تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 105 اولاول ... 24248495051525354555662102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه pocke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    زیر سایه ی شما

پيش فرض

اگه ژنتیکی باشه پس نباید به مرور زمان محصولش کم بشه.

؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

درضمن دوستان خوشحالم که دوباره دور هم جمع شدییم
    منم همین جور.

2. 2 کاربر از pocke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه khezr132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

نرك به اين معني نيست كه واقعا نر باشه و عقيم . بار ميده اما خيلي كم و نا مرغوب و بد طعم .
    درخت هم فرم مناسب نميگيره .
    پوكه شيطون ، ميخواهي منو پيش علي ضايع كني ؟ مگر اينكه دستم بهت نرسه

4. 2 کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    زیر سایه ی شما

پيش فرض

نرك به اين معني نيست كه واقعا نر باشه و عقيم . بار ميده اما خيلي كم و نا مرغوب و بد طعم .
    درخت هم فرم مناسب نميگيره .
    مرسی.

به مرور زمان چنین اتفاقی می افته.

یعنی یک درخت که کیفیتش متوسط هست یه هو به نرک تبدیل می شه

ممکنه ویروس بد شکلی باعث این عوامل شده باشن؟؟؟؟

خضری جان من قصد ضایع کردن کسی رو ندارم.من فقط برام سوال پیش می یاد.

شما استاد ما هستید

6. 2 کاربر از pocke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

سلام بر دوستان
    درختانی که نر هستند از همان اول میشه گفت محصول داشتن ولی بارشون ازبقیه کمتر بوده اند اکثر این ها انار شیرین پوست سفید هستد و درختانی عظیم الجثه هستند.قدیمی ها(با تجربه ها) میگن انار شیرین قوت خیلی زیادی میخواد که میشه گفت من در حد معمول تقویت کردم.
    اقای خضری در مورد بازاوری درختان نر که توصیه کرده بودید از پیوند استفاده نکنم وبا استفاده از قلمه کار ازدیاد رو انجام بدم افراد با تجربه قدیمی پیوند رو توصیه میکنند ولی به قول شما میگید که دندون لق رو باید کشید میشه در این مورد یه کم بیشتر توضیح بدید.

8. این کاربر از ali shah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه khezr132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

اختيار دارين پوكه جان ، مزاح كردم .
    علي جان ، در چند پست قبل خدمتتون عرض كردم كه با توجه به تكثير آسان و وجود و دسترسي به ارقام مرغوب و بار دهي كوتاه مدت پايه هاي جديد ، لذا نيازي به پيوند زدن نداريد تا هر سال مجبور به هرس پاجوشهاي غير از پيوند نباشيد

10. این کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

اقای خضری توی کتاب گیاه شناسی یه مطلبی درمورد هورمون ها خوندم که در مورد اکسین نوشته بود باعث تسریع در ایجاد ریشه در قلمه میشه در این مورد یه کم توضیح بدید.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    زیر سایه ی شما

پيش فرض

اقای خضری توی کتاب گیاه شناسی یه مطلبی درمورد هورمون ها خوندم که در مورد اکسین نوشته بود باعث تسریع در ایجاد ریشه در قلمه میشه در این مورد یه کم توضیح بدید.
    _________
    هورمونی هست که باعث طویل شدن گیاه می شه.

اطلاعات اولیه
    اکسینها ، گروهی از هورمونهای گیاهی هستند که باعث طویل شدن سلولهای گیاهی می‌گردند. این مواد طیف گسترده‌ای را از نظر واکنشهای رشد و نموی را در گیاهان سبب می‌شوند. واژه اکسین یک اصطلاح عمومی است و به تعدادی از مواد طبیعی گفته می‌شود که فراوان‌ترین و مهمترین اکسین در گیاهان ، اندول استیک اسید (IAA) می‌باشد. مهمترین اثراتی که به اکسین نسبت داده شده است عبارتند از: بزرگ شدن سلول گیاهی ، طویل شدن ساقه گیاه ، تولید ریشه ، تولید آوندهای چوبی ، افزایش رشد جوانه راسی ، جلوگیری از رشد جوانه جانبی ،‌تشکیل میوه ، بزرگ شدن میوه ، تشکیل گرهک در ریشه گیاهانی که دارای باکتریهای تثبیت کننده نیتروژن هستند ، جلوگیری از ریزش برگ ، بیوسنتز پروتئین و (ساختمان RNA|RNA)) و اثرات دیگر.

