تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 519 از 827 اولاول ... 19419469509515516517518519520521522523529569619 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,181 به 5,190 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

سرمربي صباباتري بازيكنانش را به بي‌لياقتي متهم كرد فرهاد كاظمي‌: آن‌ها بايد از تيم بروند!

دومين شكست پياپي صباباتري در ليگ برتر، سرمربي اين تيم را بسيار ناراحت ساخته، كاظمي باور دارد كه برخي بازيكنان صبا لياقت پوشيدن پيراهن اين تيم را ندارند.
    فرهاد كاظمي اظهار كرد: صباباتري در ديدار برابر پيكان، مغلوب حريف نشد بلكه تيم ما به بازيكناني باخت كه در زمين راه مي‌رفتند و هيچ تعصبي نداشتند.
    وي افزود: متاسفانه برخي بازيكنان صباباتري لياقت پوشيدن پيراهن اين تيم و بازي كردن براي صبا را ندارند.
    كاظمي ‌از بازيكن خاصي نام نبرد؛ اما، گفت: بايد تكليف اين نفرات مشخص شود، چرا كه آن‌ها ديگر به درد تيم نمي‌خورند.
    سرمربي صباباتري يادآورد شد: پيكان نيز بازي خوبي انجام داد اما، تصور مي‌كنم ما در اين ديدار به خودمان باختيم و در صورتي كه اراده‌ي واقعي وجود داشت،‌ مي‌توانستيم حريف را شكست دهيم.
    وي در مورد موقعيت كاري‌اش در صباباتري پس از دو شكست متوالي نيز گفت: به شايعات توجهي ندارم، هر دو طرف با توافق به پيش مي‌روند، ما در اين فصل از صبا موفقيت مي‌خواهيم و به اين هدف نيز خواهيم رسيد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

پرسپوليس‌ در اصفهان‌ اعتبار ندارد چادرهاى‌ سرخ‌ در کنار زاينده‌رود!

مشکل‌ بى‌پولى‌ پرسپوليس‌ باعث‌ به‌ وجود آمدن‌ دردسرى‌ جديد براى‌ اين‌ تيم‌ شده‌ است.
    در حالى‌ که‌ پرسپوليس‌ روز جمعه‌ هفته‌ جارى‌ در اصفهان‌ در ديدار برگشت‌ فينال‌ جام‌حذفى‌ باشگاه‌هاى‌ کشور مهمان‌ تيم‌ سپاهان‌ خواهد بود، دغدغه‌ اصلى‌ سرخپوشان‌ قبل‌ از اين‌ مسابقه، عدم‌ پذيرش‌ هتل‌هاى‌ اصفهان‌ از اين‌ تيم‌ است.
    باشگاه‌ پرسپوليس‌ از فصل‌ گذشته‌ به‌ سه‌ هتل‌ عباسي، آسمان‌ و کوثر بدهکار است‌ و هيچ‌کدام‌ از هتل‌هاى‌ فوق‌ تا زمانى‌ که‌ سرخپوشان‌ با آنها تسويه‌ حساب‌ مالى‌ نکنند، حاضر به‌ پذيرش‌ کاروان‌ اين‌ تيم‌ نيستند. حتى‌ يکى‌ از مسئولان‌ باشگاه‌ در تماس‌ با مديران‌ هر سه‌ هتل‌ خواستار دريافت‌ چک‌ يک‌ماهه‌ از سوى‌ آنها براى‌ پذيرش‌ تيم‌ پرسپوليس‌ شد که‌ جواب‌ آنها منفى‌ بود و اعلام‌ کردند چک‌ اين‌ باشگاه‌ را قبول‌ ندارند.
    جالب‌ اينجاست‌ که‌ مسئول‌ يکى‌ از هتل‌ها به‌ نماينده‌ پرسپوليس‌ اعلام‌ کرد مى‌توانند براى‌ کاهش‌ هزينه‌ها و با توجه‌ به‌ اوضاع‌ نامساعد مالى‌ اين‌ تيم، با تهيه‌ چند تخته‌ چادر و همانند بسيارى‌ از مسافران‌ در کنار زاينده‌رود مستقر و اسکان‌ يابند!
    ظاهراً‌ انصارى‌فرد به‌ يکى‌ از معاونهان‌ خود دستور داده‌ است، امروز راهى‌ اصفهان‌ شود تا در ملاقات‌ حضورى‌ با مسئولان‌ هتل‌هاى‌ اين‌ شهر مشکل‌ اسکان‌ سرخپوشان‌ را قبل‌ از بازى‌ فينال‌ جام‌حذفى‌ برطرف‌ کند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

