سلام
سراق داريم , براي رسيدن به كي ؟
سلام
سراق داريم , براي رسيدن به كي ؟
برای همه ی اینهایی که گفتی و رسیدن به اونا ، یه مانع بزرگ و حیله گر هست به نام منطق.نوشته شده توسط meisam.
ادرسی برای پیدا کردن استادی زبده و کار کشته در مورد فعال کردن چاکراها ودر نهایت فعال کردن چاکراهای 6و7 برای رسیدن به کمال و انسانیت واقعی واستفاده از قدرتهای خفته انسان ورسیدن به او......... سراغ دارد محبت کرده و من را راهنمایی کند.
یه استاد هست که می تونه با کارای خودش به مرور منطقت رو نابود کنه و برای "دیدن" دیگه به هیچ دلیلی نیاز نداشته باشی.
اسم این استاد هست : ترس
شاید احساس بدی برای هر انسانی باشه ، اما قدرتش برای نابودیه منطق خیلی زیاده.
آدرسشم فکر می کنم بتونی پیدا کنی... و اگه روزی تونستی دنیا رو بدونه حضور منطق ببینی ، اونوقت همه چیز عوض میشه و اینبار تو "دیدن" رو آغاز می کنی.
تا بعد...
با سلام به همه دوستان گرامي
از تاپيك خوبتون ممنونم و مطالب زيادي ياد گرفتم
اميدوارم همه موفق باشيد
من دوست دارم در خدمت اساتيدي كه حد اقل يكي از اين قدرتهارا دارند باشم.
آيا از شما كسي هست كه بتواند استادي را به من معرفي كند.
اگر تله پاتي را بداند خيلي بهتر است.
هر جاي ايران باشد فرقي نميكند ولي اگر شيراز باشد بهتر است
از همه دوستان متشكرم.
باسلام و خوشامد گويي به دوست عزيزmoaref
moaref جان استاد هم سراغ داريم اما اجازه بده از گرد راه برسي و عرقت خشك بشه , استاد هم چشم!
با سلام خدمت دوست عزيز و گرامي mercedes
از لطف شما ممنونم.
با سلام خدمت دوست خوبمmoaref
در مورد تله پاتي براي شروع كتاب (تاثير از فاصله , نويسنده پل ژاگو , ترجمه ساعد زمان , چاپ ققنوس تلفن: 66408640)را مطالعه فرماييد.
با سلام خدمت دوستان خوب
تعدادي از دوستان تمايل دارند كه استاد داشته باشند .لازمه اين كار اين است كه شما ابتدا يك سري مطالعه داشته باشيد واطلاعات خود را زياد تر كنيد چون به هر استادي نميتوان اعتماد كرد .بعد از بيشتر شدن اطلاعات تئوري مي توان تحت نظر اساتيد مطمئن تمارين عملي را انجام داد.
با سلام خدمت دوست گرامي mercedes
از معرفي كتاب بسيار متشكرم .
من ديروز اين كتاب را تهيه كردم و دارم آن را مطالعه ميكنم.
كتاب بسيار خوبي هست.
با سلام خدمت دوست خوبمmoarefبه اين نكته توجه داشته باش در حين انجام تمارين عملي اين كتاب به خود فشار وارد نياوريد رمز اين كار در اين است كه با آرامش ذهن خود را خالي نگه داريد اگر زياد متمركز شويد احتمال آسيب رسيدن به پرده چاكراي آجنا مي باشد .براي بيشتر نتيجه دادن آن , در حالت آلفا ميتوانيد آنرا تقويت نماييد.بعد از مدتي تمرين شما بجاي ارسال يك مطلب ميتوانيد يك قالب فكري را منتشر كنيد كه بستگي به قدرت شما دارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)