من يه جا موندم!!
جايي كه بايد يه هليكوپتر را با يك اسلحه كه گفته بزنيم كه وقتي اسلحه را بر ميدارم و مي خوام كه هليكوپتر را بزنم ميگه كه Lock-in requid ! يعني قفل كردن روي هليكوپتر لازم داره كه هركاري مي كنم اصلا قفل نمي كنه؟
چكار بايد بكنم.؟؟
من يه جا موندم!!
جايي كه بايد يه هليكوپتر را با يك اسلحه كه گفته بزنيم كه وقتي اسلحه را بر ميدارم و مي خوام كه هليكوپتر را بزنم ميگه كه Lock-in requid ! يعني قفل كردن روي هليكوپتر لازم داره كه هركاري مي كنم اصلا قفل نمي كنه؟
چكار بايد بكنم.؟؟
فقط کافیه راکت لانچر رو چند لحظه روی هلیکوپتر نگه دارید، اونوقت یه صدایی میاد که نشون میده قفل شده! اونوقت تا هلیکوپتر دور نزده، سریع شلیک کنید.
موفق باشید
تمامي دوستاني كه از ترينر استفاده ميكننمن يه جا موندم!!
چكار بايد بكنم.؟؟
بدونن مشكل از ترينر هست و اگر بدون ترينر برن ميتونن رد كنن
منم با تو موافقم مثلا در حالت veteneren حال می دهد
برای آماتورهایی مثل من بازی خیلی جالبی بود.....
كسي تراينر واسه اين بازي سراغ نداره؟؟؟
هيچ كس جواب نميده؟
مسخره کردی؟از نیو گیم!!![]()
با سلام
دوستان مشکل قفل کردن سلاحها دقیقا بخاطر استفاده از ترینر است
من کلی توی سایتهای روسی و المانی گشتم و بالاخره یک ترینر بدردبخور گیر اوردم
این ترینر و یا همون نسوز کننده هیچ مشکلی با سلاحهای موشک انداز ندارد(من ازمایشش کردم)
شما را در برابر گلوله های دشمن حفظ می کند.فقط نمی تواند شما را در برابر نارنجک و حمله سگ حفظ کند
نحوه استفاده اش بسیار ساده است بعد از اجرای ترین(و کلیک بر روی run) بازی را اجرا کنید. برای ضد گلوله شدن و استفاده از مهمات بی پایان کلید f3 را بزنید
موفق باشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hector2000; 19-11-2007 at 20:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)