مهدى‌ از کيکر 4 گرفت ‌

نشريه‌ معتبر کيکر عملکرد مهدى‌ مهدوى‌کيا در بازى‌ مقابل‌ بروسيا دورتموند را که‌ به‌ شکست‌ يک‌ بر صفر هامبورگ‌ انجاميد مورد بررسى‌ قرار داد و به‌ او نمره‌ ضعيف‌ (4) داد.
    البته‌ ميانگين‌ نمرات‌ هامبورگى‌ها آنقدر پائين‌ بود که‌ مهدى‌ از بازيکنان‌ متوسط‌ تيم‌ محسوب‌ مى‌شد. و يکي، تروچسکي، سانوگووماتيسن‌ با دريافت‌ نمره‌ 5 ضعيف‌ترين‌ بازيکنان‌ ميدان‌ بودند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

کريمى‌ محکوم‌ به‌ دوچرخه‌سوارى‌ است!

سايت‌ آلمانى‌ زبان‌oft روز گذشته‌ نوشت‌ «على‌ کريمي» بازيکن‌ ايرانى‌ باشگاه‌ بايرن‌ مونيخ‌ به‌ هيچ‌وجه‌ آماده‌ نيست‌ و به‌ همين‌ دليل‌ در بازى‌ مقابل‌ آرمينيابيله‌فلد حتى‌ روى‌ نيمکت‌ ذخيره‌ها هم‌ جاى‌ نگرفت. فليکس‌ماگات‌ سرمربى‌ بايرن‌ به‌ او دستور داده‌ با دوچرخه‌ کوهستان‌ آنقدر تمرين‌ کند تا به‌ فرم‌ لازم‌ برسد، ماگات‌ همچنان‌ به‌ على‌ کريمى‌ اعتقاد فراوانى‌ دارد.
    لازم‌ به‌ ذکر است‌ بايرن‌مونيخ‌ اين‌ هفته‌ مغلوب‌ آرمينيابيله‌فلد شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

سفر قلعه‌نوعى‌ به‌ امارات ‌

گروه‌ قابل‌ توجهى‌ از بازيکنان‌ شايسته‌ ايرانى‌ هم‌ اکنون‌ در ليگ‌ امارات‌ توپ‌ مى‌زنند که‌ برخى‌ از آنها عضو تيم‌ملى‌ هستند و بعضى‌ نيز ادعاى‌ پوشيدن‌ پيراهن‌ اين‌ تيم‌ را دارند به‌ همين‌ خاطر مسابقات‌ فوق‌ از اهميت‌ بسزايى‌ براى‌ فوتبالدوستان‌ کشورمان‌ برخوردار شده‌ است‌ و قطعاً‌ کادر فنى‌ تيم‌ملى‌ هم‌ نظر خاصى‌ را بر روى‌ آن‌ معطوف‌ خواهند کرد.
    بر اساس‌ شنيده‌هاى‌ ما امير قلعه‌نوعى‌ نيز نمى‌خواهد از ليگ‌ حرفه‌اى‌ امارات‌ غافل‌ شده‌ و اين‌ پيکارها را به‌ طور جدى‌ زيرنظر دارد تا هنگام‌ اعلام‌ اسامى‌ تيم‌ملى‌ (البته‌ در بازيهاى‌ رسمي) سهميه‌اى‌ به‌ لژيونرهاى‌ شاغل‌ در امارات‌ هم‌ اختصاص‌ داده‌ شود. ظاهراً‌ قلعه‌نوعى‌ در آينده‌اى‌ نزديک‌ سفرى‌ به‌ امارات‌ داشته‌ و چند بازى‌ مهم‌ در پيکارهاى‌ ليگ‌ اين‌ کشور را تماشا مى‌کند تا از ميزان‌ آمادگى‌ تمام‌ لژيونرهاى‌ ايرانى‌ اطلاعات‌ کاملى‌ کسب‌ کند. البته‌ هنوز تاريخ‌ دقيقى‌ براى‌ اين‌ مسافرت‌ مشخص‌ نشده‌ است.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

صر روز گذشته‌ يکى‌ ديگر از جلسات‌ تمرينى‌ استقلال‌ در زمين‌ شماره‌ 2 برگزار شد، اين‌ تمرين‌ با حاشيه‌هاى‌ زيادى‌ همراه‌ بود که‌ گزارش‌ آن‌ در زير از حضورتان‌ خواهد گذشت.
    حرف‌هاى‌ خصوصى‌ مرفاوى
    قبل‌ از آغاز اين‌ تمرين‌ صمد مرفاوى‌ شاگردانش‌ را به‌ گوشه‌اى‌ از زمين‌ فراخواند و براى‌ آنها صحبت‌ کرد و از بازيکنان‌ خواست‌ با جديت‌ در تمرينات‌ باقيمانده‌ تا بازى‌ با فجرشهيدسپاسى‌ شيراز شرکت‌ نمايند.
    استقلالى‌ها با لباس‌هاى‌ جديد
    شرکت‌ توليدکننده‌ البسه‌ استقلالى‌ها، ديروز لباس‌هاى‌ جديدى‌ را با طرح‌هايى‌ تازه‌ به‌ محل‌ تمرين‌ آبى‌پوشان‌ فرستاده‌ بود که‌ آنها از اين‌ پس‌ آن‌ را بر تن‌ کنند. بازيکنان‌ استقلال‌ نيز از پوشيدن‌ لباس‌هاى‌ جديد احساس‌ رضايت‌ مى‌کردند!
    دو غايب‌ در تمرين‌ استقلال
    سياوش‌ اکبرپور و محسن‌ يوسفى‌ دو بازيکن‌ آبى‌پوش‌ که‌ از مصدوميت‌ رنج‌ مى‌برند، ديروز در تمرين‌ استقلال‌ شرکت‌ نکردند. آنها با حضور در کلينيک‌ تخصصى‌ امين‌ نوروزى‌ به‌ انجام‌ تمرينات‌ فيزيوتراپى‌ پرداختند.
    فکرى‌ اختصاصى‌ تمرين‌ کرد
    محمود فکرى‌ مدافع‌ ملى‌پوش‌ استقلال‌ که‌ هنوز از بند مصدوميت‌ به‌ طور کامل‌ رهايى‌ نيافته‌ است، ديروز زيرنظر نوروزى‌ تمرينات‌ اختصاصى‌ را پشت‌ سر گذاشت. احتمال‌ اينکه‌ او به‌ بازى‌ با فجر شهيدسپاسى‌ برسد، کم‌ نيست!
    آسيب‌ديدگى‌ جزئى‌ گيلااورى
    گيلااورى‌ هافبک‌ گرجستانى‌ آبى‌پوشان‌ که‌ هفته‌ گذشته‌ مقابل‌ مس‌ در ترکيب‌ ثابت‌ اين‌ تيم‌ قرار داشت‌ ديروز در اواسط‌ تمرين‌ دچار آسيب‌ديدگى‌ جزئى‌ شد. طبق‌ شنيده‌ها مصدوميت‌ او جدى‌ نيست.
    200 تماشاگر در آزادى
    حدود 200 هوادار ديروز در زمين‌ شماره‌ 2 آزادى‌ حاضر شدند و از نزديک‌ تمرين‌ آبى‌پوشان‌ را تماشا کردند. آنها در طول‌ جريان‌ اين‌ تمرين‌ با شعارهاى‌ خود بازيکنان‌ محبوب‌ خود را مورد تشويق‌ قرار دادند.
    خوش‌وبش‌ کاراته‌کاران‌ با استقلالى‌ها
    در کنار زمين‌ شماره‌ 2 آزادى‌ تيم‌ملى‌ کاراته‌ نيز به‌ انجام‌ تمرينات‌ آماده‌سازى‌ مشغول‌ بود. آنها پس‌ از پايان‌ تمرين‌ خود به‌ سمت‌ استقلالى‌ها رفتند و با آنها به‌ خوش‌ و بش‌ پرداختند.
    تمرين‌ تاکتيکى‌ استقلالى‌ها
    بازيکنان‌ آبى‌پوش‌ زير نظر صمد مرفاوى‌ به‌ انجام‌ تمرينات‌ اختصاصى‌ پرداختند، سانتر از جناحين، حرکت‌ در عمق، تمرين‌ شوتزني، عوض‌ کردن‌ جريان‌ بازى‌ و دادن‌ پاس‌هاى‌ کوتاه‌ و بلند در دستور کار آنها قرار گرفته‌ بود و مرفاوى‌ بارها با قطع‌ جريان‌ تمرين، نکات‌ لازم‌ را براى‌ شاگردان‌ خود گوشزد مى‌کرد.
    بائو با اقبالى‌ تمرين‌ کرد
    ميثم‌ بائو هافبک‌ شمالى‌ استقلال‌ ديروز زيرنظر مسعود اقبالى‌ به‌ انجام‌ تمرينات‌ ويژه‌ پرداخت. گفته‌ مى‌شود او روز پنجشنبه‌ برابر فجر شهيد سپاسى‌ شيراز حتى‌ براى‌ دقايقى‌ به‌ ميدان‌ خواهد رفت.
    فوتبال‌ دستگرمى
    در پايان‌ تمرين‌ نيز بازيکنان‌ در قالب‌ دو گروه‌ سبز و آبى‌ به‌ بازى‌ فوتبال‌ دستگرمى‌ پرداختند. داسيلوا برخلاف‌ بازيهاى‌ ليگ‌ ديروز در اين‌ بخش‌ از تمرين‌ دو گل‌ زد.
    بزن‌ بزن‌ صادقى‌ و طالب‌نسب
    در بازى‌ تمرينى‌ درگيرى‌ بين‌ دو بازيکن‌ استقلال‌ صورت‌ گرفت، موضوع‌ از اين‌ قرار بود که‌ وقتى‌ اميرحسين‌ صادقى‌ بر روى‌ پاى‌ طالب‌نسب‌ تکل‌ زد و با اعتراض‌ شديد او مواجه‌ شد. جروبحث‌ آنها به‌ بزن‌بزن‌ کشيده‌ شد و شايد اگر وساطت‌ بازيکنان‌ و صمد مرفاوى‌ نبود اتفاق‌هاى‌ ديگرى‌ هم‌ رخ‌ مى‌داد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

تجربياتم‌ را به‌ قلعه‌نوعى‌ انتقال‌ دادم‌ برانکو: فرصت‌ کنم‌ به‌ ايران‌ مى‌آيم ‌

حالى‌ که‌ داريوش‌ مصطفوى‌ دبيرکل‌ موقت‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ اعلام‌ کرده‌ دادکان‌ قرارداد برانکو را غيرقانونى‌ فسخ‌ کرد اما مرد کروات‌ چنين‌ حرفى‌ را قبول‌ ندارد. خبرگزارى‌ فوتبال‌ ايران‌ گفتگويى‌ را با سرمربى‌ سابق‌ تيم‌ملى‌ انجام‌ داده‌ که‌ حاوى‌ نکات‌ مهمى‌ است.
    آقاى‌ برانکو! شما تاکنون‌ چه‌ مقدار پول‌ از فدراسيون‌ فوتبال‌ ايران‌ گرفته‌ايد؟
    دقيقاً‌ نمى‌دانم‌ چون‌ هنوز فرصت‌ نکردم‌ به‌ درستى‌ مبالغ‌ دريافتى‌ام‌ را حساب‌ کنم.
    چرا بعد از جدايى‌ از تيم‌ملى‌ ايران‌ به‌ تيم‌ ديگرى‌ نرفتيد؟
    به‌ کرواسى‌ بازگشته‌ام‌ و مشغول‌ انجام‌ کارهاى‌ شخصى‌ام‌ هستم‌ و کارهاى‌ زيادى‌ خصوصاً‌ در شرکت‌ دارم‌ و فرصتى‌ برايم‌ باقى‌ نمانده‌ ضمن‌ اينکه‌ هنوز هيچ‌ کدام‌ از پيشنهادات‌ را نپذيرفته‌ام‌ و اگر وقت‌ بيشترى‌ پيدا کنم‌ در اين‌ زمينه‌ تصميم‌گيرى‌ خواهم‌ کرد.
    گفته‌ بوديد براى‌ ديدن‌ دوستانتان‌ به‌ ايران‌ مى‌آييد اما...
    من‌ دوستان‌ خوبى‌ در ايران‌ دارم‌ و علاقه‌مند هستم‌ که‌ در اولين‌ فرصت‌ به‌ ايران‌ سفر کنم‌ اما هنوز فرصت‌ فراهم‌ نشده.
    اجلاس‌ فيفا چطور بود؟
    با حضور بهترين‌ و سرشناس‌ترين‌ مربيان‌ جهان‌ اجلاس‌ فيفا به‌ خوبى‌ برگزار شد و براى‌ همه‌ حاضرين‌ مفيد بود.
    در اين‌ اجلاس‌ با قلعه‌نوعى‌ هم‌ ملاقات‌ کرديد؟
    بله‌ با قلعه‌نوعى‌ مفصلاً‌ در خصوص‌ همه‌ چيز صحبت‌ کرديم، مخصوصاً‌ در مورد تيم‌ملى‌ و همچنين‌ تجربياتى‌ که‌ در فوتبال‌ ايران‌ داشته‌ام‌ را به‌ ايشان‌ انتقال‌ دادم. فکر مى‌کنم‌ ملاقات‌ مفيدى‌ بود و من‌ هم‌ براى‌ سرمربى‌ جوان‌ ايران‌ آرزوى‌ موفقيت‌ کردم.
    در خصوص‌ همکارى‌ شما با فدراسيون‌ صحبت‌هاى‌ زيادى‌ مطرح‌ مى‌شود.
    همه‌ چيز روشن‌ است‌ و تعجب‌ مى‌کنم‌ چرا هنوز حرف‌هاى‌ زيادى‌ در اين‌ مورد شنيده‌ مى‌شود.
    گفته‌ شده‌ در طول‌ همکارى‌ با فدراسيون‌ فوتبال‌ ايران‌ حدود دو ميليون‌ و هفتصد هزار دلار دريافت‌ کرده‌ايد؟
    مى‌توانيد به‌ اسناد موجود در فدراسيون‌ خودتان‌ رجوع‌ کنيد اما اگر از من‌ مى‌پرسيد بايد بگويم‌ در اين‌ زمان‌ به‌ شکل‌هاى‌ مختلف‌ از فدراسيون‌ مبالغى‌ را دريافت‌ کردم‌ و واقعاً‌ فرصت‌ نبوده‌ که‌ بخواهم‌ همه‌ آنها را حساب‌ کنم.
    مسئله‌ مدت‌ قرارداد هم‌ حاشيه‌هاى‌ زيادى‌ را به‌ وجود آورده‌ است.
    من‌ تا اول‌ جولاى‌ (10 تيرماه) با ايران‌ قرارداد داشتم‌ و دليلى‌ ندارد که‌ بخواهم‌ در اين‌ مورد صحبت‌ کنم.
    گفته‌ مى‌شود مدت‌ قرارداد شما بيشتر بوده‌ اما دادکان‌ در آن‌ زمان‌ قرارداد را فسخ‌ و شما تيم‌ملى‌ را ترک‌ کرديد؟
    به‌ هيچ‌ وجه‌ اينطور نبوده‌ است. قرارداد من‌ تا اول‌ جولاى‌ اعتبار داشت‌ و بعد از آن‌ هيچ‌ تعهدى‌ نداشتم. پيش‌ از پايان‌ مدت‌ قرارداد البته‌ از دادکان‌ اجازه‌ گرفتم‌ تا با خانواده‌ راهى‌ کرواسى‌ شوم‌ آن‌ هم‌ در شرايطى‌ که‌ فوتبال‌ ملى‌ ايران‌ پس‌ از جام‌جهانى‌ فعاليتى‌ نداشت‌ و به‌ من‌ نياز نبود اما قرارداد فسخ‌ نشد. بعد از دادکان‌ هم‌ که‌ شما مربى‌ ديگرى‌ را انتخاب‌ کرديد پس‌ اين‌ موضوع‌ ديگر تمام‌ شده‌ و جاى‌ بحث‌ ندارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

نيکبخت‌واحدى‌ تبرئه‌ شد

عليرضا نيکبخت‌واحدى‌ تبرئه‌ شد! وى‌ که‌ به‌ دليل‌ انجام‌ مصاحبه‌ با يک‌ هفته‌نامه‌ استقلالى‌ مبنى‌ بر علاقه‌اش‌ به‌ استقلال‌ و بازگشت‌ به‌ اين‌ تيم‌ مورد غضب‌ هواداران‌ و مسئولان‌ پرسپوليس‌ قرار گرفته‌ بود به‌ دليل‌ شادى‌ پس‌ از گلزنى‌ مقابل‌ سپاهان‌ و بوسيدن‌ پيراهن‌ پرسپوليس‌ تبرئه‌ شد. قرار بود نيکبخت‌ ديروز به‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ برود و درخصوص‌ حرفهايش‌ پاسخگو باشد، اما مديران‌ باشگاه‌ اعلام‌ کردند ديگر نيازى‌ به‌ حضور اين‌ بازيکن‌ در کميته‌ انضباطى‌ باشگاه‌ نيست‌ چون‌ نيکبخت‌ با بوسيدن‌ پيراهن‌ پرسپوليس‌ علاقه‌اش‌ را به‌ تيم‌ جديدش‌ مقابل‌ ميليونها بيننده‌ به‌ تصوير کشيد و تمام‌ مصاحبه‌هايش‌ را نقض‌ کرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

نقشه‌هاى‌ دايى‌ براى‌ بازى‌ با صباباترى‌ دايي: بهترين‌ بازى‌ام‌ را انجام‌ مى‌دهم ‌

شايد فکر کنيد على‌ دايى‌ به‌ دليل‌ نيمکت‌نشينى‌ در بازى‌ با فولاد ديگر روحيه‌اى‌ براى‌ تمرين‌کردن‌ نداشته‌ باشد. البته‌ دايى‌ بابت‌ اينکه‌ بازوبند کاپيتانى‌ را به‌ صادقى‌ داده‌ بودند هم‌ ناراحت‌ شده‌ بود و خيلى‌ها حق‌ را به‌ او دادند چون‌ چه‌ از نظر سن‌ و سال‌ و چه‌ سوابق‌ ملى‌ و باشگاهى‌ بر صادقى‌ ارجحيت‌ داشت‌ اما سرمربى‌ آلمانى‌ سايپا وى‌ را متقاعد کرده‌ است‌ که‌ قيد کاپيتانى‌ را بزند.
    دايى‌ در 2 روز اخير حضور فعالانه‌ و پررنگى‌ در تمرينات‌ سايپا داشته‌ تا بتواند نظر لورانت‌ را براى‌ حضور در ترکيب‌ اصلى‌ جلب‌ کند. دايى‌ از اينکه‌ صباباترى‌ او را نخواست‌ دلخور است‌ و قصد دارد در ديدار اين‌ هفته‌ از تيم‌ سابقش‌ انتقام‌ بگيرد و به‌ همبازيانش‌ گفته‌ است‌ که‌ در بازى‌ با صباباترى‌ بهترين‌ بازى‌ ماههاى‌ اخير خود را انجام‌ خواهد داد و از حالا براى‌ اين‌ ديدار نقشه‌ مى‌کشد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

خداداد: همه‌ جوره‌ حامى‌ ميثاقيان‌ هستم!

ديروز شايعه‌ شده‌ بود خداداد عزيزى‌ در تلاش‌ است‌ با تغيير نظر هيأت‌مديره‌ ابومسلم، موجبات‌ بازگشت‌ اکبر ميثاقيان‌ را به‌ اين‌ تيم‌ فراهم‌ آورد خداداد اين‌ مطلب‌ را تأييد نکرده‌ اما گفته‌ است‌ در اينکه‌ ميثاقيان‌ همبازى‌ و مربى‌ من‌ بوده‌ و رفيق‌ عزيز من‌ محسوب‌ مى‌شود شک‌ نداشته‌ باشيد ولى‌ بازگشت‌ او با نظر مديريت‌ باشگاه‌ امکان‌پذير است‌ ضمن‌ اينکه‌ هيأت‌مديره‌ خواهان‌ اکبر آقا بود، ولى‌ خودش‌ استعفا کرد با اين‌ حال‌ من‌ صددرصد حامى‌ ميثاقيان‌ هستم‌ و هر کارى‌ از دستم‌ بر بيايد برايش‌ انجام‌ مى‌دهم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •