تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 519 از 1320 اولاول ... 194194695095155165175185195205215225235295696191019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,181 به 5,190 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

داره خودمونی میشه pic4you's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

موقعی که یه سایت رو باز میکنین ممکنه تبلیغات فلش زیادی داشته باشه که 10 مگابایت حجم داره تو سرعت پایین این فرصتو دارین که لود رو متوقف کنید تا تبلیغات باز نشن تو سرعتای بالا تا بیاین متوقفش کنید همش رو لود کرده
    یا مثلا تو یه صفحه پیچ یک video یا audio قرار داره که تمایلی ندارین لود بشه و تا جلوشو بگیرین 20 مگابایتش لود میشه

وقتی یه فایل رو با IDM سیو می کنید تا بعدا تو شب دانلودش کنید IDM یک مقداری از ابتدای فایل رو دانلود میکنه وقتی سرعت بالاتر باشه حدود 1 یا 3 مگابایتش رو دانلود میکنه اما تو سرعت پایین چند کیلوبایتش رو میگیره

در ضمن بعضی مواقع هم کروم یا هر برنامه بلعث به هرز رفتن سرعت و ترافیک شما میشه بدین صورت که بعد از توقف دانلود یا توقف ویدئو اون فایل همچنان دانلود یا لود میشه و تو سرعتای بالا حجم زیادی رو ازتون میگیره در IDM هم نمونه بارزش Downloading Owner Page to Refresh Download Link هست که مشاهده می کنید بدون اینکه فایلی دانلود بشه با آخرین سرعت ممکن حجمتون رو می دزده!!
    حرفایی میزنید ها . خب خودتون سرعت رو با نرم افزارهای مختلفی که هست مثل NetLimiter محدود کنید .
    در مورد idm هم تنظیمات داره که وقتی پنجره دانلود نمایش داده بشه شروع به دانلود نکنه فقط حجم فایل رو نمایش بده

2. 4 کاربر از pic4you بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

حرفایی میزنید ها . خب خودتون سرعت رو با نرم افزارهای مختلفی که هست مثل NetLimiter محدود کنید .
    در مورد idm هم تنظیمات داره که وقتی پنجره دانلود نمایش داده بشه شروع به دانلود نکنه فقط حجم فایل رو نمایش بده
    هم نرم افزار net limitter رو دارم هم تو iDM اون تیک رو برداشته بودم و اتفاقا با نت لیمیتر کروم رو محدود کردم واسه گوشی نرم افزاری که واقعا به درد بخوره مثل نت لمیتر سراغ دارین؟

من خودم مقایسه کردم که میگم با اینترنت ایرانسل 6 فصل سریال رو با IDM برای دانلود گذاشتم 15 مگابایت حجم مصرف شد همون سریالو یه بار دیگه با ADSL 128 گذاشتنی 5 مگابایت مصرف شد
    با DU meter Stopwatch هم اندازه گرفتم
    Last edited by adreno; 10-10-2016 at 23:25.

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یعنی خاک به سر همراه اول رفتم نمایندگی کرمانشاه میگم سیم 4g بده خودش میگه پوشش نداریم فقط تو کرمانشاه دو نقطه پوشش داریم و ارزش نداره سیمت رو 4g کنی! (چقدر آدم شریفی بود) بعد گفت ترابرد بزن به ایرانسل
    یعنی همراه اول با این همه ادعا پوشش 4g تو کرمانشاه نداره!؟

5. 3 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

موقعی که یه سایت رو باز میکنین ممکنه تبلیغات فلش زیادی داشته باشه که 10 مگابایت حجم داره تو سرعت پایین این فرصتو دارین که لود رو متوقف کنید تا تبلیغات باز نشن تو سرعتای بالا تا بیاین متوقفش کنید همش رو لود کرده
    یا مثلا تو یه صفحه پیچ یک video یا audio قرار داره که تمایلی ندارین لود بشه و تا جلوشو بگیرین 20 مگابایتش لود میشه

وقتی یه فایل رو با IDM سیو می کنید تا بعدا تو شب دانلودش کنید IDM یک مقداری از ابتدای فایل رو دانلود میکنه وقتی سرعت بالاتر باشه حدود 1 یا 3 مگابایتش رو دانلود میکنه اما تو سرعت پایین چند کیلوبایتش رو میگیره

در ضمن بعضی مواقع هم کروم یا هر برنامه بلعث به هرز رفتن سرعت و ترافیک شما میشه بدین صورت که بعد از توقف دانلود یا توقف ویدئو اون فایل همچنان دانلود یا لود میشه و تو سرعتای بالا حجم زیادی رو ازتون میگیره در IDM هم نمونه بارزش Downloading Owner Page to Refresh Download Link هست که مشاهده می کنید بدون اینکه فایلی دانلود بشه با آخرین سرعت ممکن حجمتون رو می دزده!!
    [emoji15] اینم از اون حرفها بود
    شما گوشی/مودمتان را بگذارید رو GPRS only

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

7. این کاربر از shahryar84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه HeRcKoOl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.دوستان من بسته یه ماهه گرفتم.میشه بسته نامحدود شبانه هم فعال کنم یا از حجم اصلیه بسته ماهانه کم میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام.دوستان من بسته یه ماهه گرفتم.میشه بسته نامحدود شبانه هم فعال کنم یا از حجم اصلیه بسته ماهانه کم میشه؟
    بله میشه. من چندین بار استفاده کردم.

Sent from my ME371MG using Tapatalk

10. این کاربر از hojjat_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

از کجا بفهمم سیم کارت 4g هست یا 3g سیم کارت رو تازه عوض کردم ولی نمی دونم بهم 4g دادن یا نه
    از روی شکل ظاهریش میشه فهمید؟
    سیم کارت 4G همراه اول کارتش همونطوری که می بینید روش LTE USIM نوشته شده و 3 پانچه هم هست. البته ممکنه مدل های دیگه هم داشته باشه و فکر کنم موقع خرید فروشنده ازم پرسید 2 پانچه میخوام یا 3 پانچ. برای اینکه بدون در نظر گرفتن ظاهر سیم کارت بفهمین 4g هست یا نه. باید جایی باشین که پوشش 4G همراه اول داشته باشه که خیلی نادره!. ( اگه گوشی 4g باشه تو قسمت network operators بخش شبکه تنظیمات بزنید جستجو کنه اگه 4g همراه اول بود میزنه (IR-MCI (4G ) . حالا به صورت دستی بزنید به این شبکه وصل بشه. اگر وصل شد یعنی سیم کارت 4g هست.

محتوای مخفی: سیم 4G به همراه کارت 

تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

مهندس صدوقی: نصب تجهیزات نسل 4/5 ، باند 1800 همراه اول در کشور آغاز شد.
    با نصب تجهیزات و آماده سازی شبکه، امکان ارائه سرعت تا یک گیگابایت بر روی بستر نسل 4/5 همراه اول در کشور ایجاد می شود
    با نصب تجهیزات و آماده سازی شبکه، امکان ارائه سرعت تا یک گیگابایت بر روی بستر نسل4/5 همراه اول در کشور ایجاد می شود.
    به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، مهندس صدوقی مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران که در پنجمین همایش منطقه ای امور فنی و راهبردی ثابت و سیار شرکت مخابرات ایران در تبریز سخن می گفت:، با بیان این مطلب افزود: همراه اول در توسعه مرحله جدید شبکه خود تجهیزاتی را نصب می کند که سرعت و کیفیت به مراتب بیشتر از نسل 4 را ارائه می کند.

مهندس صدوقی از نصب 1100 سایت این تجهیزات در شهریور ماه در کشور خبر داد و گفت: این تجهیزات که آخرین فناوری روز دنیاست تا پایان سال جاری در 750 شهر، نسل 3 و 250 شهر نسل 4/5 نصب و راه اندازی می شود.
    وی در ادامه افزود : بخش زیادی از تجهیزات یاد شده در حال حاضر به کشور وارد و در مرحله نصب و راه اندازی قرار دارد .
    مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار با اشاره به جایگاه ویژه همراه اول در منطقه یاد آور شد : این اپراتور با توجه به جایگاهی که در منطقه و جهان دارد به دنبال پاسخگویی به تمام نیاز مشتریان بوده و با توسعه شبکه در نسل های 3 و 4/5 قادر خواهد بود بالاترین سرعت دانلود و آپلود در منطقه را به مشتریان ارایه دهد .
    گفتنی ست ، استفاده از نسل 4/5 (LTE Advanced pro)ارتباطی یکی از فناوری های روز دنیا ست که در برخی از کشورهای توسعه یافته خدمات تلفن همراه در آن بستر ارایه می شود و مشترکین با مشاهده (4G+) روی گوشی تلفن همراه خودشان می توانند از این سرویس استفاده نمایند .
    من امروز سایت محله رو نگاه کردم روش فیدر جدید با ارم 1800 وrru جدید نصب شده بود

13. این کاربر از bsm1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

مهندس صدوقی: نصب تجهیزات نسل 4/5 ، باند 1800 همراه اول در کشور آغاز شد.
    با نصب تجهیزات و آماده سازی شبکه، امکان ارائه سرعت تا یک گیگابایت بر روی بستر نسل 4/5 همراه اول در کشور ایجاد می شود
    با نصب تجهیزات و آماده سازی شبکه، امکان ارائه سرعت تا یک گیگابایت بر روی بستر نسل4/5 همراه اول در کشور ایجاد می شود.
    به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، مهندس صدوقی مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران که در پنجمین همایش منطقه ای امور فنی و راهبردی ثابت و سیار شرکت مخابرات ایران در تبریز سخن می گفت:، با بیان این مطلب افزود: همراه اول در توسعه مرحله جدید شبکه خود تجهیزاتی را نصب می کند که سرعت و کیفیت به مراتب بیشتر از نسل 4 را ارائه می کند.

مهندس صدوقی از نصب 1100 سایت این تجهیزات در شهریور ماه در کشور خبر داد و گفت: این تجهیزات که آخرین فناوری روز دنیاست تا پایان سال جاری در 750 شهر، نسل 3 و 250 شهر نسل 4/5 نصب و راه اندازی می شود.
    وی در ادامه افزود : بخش زیادی از تجهیزات یاد شده در حال حاضر به کشور وارد و در مرحله نصب و راه اندازی قرار دارد .
    مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار با اشاره به جایگاه ویژه همراه اول در منطقه یاد آور شد : این اپراتور با توجه به جایگاهی که در منطقه و جهان دارد به دنبال پاسخگویی به تمام نیاز مشتریان بوده و با توسعه شبکه در نسل های 3 و 4/5 قادر خواهد بود بالاترین سرعت دانلود و آپلود در منطقه را به مشتریان ارایه دهد .
    گفتنی ست ، استفاده از نسل 4/5 (LTE Advanced pro)ارتباطی یکی از فناوری های روز دنیا ست که در برخی از کشورهای توسعه یافته خدمات تلفن همراه در آن بستر ارایه می شود و مشترکین با مشاهده (4G+) روی گوشی تلفن همراه خودشان می توانند از این سرویس استفاده نمایند .
    من امروز سایت محله رو نگاه کردم روش فیدر جدید با ارم 1800 وrru جدید نصب شده بود
    این 1800 رو خودتون اضافه کردید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

16. 2 کاربر از bsm1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •