میدونم عزیز دل برادر. اینو من همون اول که گوشی با پلتفرم uiq گرفتم متوجه شدم.منظورم از سیمبین در اون پست همون سیمبین مربوط به گوشیهای نوکیا بود.
میدونم عزیز دل برادر. اینو من همون اول که گوشی با پلتفرم uiq گرفتم متوجه شدم.منظورم از سیمبین در اون پست همون سیمبین مربوط به گوشیهای نوکیا بود.
اینم از اوون برنامه.
با این برنامه میتونین یه پکیج از فایلهای که میخواین (عکس،ویدئو و موزیک و...) رو در قالب یک فایل sis برای uiq یا هر نوع سیمبین دیگه در بیارین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by H M R 0 0 7; 13-02-2008 at 18:25.
دوستان كسي اين نرم افزار منو پيدا نكرد!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
من يه كم عجله دارمااااااااااااا![]()
![]()
سلام بچه ها خسته نباشيد
من يه مشكل اساسي برام پيش اومده ميدونم نبايد اينجا اين سوالو بكنم ولي الان گوشيم قاطي كرده و بايد ريست شه!تو main menu هم نميره! كسي كد ريست p990 رو ميتونه بهم بده ؟؟ گشتم نبود
فكر كنم بخاطر نصب crystal arabic باشه من بعد از نصب تازه تو فوروم ديدم كه شما در موردش چي نوشتين
خوب دیگه خودت مثل اینکه متوجه اشتباهت که همون نصب کرسیتال اربیک بوده شدی.
راحت ترین راه و بهترین راه به نظرم آپدیت گوشی هست.
بازم مشکلت رو اینجا مطرح کن شاید جواب بهتری گرفتی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by H M R 0 0 7; 15-02-2008 at 15:30.
سلام به همه دوستان و اساتید و مدیران کل و جزء و ...
اگه ممکنه یه توضیح در رابطه با برنامه Advanced Call Manager بدین چون من هر چی ور رفتم چیزی سرم نشد.
ممنون.
اي بابا . تو هنوز توي برنامه مشكل داري؟
الان كه حسش نيست. ايشالله بعدا
اگر لطف کنید برنامه crystal arabic را برای عموم بگذارید.
با تشکر
دوست عزیز اين پست رو نگاه کردی؟اگر لطف کنید برنامه crystal arabic را برای عموم بگذارید.
با تشکر
حالا بازم اين برنامه رو میخوای؟سلام بچه ها خسته نباشيد
من يه مشكل اساسي برام پيش اومده ميدونم نبايد اينجا اين سوالو بكنم ولي الان گوشيم قاطي كرده و بايد ريست شه!تو main menu هم نميره! كسي كد ريست p990 رو ميتونه بهم بده ؟؟ گشتم نبود
فكر كنم بخاطر نصب crystal arabic باشه من بعد از نصب تازه تو فوروم ديدم كه شما در موردش چي نوشتين
نه نمی خام.لااقل یک راه پیش نهاد کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)