نمیدونم. بازی 1 گیگ بیشتر که توش میریزم دیگه نمیشه جیزی توش ریخت هنگ میکنه یعنی هیچ فایلی رو دیگه نمی خونه Mp3 Jpeg
نمیدونم. بازی 1 گیگ بیشتر که توش میریزم دیگه نمیشه جیزی توش ریخت هنگ میکنه یعنی هیچ فایلی رو دیگه نمی خونه Mp3 Jpeg
سلام به همه من دیروز بازی Burnout : Dominator رو از اینترنت گرفتم و نصب کردم و تو بازی بدون هیچ مشکلی رفتم اما وقتی از بازی اومدم بیرون بالای صفحه نمایش یه خط مشکی اومده که نمیره دستگاه خاموش روشن کردم یا از تو منو ها برگردوندم به حالت اول ولی درست نشد چیکار کنم؟
با اینفرارد psp شبکه تلوزیون رو عوض کنید ووو...
اسم برنامهUniversal Remote Control
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک برنامهpspirda که با استفاده از اون میتونید بین موبایل و psp تبادل اطلاعات کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از ریختن برنامه هک برای دانلود بازها دستگاه دیگر کار نمی کند و یکسره ریست می شود من احساس می کنم که باید فلش شود و برای همین من ان را به یک فروشگاه psp بردم و ان شخص هم حرف منو تایید کرد به از دو روز به من گفت این دستگاه درست نمی شود میخواستم بدانم که راه حلی وجود دارد یا نه
قبلا از شما کمال تشکر را دارم
احتمالا 95 درصد شما داري از مموري تقلبي استفاده مي كني مشكلات اينچنين معمولا مربوط به مموري هاي تقلبيهنمیدونم. بازی 1 گیگ بیشتر که توش میریزم دیگه نمیشه جیزی توش ریخت هنگ میکنه یعنی هیچ فایلی رو دیگه نمی خونه Mp3 Jpeg
الان تو خود بازي هم اون خط مشكي هست ؟!سلام به همه من دیروز بازی Burnout : Dominator رو از اینترنت گرفتم و نصب کردم و تو بازی بدون هیچ مشکلی رفتم اما وقتی از بازی اومدم بیرون بالای صفحه نمایش یه خط مشکی اومده که نمیره دستگاه خاموش روشن کردم یا از تو منو ها برگردوندم به حالت اول ولی درست نشد چیکار کنم؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
من وقتی یه umdبازی داخل دستگاه میزارم صفحه سیاه میشه و بعد از روشن کردن بعدیه دستگاه باز هم umdرو نمیخونه اشکال از چیه؟؟؟
تعمیرکار گفت که اشکال از لنز psp........ اگه اینطوره چرا صفحه سیاه میشه????
هه!چه Psp ها همه دارن خلاص میشن!مال من هم دکمه ی پایینش خفن شده،تا جفت پا روش نپرم کار نمیکنه!
به احتمالی دستگاه بریک شده.از یارو بپرس منظورش همین بوده یا نه؟اگه همین طور باشه واقعا متاسفم!![]()
سلام به دوستان براي من يه پي اس پي از دبي اوردن كپي خور نيست بردم پشت شهرداري يارو ميگه اين ورژنش
جديده و حك نشوده و بايد صبر كنيد...............ايا راست ميشه؟
ورژنش هم 3.6 است
من توصیه میکنم بری پاساژ حافظ(تقاطع حافظ و جمهوری یه نم به شمال سمت غرب خیابون)،یه مغازه هست تو اعماقش که من PS3 از همون جا گرفتم،راضی هم بودم.همه ی رنگاشم داشت.(هنوز نرفتی که؟)اسمشو راستش یادم نیست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)