تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 120 اولاول ... 24248495051525354555662102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1192

نام تاپيک: مباحث مربوط به انتخاب رشته کنکور--- نرم افزار انتخاب رشته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

12

منظور رشته های بورسیه ارتش یا سپاه یا نیروی انتظامی و از این جور چیزهان که لانم روی سایت لیست چند برابرش رو اعلام کردن

این رشته ها نیاز به مصاحبه و معاینات دقیق پزشکی دارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

12

منظور رشته های بورسیه ارتش یا سپاه یا نیروی انتظامی و از این جور چیزهان که الانم روی سایت لیست چند برابرش رو اعلام کردن

این رشته ها نیاز به مصاحبه و معاینات دقیق پزشکی دارن(شرمنده از اشتباهی که شد(تکرار))
    Last edited by r_a_z; 01-08-2008 at 08:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقای romax می شه از شما خواهش کنم این کتابو تو 4sheard بذاری که دانلودش کنیم؟
    ممنونم
    زن و مرد رو هم جدا کرده؟
    http://rapidshare.com/files/133898246/Yadegar_Mandegar_86.pdf.html

http://www.4shared.com/file/57327397/f0de3b5b/Yadegar_Mandegar_86.html
    این نرم افزارهای انتخاب رشته رو به هیچ عنوان دنبالش هم نرید چه برسه به این که بخواین بخونیدشون! اکثرشون یه سری رشته که پایینتر از اون چیزی هست که میتونید قبول شید رو میدن بهتون تا اگه زدین حتما قبول شین که بگن دیدین چه قدر این خوب بود!!!
    بازم میگم! ملاک فقط علاقه ی خودتون! رشته های مورد علاقتون رو از انتخاب اول شروع کنید از بهترین دانشگاه بیاین پایین! بهترین منبع انتخاب رشته هم فقط و فقط اصلاعات قبولی های پارساله!
    پس:
    در نظر گرفتن علایقتون + بررسی دقیق یادگار ماندگار 86 = یکی از بهترین انتخاب رشته های ممکن!
    Last edited by Romax; 01-08-2008 at 08:32.

پروفشنال Arsa Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

این آخرین اخطاره
    اگه نرین تو تاپیک پایینی خودمو همراه این تاپیک 52 صفحه آتیش میزنم
    بابا بیاین یه بحثی بکنیم واسه 88 خیلی مفید خواهد بود

الگوریتم و برنامه نویسی انتخاب رشته

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بالاخره کارت اعتباریم پیدا شد

به سوال من که آخرش جواب ندادین. توی ص 40 داره خاک میخوره............

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

بالاخره کارت اعتباریم پیدا شد

به سوال من که آخرش جواب ندادین. توی ص 40 داره خاک میخوره............

خدارو شکر(آخرش اگه پیدا نمیکردی استات میزدی واسه سال بعد دیگه)

3-به تاپیک معرفـــــــــــی رشتــــــــــه های تحصیــــــــــلی !! برو اگه جواب بود که هیچ اگه نبود مطرح کن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

با سلام
    می‌خواستم بالاخره امروز انتخاب رشته مجازی رو انجام بدم اما پیغام زیر رو میده:

« گروه آزمايشي رياضي »
    خطاهاي مقابل را تصحيح نماييد :« داوطلب گرامي در صورت عدم مشاهده فرم انتخاب رشته خود يکي از موارد ذيل رخ داده است :
    1- داوطلب گرامي شما در بين مجازين به انتخاب رشته در گروه آزمايشي تجربي نمي باشيد
    2- اين نرم‌افزار صرفاً براي داوطلبان متقاضي سهميه مناطق ( سهميه مناطق 1، 2 و 3)، تدوين شده‌است. لذا ساير داوطلبانيکه سهميه ثبت‌نامي آنان مناطق نيست، نمي‌توانند از اين نرم‌افزار استفاده نمايند.
    3- در صورتي که داوطلب مجاز منطقه 1 ، 2 و 3 در کارنامه مي باشيد و در حال حاضر انتخاب رشته اي براي خود مشاهده نمي کنيد از ساعت 18 روز جمعه به سايت سازمان مراجعه نماييد »

جان من نگاه کنید. من رشته ریاضی هستم و انتخاب رشته مجازی ریاضی رو زدم در مورد 1 نوشته گروه آزمایشی تجربی!!!!!!!

فکر می‌کنم با این اوضاع، انتخاب رشته اصلی تا یک ماه دیگه باید تمدید بشه!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

12

با سلام

« گروه آزمايشي رياضي »
    خطاهاي مقابل را تصحيح نماييد :« داوطلب گرامي در صورت عدم مشاهده فرم انتخاب رشته خود يکي از موارد ذيل رخ داده است :
    1- داوطلب گرامي شما در بين مجازين به انتخاب رشته در گروه آزمايشي تجربي نمي باشيد
    2- اين نرم‌افزار صرفاً براي داوطلبان متقاضي سهميه مناطق ( سهميه مناطق 1، 2 و 3)، تدوين شده‌است. لذا ساير داوطلبانيکه سهميه ثبت‌نامي آنان مناطق نيست، نمي‌توانند از اين نرم‌افزار استفاده نمايند.
    3- در صورتي که داوطلب مجاز منطقه 1 ، 2 و 3 در کارنامه مي باشيد و در حال حاضر انتخاب رشته اي براي خود مشاهده نمي کنيد از ساعت 18 روز جمعه به سايت سازمان مراجعه نماييد »

جان من نگاه کنید. من رشته ریاضی هستم و انتخاب رشته مجازی ریاضی رو زدم در مورد 1 نوشته گروه آزمایشی تجربی!!!!!!!

خداوند صبر عظیم عطا کند انشا الله

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

با سلام

« گروه آزمايشي رياضي »

این نرم افزار از همون 8 مرداد که نیومد رو سایت تا دیروز که اون وضع پیش اومد و ملت رو مچل خودشون کردن فیتیله پیچ شد و مجلس ترحیمش همین 15 مرداد هست که سنجش پشت دستشو داغ کنه تا دیگه از این سرویس ها برای داوطلبان گرامی نده بیرون. شما هم بیخیال اون شو به نظر من همون یادگارماندگار 86 رو دانلود کنی به نفعته تا از Rapidshare پاک نشده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منم انتخاب رشته کردم
    کسی میدونه ایوانکی کجاست؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •