منظور رشته های بورسیه ارتش یا سپاه یا نیروی انتظامی و از این جور چیزهان که لانم روی سایت لیست چند برابرش رو اعلام کردن
این رشته ها نیاز به مصاحبه و معاینات دقیق پزشکی دارن![]()
منظور رشته های بورسیه ارتش یا سپاه یا نیروی انتظامی و از این جور چیزهان که لانم روی سایت لیست چند برابرش رو اعلام کردن
این رشته ها نیاز به مصاحبه و معاینات دقیق پزشکی دارن![]()
منظور رشته های بورسیه ارتش یا سپاه یا نیروی انتظامی و از این جور چیزهان که الانم روی سایت لیست چند برابرش رو اعلام کردن
این رشته ها نیاز به مصاحبه و معاینات دقیق پزشکی دارن(شرمنده از اشتباهی که شد(تکرار))
Last edited by r_a_z; 01-08-2008 at 08:28.
http://rapidshare.com/files/133898246/Yadegar_Mandegar_86.pdf.html
http://www.4shared.com/file/57327397/f0de3b5b/Yadegar_Mandegar_86.htmlاین نرم افزارهای انتخاب رشته رو به هیچ عنوان دنبالش هم نرید چه برسه به این که بخواین بخونیدشون! اکثرشون یه سری رشته که پایینتر از اون چیزی هست که میتونید قبول شید رو میدن بهتون تا اگه زدین حتما قبول شین که بگن دیدین چه قدر این خوب بود!!!
بازم میگم! ملاک فقط علاقه ی خودتون! رشته های مورد علاقتون رو از انتخاب اول شروع کنید از بهترین دانشگاه بیاین پایین! بهترین منبع انتخاب رشته هم فقط و فقط اصلاعات قبولی های پارساله!
پس:در نظر گرفتن علایقتون + بررسی دقیق یادگار ماندگار 86 = یکی از بهترین انتخاب رشته های ممکن!
Last edited by Romax; 01-08-2008 at 08:32.
این آخرین اخطاره
اگه نرین تو تاپیک پایینی خودمو همراه این تاپیک 52 صفحه آتیش میزنم
بابا بیاین یه بحثی بکنیم واسه 88 خیلی مفید خواهد بود
الگوریتم و برنامه نویسی انتخاب رشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
بالاخره کارت اعتباریم پیدا شد![]()
به سوال من که آخرش جواب ندادین. توی ص 40 داره خاک میخوره............
خدارو شکر(آخرش اگه پیدا نمیکردی استات میزدی واسه سال بعد دیگه)
3-به تاپیک معرفـــــــــــی رشتــــــــــه های تحصیــــــــــلی !! برو اگه جواب بود که هیچ اگه نبود مطرح کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
میخواستم بالاخره امروز انتخاب رشته مجازی رو انجام بدم اما پیغام زیر رو میده:
« گروه آزمايشي رياضي »
خطاهاي مقابل را تصحيح نماييد :« داوطلب گرامي در صورت عدم مشاهده فرم انتخاب رشته خود يکي از موارد ذيل رخ داده است :
1- داوطلب گرامي شما در بين مجازين به انتخاب رشته در گروه آزمايشي تجربي نمي باشيد
2- اين نرمافزار صرفاً براي داوطلبان متقاضي سهميه مناطق ( سهميه مناطق 1، 2 و 3)، تدوين شدهاست. لذا ساير داوطلبانيکه سهميه ثبتنامي آنان مناطق نيست، نميتوانند از اين نرمافزار استفاده نمايند.
3- در صورتي که داوطلب مجاز منطقه 1 ، 2 و 3 در کارنامه مي باشيد و در حال حاضر انتخاب رشته اي براي خود مشاهده نمي کنيد از ساعت 18 روز جمعه به سايت سازمان مراجعه نماييد »
جان من نگاه کنید. من رشته ریاضی هستم و انتخاب رشته مجازی ریاضی رو زدم در مورد 1 نوشته گروه آزمایشی تجربی!!!!!!!
فکر میکنم با این اوضاع، انتخاب رشته اصلی تا یک ماه دیگه باید تمدید بشه!!!!
خداوند صبر عظیم عطا کند انشا الله
این نرم افزار از همون 8 مرداد که نیومد رو سایت تا دیروز که اون وضع پیش اومد و ملت رو مچل خودشون کردن فیتیله پیچ شد و مجلس ترحیمش همین 15 مرداد هست که سنجش پشت دستشو داغ کنه تا دیگه از این سرویس ها برای داوطلبان گرامی نده بیرون. شما هم بیخیال اون شو به نظر من همون یادگارماندگار 86 رو دانلود کنی به نفعته تا از Rapidshare پاک نشده
منم انتخاب رشته کردم
کسی میدونه ایوانکی کجاست؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)