انتقال اکسین در گیاه
    هورمون اکسین بعد از تشکیل در گیاه ممکن است اثرات خود را در همان محل تولید اعمال نماید یا در گیاه منتقل شده و در ناحیه‌ای غیر از محل تشکیل اثرات خود را آشکار کند. IAA (اندول استیک اسید) تولید شده ، کمتر به صورت آزاد باقی می‌ماند که با پیوستن به اسید آمینه‌ها یا قندها یا حتی ویتامین C در گیاه انتقال می‌یابد. جهت انتقال آن از بالا به پائین است که به صورت درون سلولی از طریق آوندهای آبکشی صورت می‌گیرد و سرعت جابجائی آن در حدود 20 - 4 میلیمتر در ساعت گزارش شده است.

اثرات فیزیولوژیکی اکسین
    رشد سلولی: اکسین موجب بزرگ شدن سلول و در غلظت زیاد ، سبب هیپرتروفی می‌گردد. یعنی سلول حتی از اندازه طبیعی خودش هم بزرگتر می‌شود.

تروپیسم: اکسین موجب تروپیسم در گیاه می‌شود که مهمترن آنها ، فتوتروپیسم می‌باشد که در این حالت ساقه گیاه یا کولئوپتیل به سمت تابش نور خمیدگی پیدا می‌کند.

تحریک رشد مریستمهای ثانویه: اکسینها موجب رشد ثانویه مثل کامبیوم می‌شوند.

بکرزایی یا پارتنوکاریی: رشد پریکارپ میوه از دیگر اثرات اکسین می‌باشد که موجب ایجاد میوه بدون دانه می‌شوند که به این فرایند بکرزایی گفته می‌شود.

ریزش برگ و میوه: اکسین موجب تولید هورمون دیگری به نام اتیلن می‌شود. که این هم ، موجب فعال سازی آنزیم پکتیاز می‌گردد پکتیاز تیغه میانی محل اتصال برگ و یا میوه به ساقه را هضم می‌کند و در نتیجه با کوچکترین حرکت ، میوه یا برگ می‌افتد. خود هورمون اتیلن ، نیزموجب ریزش برگ و میوه می‌شود.

تمایز: اکسینها در اندام زائی و شکل زائی گیاه موثرند و این رویدادها ، تحت تاثیر دزهای مختلف اکسین صورت می‌گیرد.

13. این کاربر از pocke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    زیر سایه ی شما

پيش فرض

اکسین باعث هیپرتروفی می شه ممکن هست با تزریق زیاد خودمون ایجاد بیماری کنیم؟؟؟؟

راستش هیپرتروفی خودش هم جزئ علائم بیماری حساب می شه؟؟

15. این کاربر از pocke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

خیلی ممنون جوجو جان ولی این مطالب رو میدونستم اخه دقیقا همشون رو تو همون کتاب خونده بودم.سوال من در مورد ریشه زائی و طریقه استفاده از اون بود

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    زیر سایه ی شما

پيش فرض

خیلی ممنون جوجو جان ولی این مطالب رو میدونستم اخه دقیقا همشون رو تو همون کتاب خونده بودم.سوال من در مورد ریشه زائی و طریقه استفاده از اون بود
    خوب به یه شکلی می شه گفت

اکسین در بافت جوان و در حال رشد گیاه تولیدمی شود .و به طرف بافت های مسن گیاه در حرکت است.

غلظت آن در گیاه پایین است .

علی من تنها چیزی که می دونم اینه که بعضی از قارچ ها مثل ریشه گرزی خاجیان و سفیدک داخلی سیب زمینی باعث

افزایش این ماده در گیاه می شن که باعث بد شکلی و حتی غیر قابل استفاده کردن و در مواقع خاص می شه گفت از بین

بردن گیاه می شن.

اگه نحوه ی استفاده اش رو و تزریق ان و میزانی که به گیاه باید داد رو فهمیدی به من هم بگووووووووووووووو.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •