تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 519 از 752 اولاول ... 19419469509515516517518519520521522523529569619 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,181 به 5,190 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

از همه ی دوستانی که جواب دادن ممنونم...

من تصمیم گرفتم Ultimate Ears TripleFi 10 رو بگیرم.
    تو آمازون قیمت رو 170 دلار زده یعنی با قیمتی که ایران دلیور میده تا برسه ایران حدود 300 میشه
    یه نکته جالبی هم که هست Ultimate Ears TripleFi 10vi رو 420 دلار زده یعنی دو و نیم برابر و من هر چی سرچ زدم فقط فهمیدم که اون مدل یه میکروفن بیشتر داره اما خب دلیل اختلاف قیمت رو نفهمیدم...

مثل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

کد:
    و جالب اینجا که یه مدل مثل westone 2 که دوال درایور بود رو 10 دلار از این گرونتر زده
    و مهمترین چیز برام اینه که با توجه به دلاری 1700 چیکار کنم ایران این هدفون پیدا میشه یا سایتی برای خریدش هست؟
    و اینکه تو لینک جامع بررسی که دوستمون دادن از این هدفون اسمی نبود...
    اما westone 2 امتیازای خوبی داشت میخواستم بدونم این مدل در مقایسه با westone 2 چطوره؟

کد:

2. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

به این فروشگاه اطمینان داری چرا از یه فروشگاه معتبر تر خرید نمیکنی؟
    تو لینک زیر یه گشتی بزن شاید جای مطمئن تری پیدا کردی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه hamed8322's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Monster turbine copper
    قیمت دلاری کوپر 380 هست که به بازار ایران در حدود 650 تا 700 در میاد...متاسفانه فیکم داره که که با اصل در یه نکات ظریف تفاوت داره وگرنه کاملا مشابه زدن...احتمالا اونی که شما دیدی monster turbin pro gold بوده که 335 موجوده یا فیک کوپر بوده...

راستی آقا رضا فیک ex-700 هم موجود شده به قیمت 12 تومن که با خرید و تستی که کردم 1200 تومن هم نمیارزه از بس کابلش ناخالصی و هوم داره.
    Last edited by hamed8322; 28-12-2011 at 17:51.

5. این کاربر از hamed8322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

به این فروشگاه اطمینان داری چرا از یه فروشگاه معتبر تر خرید نمیکنی؟
    تو لینک زیر یه گشتی بزن شاید جای مطمئن تری پیدا کردی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعنی آمازون مطمئن نیست؟
    میشه یه توضیح بدین یا خو آمازون هم از انبار بقیه میاره اگه اینطوره خودتون از لیست یکی که مطمئن تره بگین

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

کسی اماری از مدل ATH- M55 فیکش نداره تفاوت های فیک و اوریجینالش ؟ اخه من زیاد به این نمایندگی پیشگامان کیش
    اعتماد ندارم !

* در ضمن مورد بعدی در مورد باکس هست که 2 رنگ هست یکیش ابی هست(مدل 50s هست ایا ؟)اون یکی سفید که خیلی ها توفروم های خارجی و یوتیوب و ... بحث سر این موضوع داشتن که ایا اونی که ابی هست امکان داره فیک باشه یا ؟
    Last edited by a.z.p.z; 28-12-2011 at 21:33.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من بیشتر پاپ و کانتری گوش میکنم... دوست دارم هدفونم در کمترین حجم صدا ، وضوح بالایی داشته باشه... مثلا یه سری آهنگا رو باید خیلی حجم صدا رو بالا ببرم تا برم تو جو آهنگ
    فعلا یه EP860 دارم...
    میخوام ببینم که آیا Sennheiser CX680 به اندازه پولی که براش میدم ، تفاوت داره با هدفون فعلیم ، و آیا برای این سبک مناسب هست یا نه ، و اینکه پایین ترین قیمتی که این مدل تو بازار پیدا میشه چه قدره...
    ممنون

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

البته اقا رضا با اجازتون چون ديدم نيستين من جواب چند تا پست و اتفاقا همون پست مورد نظر رو دادم و گفتم كه براي جواب بهتر منتظر نظر شما باشن.ولي در كل اگه دقيق تر نگاه كنين من و چند تا از دوست ها به صورت ناقص جواب پست ها رو داديم كه در غيابتون فروم راكد نباشه.
    اهل قسم خوردن نیستم ولی باور کنید اگه به همین شکل ادامه پیدا کنه که منتظر جواب از طرف Rezaomido باشیم از همه ، برای همیشه خداحافظی می کنم

اینجا یک فروم فارسی و اینجا هم یک تاپیک با عنوان راهنمایی برای خرید یک هدفون هست نه تاپیک منتظر ماندن برای اظهار نظر فرد خاصی هر چند که بعید می دونم کسی نظر دیگران رو جویا بشه و انتظار داشته باشه %100 اون نظر واقعی و صحیح باشه

خوشحال می شم ادامه بدید و همه با هم هر آنچه فکر میکنیم درسته رو اینجا عنوان کنیم تا شاید اون تجربه صحیح ما برای دیگران مفید باشه و در نهایتآ تجربه مفید دیگران باعث بشه ما برداشت اشتباه مون رو تصحیح کنیم

این فروم هیچ ارتباطی به من نداره و فقط یک کاربر معمولی مثل شما ولی با این تفاوت که شما کمتر پست میدید

در آخر شما همگی از هدفون ارزان قیمت 10 هزار تومنی تا 2 میلیونی داررید پس از این بابت بعید میدونم کسی بهانه ای داشته باشه و جالب پست های چند روز پیش درباره S4 بود که اغلب دارید چرا نظر خودتون رو درباره این یکی نگفتید؟

از همه بابت این اسپم معذرت می خام ولی اینجا جای بیان تجربه شخصی از ابزار شخصی به نام هدفون هست و هیچ کس نمی تونه اون تجربه رو زیر سوال ببره مگر اینکه صحیح اون رو عنوان کنه

خوشحال می شم از تجربه شخصی شما ،ما هم استفاده کنیم

شما هم موفق باشید.

10. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

از همه ی دوستانی که جواب دادن ممنونم...

من تصمیم گرفتم Ultimate Ears TripleFi 10 رو بگیرم.
    تو آمازون قیمت رو 170 دلار زده یعنی با قیمتی که ایران دلیور میده تا برسه ایران حدود 300 میشه
    یه نکته جالبی هم که هست Ultimate Ears TripleFi 10vi رو 420 دلار زده یعنی دو و نیم برابر و من هر چی سرچ زدم فقط فهمیدم که اون مدل یه میکروفن بیشتر داره اما خب دلیل اختلاف قیمت رو نفهمیدم...

مثل:
    کد:
    کد:
    کد:
    و جالب اینجا که یه مدل مثل westone 2 که دوال درایور بود رو 10 دلار از این گرونتر زده
    و مهمترین چیز برام اینه که با توجه به دلاری 1700 چیکار کنم ایران این هدفون پیدا میشه یا سایتی برای خریدش هست؟
    و اینکه تو لینک جامع بررسی که دوستمون دادن از این هدفون اسمی نبود...
    اما westone 2 امتیازای خوبی داشت میخواستم بدونم این مدل در مقایسه با westone 2 چطوره؟

کد:
    پیشاپیش مبارکتون باشه
    دلیل اختلاف قیمت فروشگاههای مختلف تخفیف ها و هزینه های پستی و حراجی ها و استوک بودن و تقلبی بودن و . . .
    می تونه باشه اما در این مورد خاص قیمت واقعی UE10 حدود 400 دلار هست که مدل IV اون که فقط یک میکروفون inline بهش اضافه شده و تفاوت قیمت اولیه این دو باهم کمتر از 30 دلار بود ولی حالا با توجه به افت قیمت و قدیمی شدن مدل و مدلهای جدیدتر قیمت افت کرده و میشه قیمت های حدود 250 دلار رو هم دید ولی تا جایی که اطلاع دارم مدل Ue-10 Pro اینجا موجوده و قیمتش اگه اشتباه نکرده باشم حدود 380 تومن بود ولی باید قیمت جدید بگیرید

مدلهای زیر Westone4 ارزش خرید ندارند ولی Westone4 یک کمی افت قیمت پیدا کنه چرا ولی با قیمت فعلی می تونه رقیب سر سختی برای Se535 از Shure باشه ولی پیشنهاد می کنم کمی درباره Se535 تحقیق کنید که به نطرم بیشتر مناسب سبک مورد علاقه شما و تا اندازه ای از مشکل های و Low-mid قوی و اعوجاج دار Wetone 4 خیالتون راحت میشه

در آخر امتیازهای اهدایی یا دریافتی از طرف سایتها ملاک درستی برای انتخاب مناسب کاربرد نیست ولی به طور کلی درست هستند البته نه هر سایتی که به خاطر اسپانسر رنکینگ رو جابجا میکنه

در آخر آخر اگه بتونید 300 تومن از خارج تهیه کنید ارزش خیلی بالایی UE-10 داره

شما هم موف باشید.

12. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کسی اماری از مدل ATH- M55 فیکش نداره تفاوت های فیک و اوریجینالش ؟ اخه من زیاد به این نمایندگی پیشگامان کیش
    اعتماد ندارم !

* در ضمن مورد بعدی در مورد باکس هست که 2 رنگ هست یکیش ابی هست(مدل 50s هست ایا ؟)اون یکی سفید که خیلی ها توفروم های خارجی و یوتیوب و ... بحث سر این موضوع داشتن که ایا اونی که ابی هست امکان داره فیک باشه یا ؟
    متاسفانه تا جایی که اطلاع دارم اینجا این مدل موجود نیست ولی برای خرید از هر فروشگاهی بهتره حضوری تشریف ببرید تا از نزدیک مدل مورد نظر رو ببینید

و مدلهای تقلبی این برند خیلی کم هستند و اطلاعی درباره موجود بودن تقلبی مدل مورد نظر شما ندارم شاید یک دلیل اون این باشه که این برند زیاد تبلیغات گسترده ای انجام نمیده و به همین خاطر فروش خیلی بالایی از این نظر نداره البته منظورم صرفا با محصولات هدفون این برند هست نه سایر محصولات اون

قبلآ جعبه هدفون آبی رنگ چاپ شه بود و بعدآ تولیدات جدیدتر رنگ اون به سفید تغییر داده شد البته هدف اصلی از انجام اینکار اینه که برندهای جلوی تولید تقلبی رو بگیرند و اینکه به عنوان یک تغییر بعد از مدتی باعث توجه دوباره به محصول خودشون بکنند و تا جایی که اطلاع دارم M50 تقریبآ حدود 4 ماه پیش اینجا حسابی زیرذره بین رفته بود و یه سرچ کوچولو توی این تاپیک بکنید حتما پیداش می کنید البته کاملآ تصویری

در آخر جعبه آبی اون فیک بیشتری داشت ولی سفید اون رو دقیقآ اطلاعی ندارم

شما هم موفق باشید.

14. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من بیشتر پاپ و کانتری گوش میکنم... دوست دارم هدفونم در کمترین حجم صدا ، وضوح بالایی داشته باشه... مثلا یه سری آهنگا رو باید خیلی حجم صدا رو بالا ببرم تا برم تو جو آهنگ
    فعلا یه EP860 دارم...
    میخوام ببینم که آیا Sennheiser CX680 به اندازه پولی که براش میدم ، تفاوت داره با هدفون فعلیم ، و آیا برای این سبک مناسب هست یا نه ، و اینکه پایین ترین قیمتی که این مدل تو بازار پیدا میشه چه قدره...
    ممنون
    اگه منظور شما از حجم بالا بیس باشه که سنهایزر برند مناسب شما نیست ولی اگه منظورتون نسبت قدرت به توان دریافتی باشه که مدل انتخابی شما کاملآ مناسبه

در باره کیفیت صدای این هدفون چون به شخصه تست نکردم نمی تونم نظر درستی بدم ولی با توجه به نظر کسایی که استفاده کردند می شه به طور کلی گفت چندان مدل با کیفیتی نیست و اینکه نسبت قیمت به کیفیت خوبی نداره و با قیمت در نظر گرفته شده می شه مدلهای بهتری انتخاب کرد و قیمت فعلی اینجا حدود 110 تومن هست

شما هم موفق باشید.

16. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •