تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 91 اولاول ... 24248495051525354555662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 901

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

استالکر جدید در راهه ؟
    میشه اطلاعات جدید رو بزارید ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

استالکر جدید در راهه ؟
    میشه اطلاعات جدید رو بزارید ؟
    یک اکستنشن هست.
    Stalker: Clear Sky
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ای بابا من که توضیح دادم مانیتور خودم مشکل پیدا کرده و دارم با یه 15 اینچ کار میکنم و اون بازی رو ساپورت نمیکنه و خودم هم هنوز به اون دره نرسیدم ولی به زودی یه مانیتور جور میکنم و تمومش میکنم
    راستی رویه نقشه یه جایی نوشته to wish granter فکر میکنم اونجا رو دیگه همه پیدا کردن
    فایده نداره فردا میرم یه مونیتور جور میکنم

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    کسی میتونه برام یک Patch درست و حسابی بزاره
    من تو این بازی نمیتونم با موس توی اپشن که میرم سیو کنم
    در ضمن این بازی باگهای زیادی داره راهنمایی کنید و یک Patch برام بزارید ممنون میشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

سلام
    کسی میتونه برام یک Patch درست و حسابی بزاره
    من تو این بازی نمیتونم با موس توی اپشن که میرم سیو کنم
    در ضمن این بازی باگهای زیادی داره راهنمایی کنید و یک Patch برام بزارید ممنون میشم
    دو صفحه قبل هست.

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض Stalker

سلام مکس اول در مورد سوال اول شما نه منظور من wolf نبود
    اول بازی با چند تا یار حمله می کنید به یک کارخانه و همه سارقین رو می کشید و یک نفر رو ازاد می کنید منظور من همون شخصی که ازاد می کنیم
    بعد اون به شما چند ماموریت می ده اول ماموریت اون این که بری یک لباس سارق از توی یک تونل بیاری بعد تو ماموریت اون معلوم نیست باید چه کار کنی به تو می که برو اون جای که ازادش کردی یک کاری بکون
    حالا معلوم نیست اون کار چیه
    ----------------------------------------
    مکس تو گفته بودی برای این که بازی از راهی دیگه تمام بشه باید ریس دیوتی و فرم رو بکشی اسم ریسشون چیه تو این لیست یک نگای بکون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعد بگو مشه بعد بگی بعد از کشتن اون باید چه کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون می شم اگه بگی
    --------------------------
    مکس یک سوال دیگ هم داشتم یک جا یک شخصیتی با نامSkinflint به تو یک ماموریتی مده معلوم نیست باید چه کار کنی(Skinflint جزو گروه freemanاصلحه فروششونه) تو می دونی باید چه کار کنی
    اینم عکسش
    Last edited by sinaset; 05-09-2007 at 15:14.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام مکس اول در مورد سوال اول شما نه منظور من wolf نبود
    اول بازی با چند تا یار حمله می کنید به یک کارخانه و همه سارقین رو می کشید و یک نفر رو ازاد می کنید منظور من همون شخصی که ازاد می کنیم
    بعد اون به شما چند ماموریت می ده اول ماموریت اون این که بری یک لباس سارق از توی یک تونل بیاری بعد تو ماموریت اون معلوم نیست باید چه کار کنی به تو می که برو اون جای که ازادش کردی یک کاری بکون
    حالا معلوم نیست اون کار چیه
    ----------------------------------------
    مکس تو گفته بودی برای این که بازی از راهی دیگه تمام بشه باید ریس دیوتی و فرم رو بکشی اسم ریسشون چیه تو این لیست یک نگای بکون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعد بگو مشه بعد بگی بعد از کشتن اون باید چه کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون می شم اگه بگی
    --------------------------
    مکس یک سوال دیگ هم داشتم یک جا یک شخصیتی با نامSkinflint به تو یک ماموریتی مده معلوم نیست باید چه کار کنی(Skinflint جزو گروه freemanاصلحه فروششونه) تو می دونی باید چه کار کنی
    اینم عکسش
    در مورد سوال اول و سومت شرمنده
    چون اولی رو اصلا ازش نگرفتم و وقتی رسیدم فکر کنم یارو مرده بود و سومی هم باید بگم که با کمک بروبکث دیوتی در همون برخورد اول خیلی هاشون رو کشتم و وقت نکردم چندان ماموریتی بگیرم
    اما درمورد سوال دوم برایه راهنمایی باید بگم که یافتنشون خیلی سادست رییس دیوتی رو در شهر میتونی پیدا کنی یه جایی هست که دارن نگهبانی میدن و نمیزارن بری تو از اونجا که رد بش سمت چپ یه ساختمنه که بری طبقه پایین تابلو میبینیش کمی هم کم مو اینم اسمش General Voronin
    اما رییس فریدوم دیدنش ساده تر و تویه کمپ فریدوم از در که وارد میشی جاده رو مستقیم میری تا به دیوار آخرایه کمپ برسی اونجا یه دره که دو نفر محافظت میکنن از در که وارد بشی مستقیم میری طبقه بالا و از پله ها که رفتی بالا دست چپ یه اطاقه که رییس فریدوم اونجاست Lukash
    در ضمن بعد کشتنشون اگه میتونی خودتو سالم به چرنوبیل برسون !!! کاره خاص دیگه ای نمیخواد بکنی
    البته من رییس فریدوم رو خیلی راحت کشتم ولی رییس دیوتی به این راحتی نیست ووقتی میخوای بری طرف چرنوبیل باید با هردو گروه بجنگی که خودش مصیبتیست
    Last edited by MAXXX; 06-09-2007 at 10:51.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض Stalker

سلام مکس ممنون از پاسخ اون سوال ها مکس این یک رو جواب ندادی؟

اینم عکسش

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من که تو پست قبلی گفتم همون اول همه اعضایه کمپ فریدوم رو کشتم و وقت نکردم ازشون ماموریت بگیرم ولی اگه اسم انگلیسی ماموریت رو بنویسی میتونم بهت بگم چیکار کنی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض Stalker

سلام maxx من از 3 راه بازی رو به کمک تو تمومش کردما
    ون راه هم این جوری تما می شه که
    وقتی میری پیش اون شی نورانی اون تو رو می کشونه داخلش و باز تمام می شه
    --------------------------------------------------
    سلام مکس یک راه دیگه می تون به من بگی ؟؟؟؟؟ و یک خورده هم در مورد راهش توضیح بده خیلی خیلی ممنون می شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ---------------------------------------------------------
    امیدوارم روز به کمک بر بچه های خوب پست استالکر همه بتونیم از 7 راه تمامش کنیم
    1 استالکر تمام
    2 استالکر تمام
    3 استالکر تمام
    4 ستالکر ناتمام
    5 استالکر ناتمام
    6 استالکر ناتمام
    7 استالکر ناتمام
    -----------------------------------------------
    سلام مکس خواستم بگم اسم انگلیسشو بلد نیسم
    ولی شکل ماموریتش شبیه شکل ماموریت که دکتر بهت می ده یک علامت سوال ببین چندین ساختمون و یک چیزی در مورد دیوتی ها نوشته مکس فکر کنم ماموریتش اصلی باشه نه فری چون می گه go on من حالا نمی دونم باید چه کار کنم
    ------------------------------------------------
    مکس من قبلان چند اصلحه جدید تو بازی پیدا کرده بودم ولی حدس می زنم این یکی رو ندید باشید اسم است bulldog 7 توفنک توپ انداز که تو هر خشابش 6 توپ جایی می گیره (توپ تفنگی)
    ----------------------------------------------
    سلام مکس تو اصلاعات جدیدی در مور استالکر اسمان پاک ندا(STALKER CLEAR SKY)مثلان از چند راه تمام می شه وسط نقشه چقدر از چیزی ها ؟؟
    ------------------------------------------
    سلام مکس خواستم بگم که من چند تا دموی جدید از استالکر گیرم امد تو این dvd های e32007 کار شون بیشتر شود بازی خوب خوب دمو همش تویی یک منطقه بود
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    بچه ها اینم امتیاز بندی استالکر از زبان تمام سایت های جها ن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by sinaset; 07-09-2007 at 11:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •