثل همون روز اولش ميشه ...
ولی برای من بعد از ریختن اکواستیک اورجینال فقط صدا یه ذره کمتر شد ولی مثل قبل کیفیتش نشد
اینو بعد از فلاش گوشیم فهمیدم.
نمی دونم شایدم اکواستیکی که دانلود کردم واقعا اورجینال نبوده
سلام دوست عزیزنیازی به فلش نیست با برگردوندن درایو اورجینال همه چیز مثل روز اولش میشه.
منم به منظور برگردوندن درایو اصل صدا قصد فلاش نداشتم یه مشکلی برام پیش اومد (بعد از وصل به یو اس بی موبایلم لامپش خاموش و روشن میشد)که دیدم بعد از فلاش واقعا فرق هست بین این و درایویی که خودم فلاش کرده بودم روش
چون من کیفیت صدا خیلی برام مهمهبعد از این همه مدت که تو کار هک و اینجور چیزا هستم اولین بار هست که میبینم کسی از تقویت صدای گوشیش ناراضیه!
شاید به خاطر اینه که قبلا w550i داشتم صداش خیلی خیلی عالی بود اگه دوربینش خوب بود اصلا عوضش نمی کردم
راستی کسی به غیر از torch برنامه ی دیگه برای چراغ پیدا نکرده؟
دوستان بازم میگم قصد جسارت به هیچ احدی نداشتم
اینها فقط نظره بنده حقیر بودن