آخرین ورژن Firm Ware برای P990 همونیه که تو پست 140 صفحه 14 نوشتم.
اگه گوشیت سریال اصلی باشه، با آپدیت کردن مشکلی براش پیش نمیاد، ولی اگه چنج یا رجیستر دستی باشه، به قول شما سریال میپره.
آخرین ورژن Firm Ware برای P990 همونیه که تو پست 140 صفحه 14 نوشتم.
اگه گوشیت سریال اصلی باشه، با آپدیت کردن مشکلی براش پیش نمیاد، ولی اگه چنج یا رجیستر دستی باشه، به قول شما سریال میپره.
من خودم از اینا دارم و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم. یکی دو ماه پیش خریدم 32000 تومن. عبارت Made In Japan پشت مموری به صورت محو نوشته شده که با تغییر زاویه مموری زیر نور مشخص میشه. رنگ بسته بندیش هم قرمز بود.
![]()
اتفاقا مشگل من هم با همين مموري حل شد.!!
مموريهاي با پك آبي رنگ با P990 همخواني ندارند لذا بدوستان توصيه ميكنم از همين مموري كه عكسش را دوستمان متاپكس قرار داده استفاده نمايند.
ضمنا من ديشب اين مموري را 20 هزار تومان خريدم !!
تازه از ديروز دارم كم كم به ارزش اين گوشي خوب پي ميبرم .
این تمهایی که از رو رم گوشیم نصب کردم میخوام حالا از تو قسمت تم پاکشون کنم چون اون قسمت و خیلی سنگین کرده(فکر میکنم یه 20تایی هستن)
چیکار کنم؟؟؟؟؟![]()
مال من اون خط قرمز رنگ رو روش نداره و کاملا سیاهه ولی پشتش مثل مال شماست
برو توی منوی tools بعد بو توی فایل منیجر و گزینه مورد نظر رو انتخاب کن بعد آپشن و دیلیت رو بزن
اگه منظورت تمهایی هستن که نصب شدن و در لیست تمها توی کنترل پنل هست، باید روی اسم تم کلیک کنی و وقتی یه پیش نمایش از تم رو نشون میده، قسمت بالای صفحه که اسم تم رو نوشته و یک فلش کوچیک هم کنارش داره رو کلیک کن و دیلیت رو بزن.
شما 1 گیگ رو 20 تومن خریدی دیگه؟
ایول![]()
آقا چون شما تجربشو داری اگه امکان داره تنظیمات wifi رو هم بزار که وقتی گذرمون به جاهایی مثل پایتخت افتاد حالشوووو ببریم![]()
بازم تشکرررر![]()
یا علی...
یعنی با این حالی که آپدیته برا مطمئن شدن آپدیت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)